Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

mii∞

1,061 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
mau cariii ⏩dompet nge hits ⏩tas keren dan murah ⏩sepatu yang kece ⏩hp yang bagus dan murah… instagram.com/p/_0Y89AuV6b/
Let's chat on MeowChat! Add me: dessiani. Get @MeowApp here meow.me/?app
Kamu menerima atau takut dengan perubahan? — menerima😇�l.ask.fm/igoto/45DKECN7…uI
FreeMyApps: Discover Great Apps & Games. Get Rewarded. m.freemyapps.com/share/twitter/… via @FreeMyApps
Meski punya sifat yang baik, jangan pernah salah gunakan kebaikan seorang #Taurus, Karena jika mereka sadar, mereka akan sangat membencimu
Retweeted by mii∞
#Taurus bukan tipe orang yang lupa daratan, mereka selalu ingin membalas budi orang lain
Retweeted by mii∞
Ketakutan terbesar seorang #Taurus adalah jika orang yg mereka cinta, tidak mencintai mereka.
Retweeted by mii∞
I finally understood what true love meant. Love meant that you care for another person's happiness… instagram.com/p/8InrN4OV-H/
Pap tgs caption lo — loh tugasnya kan d kirim k email =)) l.ask.fm/igoto/45DKECN7…
I'm not perfect , I know that I make mistakes , I know I do And I do know that I will always love you :) instagram.com/p/6wvTwQOVyi/
satu orang yang kamu ga akan rela untuk lepasin adalah ........ — Tuhan ask.fm/a/cb31pg7j
Pengen punya pacar yang seperti apa? — kayak anon aja deh ask.fm/a/cbp8c589
kak kalo ada mantan kita bacain puisi gitu trus kita meleleh enaknya diap... — emang kamu maunya diapain de ? hahah ask.fm/a/ccnpkqee
story ttg masa liburannya dong — liburannya d rumah aja nii :( ask.fm/a/c96nlkob
Jika kamu memenangkan hadiah undian, lebih pilih beru... — lebih ke uang si , karna kalo misalnya barang kan say... ask.fm/a/c9kh1715
Ikut tips sharing by guxrl yuk di jamin 100% work loh! instagram.com/p/4lnhP1OV37/
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for mii∞
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?