Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
BEL
582 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Hati tak kebal, fikiran bersepah, emosi bercelaru, jiwa melayang..inilah september aku saban tahun.
Dunia penuh pancaroba
Mana nak pergi ni mana??
Cinema with lova..:)
Ni malaysia ke bangladesh? Dari td bangla je lalu lalang kat maluri ni..seram panas pulok aihh >.<
Bulan mengumpul duit. Rambut pon tak mampu nak potong so biarkan dia panjang selagi boleh. Teringin… instagram.com/p/sKP5q2rHVV/
Lupakan jela diet untuk hari ini ye. 😱�#potluckcinstagram.com/p/sJRScOLHX0/xH
Hari hari makan kerepek, ada orang dah mula merepek..zZzZ
Ada orang puji kau lah bell.. Harus kau kembang sbb berkawan dgn aku :p
Retweeted by BEL
Haha penuh dgn kata2 manis hari ini ya,dah boleh amek title kacak tu sikit dah. Siapakah yg handsome sgt puji iols tu?mohon say hye..mmm
Hollywood sangat tau jalan2 separuh bogel kat ipoh tu -.-"
Hahaha manis ayat semanis taik lalat mu si kacak.. We will meet untill I dpt title kacak tue jugak.. Hahaha
Retweeted by BEL
Pehh dia sentuh pasai ketinggian plak..tau la ketinggian dia kalah stewardess.. Kacak pulak tue..
Retweeted by BEL
Kacak tu taklah sekacak mana..tp kalau title comel tu mmg dialah yg pegang..dulu selalu bmanja2,skrg nk jmp pon susahh ~.~
Bie bie..kalau dia dah memuji mmg taktau nak habaq cmna dah punya tinggi pujian dia..kalah ketinggian dia yg comel tu
Hey bel.. PM aku taik lalat kau klu nk jual nnt .. Hiks
Retweeted by BEL
BEL ni kdg kdg kiut dia smpi taktau nk habaq lagu mana dh kekiutan dia tue
Retweeted by BEL
Degil. Nakal. Aktif. Manja. Buncit. Punggung aset utama. Berlagak heroin panjat sini sana. Bajet konon… instagram.com/p/sEjhYOLHc5/
Cuba belajar cara2 nasihat yang betul kot ye pon nak tunjuk kau PERFECT luar dalam..phuii
Semoga segala urusan berjalan dengan lancar. Salam takziah. Al-fatihah. #MalaysiaBerkabung #mh17instagram.com/p/r-8c-sLHdX/
Hashtag throwback. Rindu rambut singkat sebelah. Muka mcm baru suntik botox. Makcik kenit kesayangan… instagram.com/p/r833xMLHe-/
Tanda tanda kecil untuk bekerja hari sabtu semula..duh! -.-"
Tak tertusuk jiwa aku layan radio klasik ni tapi apakan daya....hmm aku dia dan lagu 😩😱
Wah wah wah makin hari makin gemok nampaknya 😠
Sebab masing masing dulu cita cita nak jadi judgers tp belajar bodoh bangang tanak mampos tu jd hakim on social life or social networking .
Retweeted by BEL