Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
dede`Kurnia_ebod O_o
735 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for dede`Kurnia_ebod O_o”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
terlalu banyak nyakitin orang mungkin ,,
Tak semania perkataan nya ..
Ketika kita merasakan apa yang orang lain rasakan.. Kita takkan menganggap nya mudah ...
Giliran di sukabumi di sebut pantes yeu buuk ... Eh pas giliran kaluar di sebut aneh ...
oh ternyata tidak berlaku sama orang lain .. haha
rieut ini menyiksa batin ...
Hayang nyaho aingah ....!!!
Masa nyampe kaya gini ... Teu seru
AINK TEU RESEP DI TUDUH,,,!!! KOMO EWEH BUKTI JEUNG TEU BISA NGABUKTIKEUN MAH ...
Kieu mereun rasana rieut nu sok di alaman ku ema... Mangkaning tara mencetan" acan ka ema .. Hampura ma
di ajar nahan emosi ah ti ayeuna mah
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/2JEXZbbyS
pantesan bilang kangen ....!!
Aku tidur dulu ya bangunin aku kalau kmu udh putus ma pcr kmu. !!!! :-)
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/1u5rDJV6g
tumis kangkung nya mantap terima kasih mah ..
muga muga kin mun gaduh murangkalih sing.. di pasihan kasabaran kos bapak abdi di pasihan mikanyaah ka batur ka... fb.me/1oiWxbAQ5
kur nyampe dugi kana kahayang hungkul ...
astagfirullah aladzim ... dosa teu karasa
gud morning sayangg .. ailapyu kangge salira ..
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/3zPMLqRB7
hayang ngenah sorangan wae attuh ... sakali ewang we
kangeuneun keneh ka batur...
tungguan ney a hayang kamera heula ...
tong di edan keun teuing ngomong keun batur na.. tingali sakuliling bisi anger sarua cara nu di omongkeun ...
mung tiasa ngusap dada.. :(
belajar menikmati hidup ..
hoyong namah besok teh saya ngaburialkeun perasaan... 󾰗
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/3JaPsa8hh
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/7dj9mPC8Z
kangeun suasanaa bogoor men .... kangen barudak ...
moal ayaa waktos kin mah tos gaduh caroge kumpul sareng keluargaa ayaa waktos g pasti sakedap ... tpi ari di bumi... fb.me/4jBNdLjus
semakin tua semakin menjadi ... tua tua keladu
bakal leuwih kaharti kana sirah mun nu nitah , nu nitah na getol... mun nu nyaram, nu nyaram na taraa ngalakukeun nu di caram
hanjakal aing nempo hapee asli ...!!!!
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/259Fk5Ilo
ngelus dada we da ning hirup mah peurih pak ... — konflik batin
yang maen line Get rich yok di invite id line > Dekubo