Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
dewi sandra killick
Awali dengan Bismillah... Akhiri dengan Alhamdulillah.... #march #2015 #imhappyuknow #🌟
Happiness is an inside job!!!! 😊😊😊
When people ask me, "why are u so weird?" I dont really know how to answer... Sometimes I don't feel the need to...
😊☺️😊☺️😊☺️😊☺️😊☺️
'I searched for GOD and found myself, I seached for myself and found only GOD'- Sufi proverb πŸ™
Speaking of books, come join us, this Sat... Bisa ketemu juga sama salah satu pengarang buku yang pernah memberi saya kesempatan untuk berperan as seorang istri yang merubah persepsi saya.... @asmanadia--->penulis Catatan Hati Seorang Istri & Assalamualaikum Beijing and many more books.... lookin
Buku fav kamu apa?
We don't see each other as much as we'd like to but once we do its all laughs and good vibes! Thank u @dessey next time its on us! @dierabachir mau photoshoot asap! @kleting good luck for this saturday! #justthe5ofus Cc: @agoozerahman 😊☺️😊☺️😊
Speak only when your words are stronger than you silence.... Berbicaralah jika kata2mu lebih bermanfaat dibanding diam mu.... πŸ™Š
😜 i guess humans and elephants are alike.... That baby elephant is too cute!!!!
Yup... It must be his smile 😊 A.R.
Pagi2 ngeteh yuks....
Setelah sekian lamaaaaa akhirnya nonton konser lagi.... @arez27 aka AFGAN #konserdarihati benar2 kena di hati... Your voice.... Is just.... Flawlessssssssssssss!!!! #repost from my date tonight @ranchasmala (secara hp gw udah lah yah tak ada harapan) & my other date @papahedwan (rinduuuuuuuuuuh amat
Its OK wae.... πŸ˜‰
#Gorontalo #Karawo #Indonesia so much to learn, so much to see, so much to experience. I do hope i will get to come back again and explore more... #piccollage
When it rains, it pours but finally the sun has come out to play and shine again🌞 #sunraysonmyface #semogacuciankering #semogabanjircepatsurut
On the go... Ready with my essentials and a touch of @wardahbeauty collection. #WardahFabulashes #NaturalLook&NoClumps ✈️
Repost @teladan.rasul BOTOL 1. Kalau diisi air mineral, harganya tiga ribu... 2. Kalau diisi jus buah, harganya sepuluh ribu... 3.Kalau diisi air got, hanya akan dibuang dalam tong sampah bau dan menyusahkan... Begitu juga kita... Kita semua secara fisik diciptakan sama baiknya, yang membedakan kit
The act of kindness can happen anytime & anywhere. Even in the most unexpected place. Seorang tahanan memberikan saya hasil karyanya, ada yang berbagi kisah (mulai dari penguna narkoba, karena penipuan, dll) all touching stories tapi semoga ini adalah awal dari 'proses' mereka. Semoga mereka terus i
Always a story behind something...Someone.Even the littlest things can put a smile on ur face οΏ½#RutanPondokBambuu.pic.twitter.com/2XVzlIGRxKK
Yak... Dan pagi ini lagi belajar tentang tatacara mengurus jenazah... πŸ˜πŸ˜“pic.twitter.com/6Qxd2LkxZRxZR
Reunion with my little princess who's growing up...abis pulang sekolah, masih malu2, tapi tambah tinggi & cantik 😘 @allisha_mutiara_ramadhani
Seorang anak laki2 kelak akan tumbuh dewasa dan meninggalkan ibunya untuk membangun sebuah rumah tangga dengan wanita lain. Namun bagi seorang ibu seorang anak akan selalu menjadi anaknya.... I love watching this mother son moment... #priceless #hubby&mominlaw ❀️
Kalo pelan2 bisa eh kalo digabungin tetap salah..... πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– mau diajarin ujung2 tetap AUNTY WEEEWIIII..... @ranchasmala @rinapriliana πŸ˜“ ngga mungkin ganti nama juga kan yak!!!!
Roadtrip mendadak sambil membedah album with @ranchasmala @rinapriliana antara lagu korea, indonesia ujung2 kembali lagi ke mr jt πŸ˜ŽπŸ‘Œ