Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
RAsmadd A.S
Want to Grow Your
Social Media, Free?
tanggal rongpuluh dinane selasa, aja ngeluh senajan urip kadang rekasa #ParikanAsik
Retweeted by RAsmadd A.S
kangenku karo koe mung sedela, sedela-sedela kangen koe
Retweeted by RAsmadd A.S
pas esih cilik bangun tidur ku terus mandi, nek siki sih bangun tidur ku terus kangen :)
Retweeted by RAsmadd A.S
rasa kencot ngelingna dewek nek urip kuwe ora cukup mung sekedar mikir cinta
Retweeted by RAsmadd A.S
lawuh apa bae madange, kangene tetep karo koe
Retweeted by RAsmadd A.S
selamat pagi nggo koe sing mau mbengi teka nang ngimpiku, miss you
Retweeted by RAsmadd A.S
mending yahwene urung madang nimbang wis yahwene urung move on
Retweeted by RAsmadd A.S
moga-moga udan sing ora ana mandege bakal dadi berkah, ora dadi musibah
Retweeted by RAsmadd A.S
kangenku karo koe mung setitik, setitik-setitik kangen koe
Retweeted by RAsmadd A.S
moga-moga november bakal dadi wulan sing indah nggo dikenang, nang wulan-wulan selanjute #novemberwish
Retweeted by RAsmadd A.S
kadang ana wong sing wis gawe dewek nangis ben dewek sadar sepira berhargane wong sing wis bisa gawe dewek senyum
Retweeted by RAsmadd A.S
aja ge-er disit nek ana wong sing apikan karo koe, sapa ngerti deweke pancen apik karo kabeh wong
Retweeted by RAsmadd A.S
satu kata? | ya! | mahluk hidup? | ya! | kesepian? | ya! | srg galau? | bisa jadi! | jomblo! | ya betul!
Retweeted by RAsmadd A.S
cah wadon setia kuwe cah wadon sing nunggoni sandale pacare pas jumatan
Retweeted by RAsmadd A.S
ora kepengin dadi sing sempurna, mung kepengin dadi lewih apik
Retweeted by RAsmadd A.S
cah wadon kuat kuwe udu cah wadon sing ora tau ngeluh/ora tau nangis, tapi sing bisa ngganti galon dewek
Retweeted by RAsmadd A.S
sugeng enjing nggo koe, hal pertama sing ana nang pikiranku pas tangi turu, miss you..
Retweeted by RAsmadd A.S
nyong ora bakat dadi presiden, priwe arep bisa mikir rakyat nek sing ana nang pikiranku mung koe tok
Retweeted by RAsmadd A.S
nang njaba umah udane grimis, nang njero ati kangene deres
Retweeted by RAsmadd A.S
duwe pacar akeh koh bangga, duwe pacar siji trus koe setia kuwe nembe patut bangga
Retweeted by RAsmadd A.S
pantes bobotku mundak, jebule ana koe nang njero atiku :)
Retweeted by RAsmadd A.S
kawit kenal koe hawane dadi kepengin sinau terus, sinau dadi sing terbaik nggo koe #eaaa
Retweeted by RAsmadd A.S
aja ngeluh sebab kesibukanmu, esih akeh wong sing bingung sebab ora duwe kesibukan apa-apa
Retweeted by RAsmadd A.S
banjarnegara dawete ayu, nggo koe sing nang kana, i miss you! # ParikanAsik
Percayalah, hari ini akan lebih indah daripada kemarin jika kita mengawalinya dengan doa dan senyuman
Retweeted by RAsmadd A.S




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue