Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Dea Darmawan
Untung masih kejebak ujan, belum kejebak yang lain mehehe.
Mengundang Kalian Mahasiswa Brawijaya turun aksi dalam rangka mengkritisi pemerintahan Indonesia #SaveIndonesia pic.twitter.com/OtUXtQ9de0
Retweeted by Dea Darmawan
Because there's going to be days where no-one is going to be there for me but my self.
Orasi selanjutnya dari ka @rzadipratama langsung dari panggung cfd kota wisata batu @kota_batu pic.twitter.com/GR6MxoCMeB
Retweeted by Dea Darmawan
#Leo's are only angry and upset for a short time. Soon they will be back a cheery merry person again.
Retweeted by Dea Darmawan
Selamat Datang Keluarga Baru EM UB 2015 :D Perjuangan kita akan dimulai saat ini ! #WelcometoEMUB #HaloEM pic.twitter.com/8W4adIHnxC
Retweeted by Dea Darmawan
Pertama adalah Staff Terpilih Biro Administrasi Kesekretariatan yang di kepalai oleh ka @indri_djangko #HaloEM :) pic.twitter.com/x2W4NrIt4V
Retweeted by Dea Darmawan
Bye Jakarta, God bless.
Ada mahasiswa FTP juga,,semoga cepet sembuh yaa 😢 RT@arisuyudd: nih min 😞 infoU@humanistik_fiai@BEMFIAUBUpic.twitter.com/eW2JuZu97C7C
Retweeted by Dea Darmawan
"@XSTROLOGY: I am a #Leo because I must look in every mirror I pass by." Lol so true
Knp sih umur 18thn msh harus numbuh gigi, kan sakit.:"""((
"@detikcom: Dahsyatnya Bill Gates, Terkaya di Dunia Berharta Rp 1.020 Triliun tinyurl.com/l6qyuzg " saya calon mantu yg baik kok om Gates
Yuk yg mau nyamil unik merapat ke ice kitchen di siguragura barat ya 😊�@infoUBUpic.twitter.com/sl3eZ0eok8k8
Retweeted by Dea Darmawan
A #Leo will always be able to point out your flaws, but has none themselves. (They dont like criticism)
Retweeted by Dea Darmawan
An Iconic Valentine's Festival of Fashion, Art, Food, & Entertainment. #JKTIkonikMarket Feb 12-15 at LippoMallPuri pic.twitter.com/fvMpwEclYA
Retweeted by Dea Darmawan
Kenyataan sama mimpi ga beda jauh, sama sama ninggalin. Hehe. What a jerk.
"@Hilarious_Idiot: pic.twitter.com/DkJvuNGRPh" what about the happiness of losing someone in the past? LOL
Udah rapi padahal, tinggal jalan. Malah ujan. Kesel itu sederhana.
Peyempuan lebih sering memilih untuk diam bahkan menangis, tp bukan karena salah. Kami hanya... #Peyempuan, 6. pic.twitter.com/cuSNXCmL4c
Retweeted by Dea Darmawan
Keep in mind, you gave up too early. ♫ I Won't Give Up by @jason_mrazpath.com/p/2fBCHp