Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
DEA ananda
#RumahUntung !!!!
Besok Rabu, kita ada bukber bareng @adiipati @deA_Ananda & @headlinemgt Sophieholic! Pasti bakalan rame, kamu dateng? pic.twitter.com/c2tDAkMdbR
Retweeted by DEA ananda
Its that simple ;)
Ngeblow tengah malem yuk.... Thank you @fajrisalonnew ! Hihihihi
People are not perfect (except when they smile) !
Lalalalala.... Walaupun gw cuma numpang lewat disini tapi wajib bantu promo film indonesia.... #comic8casinokings hihihi!
Lagi macet... Tetap #selfie
Weird is probably my greatest asset. LOL
Film "PIZZA MAN" masih tayang dibioskop2 JABODETABEK! pic.twitter.com/7dxUyLUHNp
Retweeted by DEA ananda
Karena setiap kerja harus dandan..., sehari hari jadinya aku gak pernah dandan.Karena muka juga harus "istirahat" . Tp gak dandan versi aku ini tetep wajib pake moisturiser ,sunblock, pensil alis (etude), dan pen eyeliner (marc jacob)... Jgn lupa lip balm yah... Jd gak "dandan" bukan berarti pucet k
The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found their way out of the depths. These persons have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness, and a deep lo
@khaisyifa: @deA_Ananda Hi ka De, ingat ini? 😂�pic.twitter.com/Y51ZWJYsdmdm”inget dong
Virgo & Gemini = %*!!?,~<>#^?££>!!!?$&"?! Lol
Ada @ArieLnidji "jadi2an" di masa gini talk show , comedy night live net, last night... Hihihi youtu.be/Gx2DTKEtEqg pic.twitter.com/y6D7fs6H02
TonightShowNet part2 "ngobrol seru dengan cast pizza man " youtu.be/gipP4phHx6U @ReneePictures pic.twitter.com/qaRHL1embP




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue