Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
DEBBY VELA
Cuma di Beatboxnesia kita ngepromosiin Beatboxer se-Indonesia! beatboxnesia.com
Retweeted by DEBBY VELA
Selamat pagi semuanya!! Tetap semangat menjalani aktivitas di hari ini ya:)
Retweeted by DEBBY VELA
Semua beatboxer itu ga sama pasti selalu beda & mempunyai ciri khas masing", ada yg suka old school, ada yg suka new school, dubstep dll
Retweeted by DEBBY VELA
Ternyata banyak juga yg kiblat beatboxnya itu Alem. Yap memang benar dia itu jago, keren, simple dan rapih beatboxnya #InfoBeatbox
Retweeted by DEBBY VELA
WE ARE READY FOR THE WORLD CHAMPIONSHIP - Take a look at our first warm up event flyer and help us to spread the word pic.twitter.com/EhIFnxLMCl
Retweeted by DEBBY VELA
@JakartaBeatbox BATTLE 2015 with @Crooz TERBESAR DI INDONESIA! 27 Feb 2015 15.00! TUNJUKKAN NYALIMU! pic.twitter.com/UE3cMtkF4l
Retweeted by DEBBY VELA
Tapi vid ku belom di repost min 😝RT@BeatboxNesiaa: Mau liat video2 keren beatboxer Indonesia? Nih ada di Instagran@BeatboxNesiaa
Pengen makan rambutan tp males ngupas 😒
Make some noise!! 🎤🎶 @beatboxnesia #BeatboxIndonesia
💤💤💤💤💤💤
Go us! RT @Katz007: Lol!!!! I love it when other @Dodgers fans see me at Disneyland and are like "GO DODGERS!" Lol! We stick together✊⚾️
Retweeted by DEBBY VELA
Belom nonton tapi udah nangis duluan 😢
Good night 💋
Bentar lagi basket nih
Bujut dah cape banget!
Si marmut tidak bisa diselamatkan 😭
Gak jadi joging
Gerah banget!!!!
Check me out!!! @beatboxnesia #BeatboxIndonesia
(3) Buat yg penasaran gmn proses gue bikin video, alat2 + software, nonton Behind the scenenya jugaa youtube.com/watch?v=pSKrSf… :D
Retweeted by DEBBY VELA
Good morning dollies. Have a fantastic #Wednesday ! #stardoll
Retweeted by DEBBY VELA
😽😽😽
Thanks buat sarannya.haahah 🙈
smoking is dangerous
Making a new friend can be easier to do than you think, there must be a gadzillion ways to make it! #LCTalk pic.twitter.com/OKcI6uC3XG
Retweeted by DEBBY VELA
I'm sorry .udah gt aja 😡
󾰴 — mendengarkan AJ Rafael
ikaw ay kaya nakakainis na, mapoot mo ako! 😢
Sumpeh ngeselin bangetttttt....😤
kplg.co/YIh7 Siap-Siap, Owl City Bakal Bikin Ibukota Banjir 'Keceriaan'!
Retweeted by DEBBY VELA
Kirimin pinmu aja dod. Aku gak bisa kirim DM @dodyryan
I have created a beatboxing app of my own. The Beta version is available for free download. Check it out!! itunes.apple.com/pl/app/beatbox…
Retweeted by DEBBY VELA