Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ʙᴇʟ
584 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
'I dont have friends,i got family'. The best movie ever! It was exciting and emotional in every sense… instagram.com/p/1HrvwHrHWZ/
Hari ni GST, malam tadi baru perasan sume brg dlm rumah dah nak habis..tu belum kira kos kucing aku kat vet tu lg ha.. Oh shit 😱😭
Spesis orang mcm kau tahu nak judge je takyah selidik bagai, geram dibuatnya 😑
"Perempuan zaman sekarang gangster2 sungguh,seram dibuatnya"
Non stop pulak sakit kepala ni :/
Phuket phuket! 😎👙
For skin whitening and breast enlargement..wait! Breast enlargement?? Me like 😦😑😶
Erghh annoying~~~
Sometimes we need to fall before we can fly ⛅️ instagram.com/p/0fi03vLHUQ/
Rimas aku budak ni malam2 sibuk ngan rambut dye..ish
nak tengok movie nak tengok moviee #Insurgent 💁💁😘
Mcm best pulak songkran festival ni..mana tau berjumpa jodoh pulak kat sana..ehh!
Bosan weh bosan 😫
Kenapa manusia makin kejam?hmm
Perhentian perhentian!
Imperfection is beauty 😘 @ Bikini Bottominstagram.com/p/0J0E2orHc3/7
Tickets start selling tomorrow! Come join us and dance in unity to the same rhythm as #WeAreAllStardust pic.twitter.com/Am2HlscF96
Retweeted by ʙᴇʟ
Tipu lah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cos you know it'll be a great war if you let it all out
Retweeted by ʙᴇʟ