Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Deyra Halfian
27 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Deyra Halfian”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
The police, soldier or any other institution do the inhumanity action because they have to. Out of that, they still human, with heart.
Retweeted by Deyra Halfian
That's why I'm still quite agree of public opinion on "polisi itu kejam, tentara perang itu nggak punya hati" or sort of that thing.
Retweeted by Deyra Halfian
For Joko or Prabo voter, just be patient until the sun gets up. It just too early to promote or even disfigure the candidate. Use your brain
Retweeted by Deyra Halfian
TI JERO HATE PISAN PIN. GEUS ATUH SIA TEH, MASA LALU RT @kevinlaynn: @faradiladzaman makasih yah yaya sayaaaaang epin juga sayang yaya <3
Retweeted by Deyra Halfian
Alhamdulillah, Allah selalu baik. Semangat terus yah ya, kamu juga okey kasep šŸ™‹
Retweeted by Deyra Halfian
Eta pisan RT @kemoote: Lupa ngebales sms tapi nungguin balesannya sambil ndumel. Yaya banget.
Retweeted by Deyra Halfian
Ayakan @nalendrakid: Ieu budak parah omonganna euy haha ā€œ@callazhrntyr: SELAMAT ULANGTAHUN BRO @kevinlaynn sukses terosh bleachingnya =))))ā€
Selamat hari macho ya pin @kevinlaynn aing karek ningali maneh ceurik jiga kieu ey cup cup šŸ˜˜
Retweeted by Deyra Halfian
I feel the strength while I am praying. Everything seems so possible and full of hope. I am in charge and He won't let things mess up šŸ™
Retweeted by Deyra Halfian
ku maneh eta mah RT @nalendrakid: @faradiladzaman @kemoote @ogieyudhap @radiandrap @giyansyahrz @ynrsyfn pelajaran nyekil awewe anu baleg :p
patah hati brad @renanferdian @radiandrap :( RT @nalendrakid: @faradiladzaman loh saya gak ngajak kamu pergi ko, saya ngajak kamu pacaran :p
digilir aja digilir, demi kamu aku ikhlas kok :') RT @faradiladzaman: @deyrahalf @nalendrakid enggak ah kalo langsung dua nanti akunya capek
adeuysyemelewelehweleh~ RT @faradiladzaman: @nalendrakid kalo itu sih, dengan senang hati šŸ˜Š
parah ih ngatain pacar sendiri :( RT @nalendrakid: @deyrahalf @faradiladzaman sok bgt ga ikut lu sipit
si @radiandrap itu brad, parah parah RT @nalendrakid: @ogieyudhap gi lu dikatain gi masa kalah gi sama anak bawang RT @faradiladzaman: camen
sulit banget nge hubungin si langi yg satu ini @astroobob
mnurut gua mereka pacaran brad RT @kemoote: Gmn mnurut lu der? @deyrahalf RT @nalendrakid: @faradiladzaman I love you more than usual! ā™„
mau ikut lah :( RT @nalendrakid: @faradiladzaman krangkring for appetizer, the nanny's for main meal and rocca or bruesprings for dessert :p