Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Danni dwi
Want to Grow Your
Social Media, Free?
stalking terus =]xx
pie aku wis ideal durung ? haha..
karena dia dan aku sama , selalu sendirian.
karena dia dan aku sama
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/6Hhb8DL5N
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/4grLgrlsy
Cedak karo wong akeh tapi ra enek sek srek neng ati. Lha meh srek pie wong neng ati isih kebak kenangan -R
Retweeted by Danni dwi
tak kandani ndez, uripmu durung merdeka nek isih terbelenggu khazanah waktu. waktu dimana ilingmu mung kenangan pait mbek mantan2mu.
Retweeted by Danni dwi
Bertarung sendiri, berjuang sendiri, karena yang mengaku peduli ternyata hanya sekedar basa basi \M/
Terkadang apa yang kamu lakukan sama dengan apa yang kamu lakukan. Selamat istirhat dengan damai ~
Retweeted by Danni dwi
Wong sing sok kepengen mati goro2 cinta kui mungkin de'e ra reti, nek ono wong sing berjuang mati-matian golek pangan nggo nyambung nyowo.
Retweeted by Danni dwi
Jam semene wis ngantuk banget. Saking ngantuke, ameh wae ra sengojo ngajak balikan mantan. #huftbanget
Retweeted by Danni dwi
MTMA ( mumet tenan mak ) ~
Pacobaning urip kui saktenane ono 2: 1. Duwe pacar sing koncone ayu 2. Duwe konco sing pacare ayu #kemislamis
Retweeted by Danni dwi
Kenali aku lebih dekat :)
pingin due mata onyx , terus sharinganku aktif barkui rep mangan mas danang ben due sel hashirama terus mbangkitke rinnegan :))))
pie yo kabare cah ayu @KokoHetbeng
Mugo aku di adohke seko wong-wong seng marani aku mung butuhe tok.
Retweeted by Danni dwi
Wes ra di harapke,wes raono hak e,wes raono artine, tapi tetep merjuangke dee:')
Retweeted by Danni dwi
Nang kedung pedut ono penampakan :(
Retweeted by Danni dwi
kenyataanya adalah, aku sudah gagal.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue