Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
damn its...brown._.
369 followers

Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for damn its...brown._.”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
aneh. Ada yg nge-fans 5 tahun lebih padahal idolanya baru berusia 3 tahun :| SEBELUMNYA DIA NGEFANS SAMA SIAPA? -__________-
you held me down but i got up~
ah sumpah lagu pop kalo diubah jadi lagu klasik2 ala tahun 1940-an jadi enak -__-
sumpah wide awake jd enak gini.-.
okay glee episode 6 sama 7 lagunya gak ada yg gw kenal._. (kecuali Miley Cyrus-We Can't Stop)
there is shadow hanging over me~
I'll be waiting for you, Here inside my heart.
#NP one direction-Story Of My Life
H-52. OMG can't wait.
I voted for "Gangnam Style" to win the Phenomenon Award at the YouTube Music Awards. youtu.be/fnodjZi5z_w #YTMA
I voted for this unplugged "Mirrors" cover to win Response of the Year at the YouTube Music Awards. youtu.be/rpZLOcqB_1I #YTMA
I voted for Demi Lovato's "Heart Attack" to win Video of the Year at the YouTube Music Awards. youtu.be/VtNBmny14Ro #YTMA
I voted for Katy Perry to win Artist of the Year at the YouTube Music Awards. youtu.be/egnQDqDZnbs #YTMA
kelas isinya oarng stress semua '-'
ntar pas perpisahan kalo nyanyi lagu "You Have More Friends Than You Know" bakal jadi apa ya :"""")
Album Artwork "A Katy or A GaGa" and Songs Preview > Marry The Night by Adam Lambert gleekindonesia.com/2013/10/album-…
Retweeted by -
#NP Glee-Mary The Night.
I have a new home page here twiends.com/damnitsbrown - check me out!
Openingnya standar -_- dibandingin sama opening Mars lebih bagus opening Mars wkwkwkkw jauh .
Maybe I still on this way, until someday I decided to say or go away. #ForSecretAdmirer
Plis bls bbm butuh curhat nih plis :( @mariafanny46
belom buka twitter via web. Katanya sih TL-nya design baru gitu. Penasaran haha.-.
just admire him.
When will I see you again? :')
Entah sampai kapan.
jatuh cinta itu menyenangkan tapi susah dijalanin~
Mau mencurahkan semua. Tapi gak ada orang yg mau+yg respect. Yasud lah :")
Secret admirer :')
Can't hold this felling anymore.
kalo mention ke orang yg twitter-nya di protect bakal masuk ga sih mentionnya?
jika aku bukan jalanmu, ku berhenti mengharapkanmu :')
Lagu the wanted-chasing the sun judul lagunya plagiat ari lasso-mengejar matahari ya .__.
Semalem malam yg bener2 indah untuk dilupakan :')
akhirnya ada juga orang indo yg jd astronot....berkat axe ._____.
"And I don't know how I can do without I just need you now" -Need You Now
Glee 5x04 "A Katy or A GaGa" Stills (Including Adam Lambert Stills) gleekindonesia.com/2013/10/glee-5…
Retweeted by -
don't you remember~
Mau curhat. Ada yg mau dengerin curhat gw? Ga ada. Okay fine.
Don't you remember? :")
masih gak percaya ricci cup bentar lagi selesai. ini tidak mungkin terjadi. ini pasti mimpi. mimpi......buruk.