Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
RAsmadd A.S
1,054 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for RAsmadd A.S”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
kangenku karo koe mung setitik, setitik-setitik kangen koe
Retweeted by RAsmadd A.S
moga-moga november bakal dadi wulan sing indah nggo dikenang, nang wulan-wulan selanjute #novemberwish
Retweeted by RAsmadd A.S
kadang ana wong sing wis gawe dewek nangis ben dewek sadar sepira berhargane wong sing wis bisa gawe dewek senyum
Retweeted by RAsmadd A.S
aja ge-er disit nek ana wong sing apikan karo koe, sapa ngerti deweke pancen apik karo kabeh wong
Retweeted by RAsmadd A.S
satu kata? | ya! | mahluk hidup? | ya! | kesepian? | ya! | srg galau? | bisa jadi! | jomblo! | ya betul!
Retweeted by RAsmadd A.S
cah wadon setia kuwe cah wadon sing nunggoni sandale pacare pas jumatan
Retweeted by RAsmadd A.S
ora kepengin dadi sing sempurna, mung kepengin dadi lewih apik
Retweeted by RAsmadd A.S
cah wadon kuat kuwe udu cah wadon sing ora tau ngeluh/ora tau nangis, tapi sing bisa ngganti galon dewek
Retweeted by RAsmadd A.S
sugeng enjing nggo koe, hal pertama sing ana nang pikiranku pas tangi turu, miss you..
Retweeted by RAsmadd A.S
nyong ora bakat dadi presiden, priwe arep bisa mikir rakyat nek sing ana nang pikiranku mung koe tok
Retweeted by RAsmadd A.S
nang njaba umah udane grimis, nang njero ati kangene deres
Retweeted by RAsmadd A.S
duwe pacar akeh koh bangga, duwe pacar siji trus koe setia kuwe nembe patut bangga
Retweeted by RAsmadd A.S
pantes bobotku mundak, jebule ana koe nang njero atiku :)
Retweeted by RAsmadd A.S
kawit kenal koe hawane dadi kepengin sinau terus, sinau dadi sing terbaik nggo koe #eaaa
Retweeted by RAsmadd A.S
aja ngeluh sebab kesibukanmu, esih akeh wong sing bingung sebab ora duwe kesibukan apa-apa
Retweeted by RAsmadd A.S
banjarnegara dawete ayu, nggo koe sing nang kana, i miss you! # ParikanAsik
Percayalah, hari ini akan lebih indah daripada kemarin jika kita mengawalinya dengan doa dan senyuman
Retweeted by RAsmadd A.S
mas, lewih wedi mrg kuntilanak apa mrg pocong? | lewih wedi kelangan koe dek.. #eaaa
Retweeted by RAsmadd A.S
kangen bae disit, masalah dikangeni balik apa ora mbuh nyong ora peduli
Retweeted by RAsmadd A.S
nang sekolah dewek belajar disit nembe ujian, nang kehidupan dewek ujian disit nembe belajar
Retweeted by RAsmadd A.S
kangen kuwe kaya penyakit asma, nek lagi nyerang gawe sesek nang dada
Retweeted by RAsmadd A.S
wong tua kerja setengah mati nggo biaya sekolahmu, nek koe nganti gagal berarti setengah uripe wong tuamu sia2
Retweeted by RAsmadd A.S
dek, ngerti ora bhs inggrise nyong kr koe? | me and you | salah | sing bnr apa ms? | forever! #eaaa #nyokotkamus
Retweeted by RAsmadd A.S
ora kepengin sing sempurna nggo ndampingi uripku, mung butuh wong sing ikhlas nrima lan nglengkapi kekuranganku
Retweeted by RAsmadd A.S
tumben wis yahwene urung ana sing ngelingna nyong madang, padahal biasane sih ora ana.. :/
Retweeted by RAsmadd A.S
ora kepengin duwe bojo sing kaya raya, kepingine sing kaya koe
Retweeted by RAsmadd A.S
salut karo valentino rossi, wis sugih esih gelem numpak motor #respect
Retweeted by RAsmadd A.S
apa maning sing bisa gawe nyong bahagia seliane weruh koe senyum pas ana nang sisihku
Retweeted by RAsmadd A.S
Kamu kalo ikut IMB pasti menang. | Indonesia Mencari Bakat? | Bukan, Indonesia Mencari Bidadari :3
Retweeted by RAsmadd A.S
Kamu seperti kamera. Kapanpun aku melihatmu, maka aku akan senyum. :3
Retweeted by RAsmadd A.S
Aku mencoba berhenti menyukaimu, karena aku ingin mencintaimu. :3
Retweeted by RAsmadd A.S
Ikhlas adalah sebuah kekayaan yang tidak ternilai. Kayak aku ikhlas milikin kamu :3
Retweeted by RAsmadd A.S
kabeh tugas kuwe gampang, nek ora usah di garap.
Retweeted by RAsmadd A.S
aja kelalen ngesuk nggugah nyong ya beib.. *ngomong karo alarm*
Retweeted by RAsmadd A.S
nek ketemu koe, statusku meningkat dadi siaga, ana peningkatan intensif aktivitas kegempaan nang jantungku #halah
Retweeted by RAsmadd A.S
Jangan buncis dicampur santen. Pacarku manis gawe atiku kangen :D #ParikanAsik
rasa kencot ngelingna dewek nek ana hal sing lewih penting nggo dipikir tinimbang cinta
Retweeted by RAsmadd A.S
cah wadon nek curhat biasane ora butuh solusi tapi mung kepengin dirungokna tok
Retweeted by RAsmadd A.S
nahan kencot sih enteng, nahan kangen karo koe sing abot #eeaaa
Retweeted by RAsmadd A.S
jere ora ana kata terlambat untuk belajar, kenangapa nek sekolah telat dihukum?
Retweeted by RAsmadd A.S
nek guru bae mung menguasai 1 mata pelajaran kenangapa muride kudu menguasai kabeh pelajaran? #gagalbijak
Retweeted by RAsmadd A.S
nresnani wong kuwe cukup sepenuh hati, aja sepenuh jiwa, mengko nek putus dadi mung sakit hati, ora sakit jiwa
Retweeted by RAsmadd A.S
dunia lain: uji nyali | dunia jomblo: uji kesabaran
Retweeted by RAsmadd A.S
mbuh kenangapa nek weruh wong gemblung kepengin bgt nge-puk2 karo ngomong "gws ya.."
Retweeted by RAsmadd A.S