Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
BEL
582 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Mohon rokok diboikot juga..kelemasan aku dgn asap rokok ni 😭😭
Mengantuk lahaiii.. ~.~
And rasa sangatlah pelik bila rambut dah sehitam arang..muahaha
Green hilang..gold dah gadai..now blacky ala2 superwoman giteww -.-
Malas pulak nak balik kl.. -.-
Pelbagai ragam manusia yg aku jumpa..
Bab bgambar bagi kat dorang ni haa..laju yo dok dopan camera #ghayo #nogori9 instagram.com/p/rGr15_LHc9/
Last day berkerja dibulan Ramadhan..seronok sebab nak beraya and cuti seminggu tp yg tak berapa… instagram.com/p/q3UH_dLHZQ/
I respect all religions.What I dont respect is when people use religion to attack others. #AngelinaJolie #PrayForGaza #FreePalestine
Bosannya kat opis ni..mcm mana la nak menempuh pulak bosan hari terakhir bkerja besok ni..krohh
Hai kawan2..apa khabar??
Alhamdulilah murah rezeki tahun ni :)))
eh cik @ctiesepet ..birthday da lepas kan?happy belated birthday ya si tua :D
Lebih kurang satu jam sepuluh minit mau pulang..urghh mengantuknya lahaiii ~.~
Aduhaii 2 jam..semua gara2 cik itam ni -.-
Deepest condolences to the families and friends of those who where on board #MH17 .. Al fatihah :'(
Tertanya2 aku ape perasaan si owner #CDM25 tu skrg ek?popular?malu?rasa bersalah?..buat malu kaum je -.-
Haihh 2 hari je lagi ni..cepatlahhh ~.~
Meriahnya dataran....wuohhh! ^.^
Germany oooh germanyyyy... :D
"@YayaNorhan: @AlinCookies @BellaZolkafli Nak tumpang ! HAPPY BIRTHDAYYYYY TO YOUUUU !"Ehh!haha
Happy birthday @AlinCookies ..may god bless yiuu n happy alwayss..love yaa ;))
moh ler kite sambung tidoq..k bye! -.-
Dorg still respect each other drpd korg dok bash sana sini kat twitter nie..aptb πŸ˜’
Goodjob oscar..at least got 1 goal :))
Yeahh 7-0 sudahhh!..πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Lambatnya pukol 3..mengantuk tahap apa da nih..duhh!
Syukur aku diberikan kesabaran yang tinggi..
"@eykakamil: "@BellaZolkafli: Soalan paling malas nak jawab..'bile kau nak ade boyfriend??'..urghh πŸ˜’" me: bila kau nak kawen? :D" tggu kaya
Soalan paling malas nak jawab..'bile kau nak ade boyfriend??'..urghhh πŸ˜’
Masa dah time..jom balik!haha
Diantara aktiviti weolss before puasa..movie,karoeke,dinner,shisha sambil lyn bola..okay puas!xlupa… instagram.com/p/p2-DmNLHYJ/
Nafsu makan membuak2..ni dikatakan puasa sambil diet?..choii! ~.~
Murni permaisuri with gadis sekalian..kebuloqq :/
Happy fasting uolsss ;)
Menggamit perasaan betol lah lagu ni..aduhaiii
Shishaa shishaa..wuuu
Makan doyan with gegirls sekalian :D
Iolss cuma mampu merancang, tuhan menentukan..lambatnye bulan 8 ~.~
Morning uolsss!! :D
U have my number and I have ur number doesn't mean we can be bestfren :) tuuudiaaaaaa sombong xtau nak habaq lagu manaaaa dah!
Retweeted by BEL
Mengantuk terukk!! -.-
Okay lunch for today ada nasi sambal ayam n nasi ayam..senak perut aku kalau melantak semua ni!rezeki rezekii :D
Dah balik balik..shohhh shohh!ayuh pulang :D
Dua hari sudah berlalu..misi pencarian diteruskan
Apelah nasib si lola ni..haihh rindunya,moga kau pulang ke rumah -.-"
Oih oih bosan pulak malam ni..nak ke mana pon taktau :/
Tgh sedap2 ngedate ngn sorg artis ni boleh pulak tsentak dari tido..mimpi tu dah kenapa mainkan hati dan perasaan aku??kuajaq-.-"