Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Dezeen
Plans unveiled for visitor centre with rooftop viewing terrace at new Apple campus: dezeen.com/2015/07/31/pla…
Sandstone-clad house in Wales designed to resemble local barns: dezeen.com/2015/07/30/mar… #architecture
A wireframe "matrix" defines the working areas inside this Melbourne office: dezeen.com/2015/07/31/sib… #interiordesign
Hippie Modernism exhibition at the Walker Art Center to celebrate design's trippy side: dezeen.com/2015/07/31/hip…
Catch up with our series on Postmodernism – one of the 20th century's most divisive movements: dezeen.com/postmodernism/
Nestlé Waters' Beirut office is top heavy to allow space for trucks to pass by: dezeen.com/?p=745282 #architecture
Renovated library featuring hundreds of wooden boxes on its walls and ceilings: dezeen.com/2014/02/06/mex… #interiors
Reader comment: "Class written all over it" dezeen.com/2015/07/31/apo… #architecture
Protruding windows create the impression of picture frames on the exterior of this office: dezeen.com/2015/07/30/stu…
California winery designed to match the colours and textures of its natural surroundings: dezeen.com/?p=743986
Weathering steel continues to remain popular with architects. Find out why: dezeen.com/tag/weathering… #architecture
Fancy working with Dezeen's award-winning editorial team? dezeenjobs.com/job/details/ed…
The interior of this townhouse in Osaka was gutted to create a minimal two-storey home that can be partitioned with curtains. Visit www.dezeen.com/tag/renovations and leave a message in the comments section to let us know your favourite! #architecture #renovations #interiors
Hippie Modernism exhibition at the Walker Art Center to celebrate design's trippy side: dezeen.com/2015/07/31/hip…
Israeli architect Pitsou Kedem exposed vaulted ceilings and stone walls inside this renovated house in the ancient port of Jaffa, Tel Aviv. See more renovations at www.dezeen.com/tag/renovations #architecture #renovations
Post images of your Dezeen watch to Instagram using #mydezeenwatch. We'll regram the best: dezeenwatchstore.com/2015/07/mydeze…
Retweeted by Dezeen
Barrel-vaulted brick ceilings were uncovered during the renovation of this apartment in Barcelona. Visit www.dezeen.com/tag/renovations to see more renovations. Let us know which is your favourite and why in the comments section below #architecture #interiors #renovations
Exhibition that invites visitors to "imagine life without the plastic water bottle": dezeen.com/2015/07/31/sel… #design
Old stable block converted into a three-bedroom family house: dezeen.com/2013/04/17/man… #architecture
Plans unveiled for visitor centre with rooftop viewing terrace at new Apple campus: dezeen.com/2015/07/31/pla…
Raw concrete house in Tokyo comprising spaces dedicated to art and cars: dezeen.com/2015/07/31/apo… #architecture
This week's job of the week on @DezeenJobs is for a 3D visualiser with David Chipperfield: dezeen.com/2015/07/31/job…
Affordable apartments created inside the classrooms of an old Belgian school: dezeen.com/2015/07/19/lie… #renovations
Win your copy of @fieramagazine – a publication that presents new talent from design fairs: dezeen.com/2015/07/21/com…
These clocks have spent time on the sun beds to tan patterns onto their leathery faces: dezeen.com/2014/07/22/lin…




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue