Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Debby Demitrie
787 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kepala gue dari atas, by AA :) (with Adam at مطعم وكافي التحرير | Al-Tahrir) [pic] — path.com/p/SPjlp
👄💨 (at مطعم وكافي التحرير | Al-Tahrir) path.com/p/ALgF4t
Dinner 😊 (at Koh-E-Noor) —path.com/p/GjQq3X
Ini maksudnya apa ya dikasih snickers sama tunangan aku 😒 jangan2 gue mulai rese,atau gue tadi Udh… [pic] —path.com/p/rSzZfx
Gusi bengkak 😷 dibeliin obat sama sygku , makasih sayangku temenin aku terus ❤️ [pic] —path.com/p/1hPokf7
Sayang aku Seperti Hamster,suka makan kuaci 🐹💋 (with Adam) [vid] path.com/p/4cIfdB92
Sayang aku lucu banget sih sok gaul,sekali dibales bray ga ngerti 😂😂😂 love you 💋 (with Adam) [picpath.com/p/3YrA2EsHhw
Kasian banget sih lo ga pernah kemana2 bisa nya ngoceh aja.iri ? Dosa mbak 😂 Hati sempit 👎 otak dangkal 👌
Gak Perlu pacaran sama astronot untuk diajak ke bulan,you take me to the moon,love.ini baru… (w/ Adam) [pic] — path.com/p/3nCHYE
Listen to Asfalt Feat. Mostafa & Menna | أسفلت - مصطفى ومنة - كله بيطلع فى الغسيل by Asfaltmusic #np on #SoundCloud soundcloud.com/asfaltmusicegy…
Coba kasih pundak siapa gitu 😪 (with Fadilah and Elmayana) [pic] —path.com/p/4tRfIXe
Dah aku mah apa atuh ,ke KL cuma bisa beli mie , 😌😌 tapi gak apa2 pas hujan2 gini 🍜 [pic]path.com/p/3ABFrDhnn
Hi fiancé ! I miss you so much [pic] — path.com/p/3uB7On
OH MY GOD, THANKS FOR YOUR BLESSING..sampe Indonesia papa dtg kerumah..Terharu rasanya 😇👫👪
Muka aku kaya kucing disini 😸 anyhow,bye KL (with Adam) [pic] —path.com/p/3y5TJAR
Last day in KL love you baby 💋💍 (with Adam at The Royale Bintang Kuala Lumpur) path.com/p/PDwoH9H
Malaysia rasa Indonesiaaaaaaa (at Malaysian Food Carnival At Bukit Bintang Kuala Lumpur) [vid] — path.com/p/4yHcSu
Hi! Perkenalkan kami Duo Gendut 😊😊 (at 陳氏書院) [pic] path.com/p/goOC6cC
Nih (with Fadilah and Elmayana) [pic] — path.com/p/QR9pl
You've made my day #NYX Garnet Grenat.. @ The Royale Bintang Kuala Lumpur instagram.com/p/wGYJ7cIESV/
Berat badan naik,fix 😌 (at Fuel Shack) [pic] —path.com/p/2lUgPYr
Repath 😊 (with Adam at PETRONAS Twin Towers) [pic] —path.com/p/3qM7kND
A for Adam ❤️ (with Adam at The Apartment) [pic] — path.com/p/uR9K7
Haphap tourist mode 🙆 (at Suria KLCC) —path.com/p/2wpjrax
Bobo,capek.. (at The Royale Bintang Kuala Lumpur) — path.com/p/Lf7b3
To-not feeling hungry when we walk around (with Adam at SUBWAY) [pic] — path.com/p/X4AZG
Our dreams are young and we both know they take us… (w/ Adam at Soekarno Hatta Airport Int'l Departures) [pic] — path.com/p/4atWco
Hello December, pertama kali naik taxi sama fiancé 😘💋 (with Adam) [pic] path.com/p/4jzcoqXt
Happy 3month anniversary sayang ,love you so much..it's always amazing being with you..terima… (w/ Adam) [pic] — path.com/p/1My5eM
Good morning حبيبى , thanks for lastnite.. U made my life complete (with Adam) [pic] — path.com/p/1zHKom
At Studio 5 indosiar [pic] — path.com/p/2xRoc3
Lastnight.. With you.. Always 😚😘💋❤️ (with Adam) [pic]path.com/p/16RfnJwVX
Aku kangen 😥 (with Adam) [pic] —path.com/p/18sluVf
Selamat malam Minggu bagi yang menjalankan 😌🙏 (with Adam) [pic] path.com/p/2yTGsjc
Makasih soto nya semalam ya sayang,kamu beliin aku soto Pak gendut fix cinta kita berbinar di… (w/ Adam) [pic] — path.com/p/36gqHn
Cariin aku soto ya sayangku 😌😚 (with Adam and Elmayana) [pic] path.com/p/4i9XLWkL
Selamat ulang tahun anakku tersayang Carev Dexton yg ke 4 terima kasih sayang aku untuk… (w/ Adam) [pic] — path.com/p/3nruaz
Aku nya udah mulai gemuk,sayangku makin kurus aku nya bahagia sayangku gimana ya ?😂#HalfOfMee 💞… (w/ Adam) [pic] path.com/p/4jjffOL1
There is no day without you 💖 (with Adam at Tol Macet Yang Penting Kita Berdua) [pic] —path.com/p/NlGfeH