Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
BEL
576 followers
Dua hari sudah berlalu..misi pencarian diteruskan
Apelah nasib si lola ni..haihh rindunya,moga kau pulang ke rumah -.-"
Oih oih bosan pulak malam ni..nak ke mana pon taktau :/
Tgh sedap2 ngedate ngn sorg artis ni boleh pulak tsentak dari tido..mimpi tu dah kenapa mainkan hati dan perasaan aku??kuajaq-.-"
Pada hati aku sakit japgi,better aku tido.. 2-0 babe..aduhai spain -.-
Kerja yang tak pernah nak habis..sobs T.T
Ke seremban lah kitaa.. ^.^
Semangat nak tgk bola..pastu kank habuk pon takdo..konfom!lol :/
Agak2 mampu tak aku nak membukak an mata nie tgk bola japgi..
Betapa bosannyaaa ~.~
aku rase movie dr luar ni much better dr movie melayu kita yg makin merapu skrg..moral value lg nampak n always ada kelainan :)) #opinion
#Maleficent terbaik..!dr awal sampai ke ending x membosankan langsung.. :D
"@Theputeriawani: She's a OKU. and she deserve to said that. pic.twitter.com/T6GtC5TdsE"
Konon nk wat ig gambar itam putih je,abeh gambar ku p delete..pikir2 balik mcm bkabung la pulak..now menyesal x sudah T.T
Aku tak suka butang follow unfollow twitter ni. Jadah apa pi tertekan. Ini boleh menimbulkan salah faham.
Retweeted by BEL
Bell!! ada org ckp hang comeyyyy.. Tolong bunuh aku sblom penipuan ini tersebar luas keserata benua..tolongggg @BellaZolkafli
Retweeted by BEL
Happy birthday @zafirah_intan ! Tua dah dye..hope pnjg umo n murah rzeki..nanti boleh support g perhentian..yeay!
Ribuan takziah kepada kerabat DiRaja Perak dan rakyat jelata atas kemangkatan DYMM Paduka Seri Sultan Azlan Muhibbuddin Shah..al fatihah
Ig dah zeroo..hikhik :D
Twitter bengong kejap follow kejap unfollow..tak paham lah aku -.-
Comel la si chong wei feng nie ;D #ThomasCup
"@Twt_Rave: Kawan kawan weekend ni kemana? Ce kabor skettt" EQ xpegi so moh ke hari belia ler kitee ~.~
Cant wait for this weekend! ><