Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

dennis_kornelio

Aaarrrggghhh lupa pw akun twit
Gue gk tw mw curhat ke siapa lg ): gk ada teman curhat gue lg ): thx bgt lah penderitaan ini :') #keepstrongester
Retweeted by dennis_kornelio
Dikit" cemburu dikit" cemburu setres gue kalau gini terus
Retweeted by dennis_kornelio
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio eh sih jodie tuh anjinggg"emg
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio woles" maaf ud-deliv. Sial kgk tw diri tuh si jodie
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio iy" serah dehh" -___________-
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio sombong lo" baru plg les. Gr" cpt" lupa bawa hp. Sombong apaan ? Gw rendah hati. -_-
@dennis_kornelio @Jodhi_Way itu biasanya mirip" sama cowok banci gitu deh, ngak berani face to face beraninya maen twitter
Retweeted by dennis_kornelio
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio tabokin sampe puas"@Jodhi_Way bosen hidup lu jod ? Liat lu bsk... Dsr ampas. Berani di tweet doank diktwai
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio @Jodhi_Way ehh jodi mau gue tabok, lo jgn ngehina dennis deh" labrak bros. Tabok. Kalau ktmu. Gebuk. Tmpl
Dasar ampas lu. Berani di tweet doank ? Di sklh kgk berani ? Cewe ap cowo @Jodhi_Way @Green69ihoran. Ehh. Labrak aj. Kpn" kalau ktmu tabok !
"@Jodhi_Way: @dennis_kornelio @Viccent22 katanya lo demen maenin cewe ? "marah = NGAKU""@Green69ihoran. Ivana. Pas SJF lu dtg ke SJ tbkin
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio gue bbm lo deliv tuan besar-___- bb lo yg abal" gw bbm lu deliv. Lu aj sombong khk mau di read --,--
"@filbert43: @dennis_kornelio gw ga mw les.......lagipula nyokap gw suruh gw ga lea" ad pr pea. Biarin aj lu bsk di strap. Maoepoes lu
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio ehh bls bbm napa sihh" gdlv nyonya besar -_-
"@Green69ihoran: @dennis_kornelio males bgt sihhhhh"sabar ya bu
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.