Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

dewi sandra killick

Assalamualaikum Wr Wb #YOGYAKARTA πŸ™ Skrng giliran kamu! Time to go on the next trip to city #2. Ready to #StartAGoodThing ? 😊😊😊 #StartAGoodThing 😊 Kali ini kita tidak hanya menuntut ilmu bersama : Ustadz Sholih dan setelah itu pastinyaaaah akan ada kegiatan lainnya πŸ˜‰ Acara hari Minggu tgl
  8h
Backstage madness... Like seriously today would've been impossible tanpa @irfanhakim75 yang berhati lembut dan super baik... Makasih ya sudah menjadi partner MC sore/malam ini. Yang satu maunya bahasa inggris yang satu lagi bhs sunda pisan.... Eaaaaa.... πŸ™ˆπŸ˜­πŸ˜… complete loss in translation.... Ini s
@officialharrisj so happy to finally meet you young man. I remember watching ur clip for the very first time "Assalamualaikum" and instantly fell in love with ur message! Ur music inspires and through ur talent, smile and humbleness i know so much is yet to come. Happy Birthday and may you continue
Saat tawaf wada (tawaf perpisahan di hari dan putaran terakhir ) tiba2 muncul seorang bapak persis didepan kita dengan bantuan papan rodanya karena memang kakinya yang kurang sempurna. Dalam hati saya cuma bertanya 'kok, dia sendirian ya? Kenapa ngga pake kursi roda ya? Seperti orang didepannya... K
My fav pic of Raina lagi ngadem di Mesjid Nabawi.... πŸ•Œ Alhamdulillah selama ibadah ngga pernah nangis atau minta pulang 😘
As I lay my eyes on the holy Kabah underneath the vastness of the sky in complete surrender. There is no need for a shoulder to cry on when you have the ground to put your head down in complete submission to the only One who can give you ease πŸ•‹ . . . #kabah #hijirismail
Ya Allah... Semoga semua dosa2 kami diampuni, doa2 hamba diijabah dan semoga saudara2 & teman2 diundang olehMu untuk datang kesini.... Aamiin Ya Rabb . . . Mesjidil Haram Mekkah.... literally the city that never sleeps πŸ™πŸ˜ŠπŸ™
Alhamdulillah we have had such great response and support for @hannahonline_id πŸ™πŸ™πŸ™ our basic edition. For every purchase you have also donated Rp. 5000/pcs to those less fortunate. May Allah bless you ❀️ . . . Alhamdulillah dengan rendah hati kami bersyukur atas respons dan dukungan utk @hannahon
πŸ₯🐣πŸ₯🐣πŸ₯ i don't know why i stopped and stared at this for more than a minute...than that 'Rubber Ducky' song popped in my head by Erni 'Sesame Street' and maybe.... Maybe just flashes of my childhood flashed by ever so briefly 🐀
I follow Mr @leonardodicaprio 's IG and respect how much he is doing for our environment. We too can do something. Be smart consumers and also beings of this planet. Coba nonton film 'Jungle Book''. Banyak sekali yang diajarkan. Terutama dari mahluk gajah ini. It breaks my heart to see and read this
✌️ once you find peace share it. once you make peace with yourself, your past, your present and future and all that may have hurt you along the way.... you become you. . . . ✌️saat kamu menemukan damai jangan lupa untuk berbagi kedamaian. Berdamailah dengan diri, masa lalu, saat ini dan masa yang ak
Just being still.... 🌸
Makasih untuk supportnya @zaskiadyameccaπŸ’šπŸ™πŸ’š you loooooook soooooo cute.... One of my many inspirations, supermom and smart lady she is... Kudu banyak belajar sama dirimu... . . . @hannahonline_id
Happiness is a lucious salad πŸ˜‹
πŸ€” ini rayuan apa ya namanya? You know he's got me around those little fingers.... I love you anyways abang ino.... #edisimintaanakkucing 😸
Finally!!!!! Loving the colors!!! Wardah Exclusive Matte Lip Cream πŸ’‹ #colorchallenge @wardahbeauty
Cintamu tiada tara Kasih sayangmu sepanjang masa Perhatianmu tanpa menuntut balas jasa Sabarmu yang tiada batasnya Istri, Ibu dan Nenek tercinta bagi kami semua... Doa kami untuk kebahagiaanmu dunia dan akherat πŸ™ #ulangtahunMama65 Meskipun ngga lengkap keluarga besar tapi dengan kesederhanaan kita
Senangnya melihat mbakku @okkyasokawati pake @hannahonline_id dengan gayanya yang elegant dan chic β€οΈπŸ’™β€οΈ her sense of style.... Makasih mbakku πŸ™
MOOD πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€ . . . I've decided to name the boys 1. Obi 2. Wan 3. Kenobi cos apparently the force is with them... Asli minum susunya kuat banget... I fear they're bellies are gonna pop! Plus L is into StarWars And the two girls: 4. Sky (for skywalker) & 5. Cookie Lion (from Empire cos that one is
QS 2:186 Dan apabila hamba-hamba-Ku bertanya kepadamu (Muhammad) tentang Aku, maka sesungguhnya Aku dekat. Aku kabulkan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepada-Ku. Hendaklah mereka itu memenuhi (perintah)Ku dan beriman kepada-Ku, agar mereka memperoleh kebenaran. Free wifi πŸ™πŸ•ŒπŸ˜‡ sel
QS 2:186 Dan apabila hamba2Ku bertanya kepadamu (Muhammad) tentang Aku,maka sesungguhnya Aku Dekat. #JumatBerkah πŸ™οΏ½PJ
Gave Charles the horse a nice big hug before our ride. πŸ‡πŸ» jago naik kuda sih ngga.... Tapi sayang banget sama binatang ini. dekat rumah lagi... so i didn't need to go through the Jakarta traffic πŸ˜… Datang pas weekdays jadi ngga perlu antri and the place is so kiddo friendly... Ada kuda2 poni juga
Morniiiiiing....I AM SLEEP DEPRIVED ngurusin 5 anak kucing lumayan juga yaaaa...... Skrng gw tau rasanya jadi ortu ngurusin anak dan yang kekurangan tidur πŸ’€ wakakakkaka... Untung pelor.... Tidur di perjalanan and ready to kick it off with #asristeny at 99.1 Delta FM 😊 . . . Love my @hannahonline_i
😍❀️😍❀️😍❀️😍❀️😍
Twas a long night/morning.... Turns out Moiza mau kasih 5 kado istimewa untukku.... First time watching a cat give birth and sekaligus jadi bidan.... πŸ˜… Its hard work.... So painful yet beautiful..... Alhamdulillah😻😻😻😻😻 #5kittens . . . Kasih nama apa ya? Ideas anyone?
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.