Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ʙᴇL
587 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Ultra thailand ada nervo lah! Aduhai si kembar ni.. 😫
Date selalu x kena..cmne nak buat preparation. Sigh
Bos takde. Kerja x berapa nak bertingkek. Bananana..!
Pehal tah aku tak rasa umur aku bakal 23. Mcm baru semalam je hidup. 😅
The smile on my face doesn't mean my life is perfect. 😊 @ like home �instagram.com/p/2lWaq1LHcz/I9
Lambatnye gajii 😫😫😫
Really?? Ok thats true actually,believe me. Lol 😂�#howoldnete#howoldareyouou @ singing in the shower instagram.com/p/2YbSP0LHUZ/Bt4
Be different. @ Location Unknown instagram.com/p/2QCrDOLHba/
Dont let anybody know what you are thinking 😎instagram.com/p/2Lko4JLHZ3/p
Weird ada, funny pon ada 😴
jangan cakap twitter ni tempat annoying ke kutuk orang ke, akaun dia, dia punya suka la. yang korang follow buat apa? benda senang.
Retweeted by ʙᴇL
Mana pulak lah dia tau nie..duh! 😓
Esok nak start event, harini announce event terpaksa dibatalkan atas sebab blablabla.. *kejadian seringkali berlaku @Twt_Rave
Rasa mcm nak pergi lepaskan segala tekanan yg tersirat n tersurat ni after settle bende alah tu. 😎🙌🏻
Selak baju nak tunjuk perut, perut buncit. 😹
Masa senang semua muncul diri tunjuk pandai, dah susah masing2 lesap buat dont know..haremm betol 💩
Im on the pursuit of happiness and i know everything that shine aint always gonna be gold i'll be… instagram.com/p/1Uh67QrHay/
Hey ! Good morning 👀
'I dont have friends,i got family'. The best movie ever! It was exciting and emotional in every sense… instagram.com/p/1HrvwHrHWZ/
Hari ni GST, malam tadi baru perasan sume brg dlm rumah dah nak habis..tu belum kira kos kucing aku kat vet tu lg ha.. Oh shit 😱😭
Spesis orang mcm kau tahu nak judge je takyah selidik bagai, geram dibuatnya 😑
"Perempuan zaman sekarang gangster2 sungguh,seram dibuatnya"
Non stop pulak sakit kepala ni :/
Phuket phuket! 😎👙
For skin whitening and breast enlargement..wait! Breast enlargement?? Me like 😦😑😶
Erghh annoying~~~
Sometimes we need to fall before we can fly ⛅️ instagram.com/p/0fi03vLHUQ/
Rimas aku budak ni malam2 sibuk ngan rambut dye..ish
nak tengok movie nak tengok moviee #Insurgent 💁💁😘
Mcm best pulak songkran festival ni..mana tau berjumpa jodoh pulak kat sana..ehh!
Bosan weh bosan 😫
Kenapa manusia makin kejam?hmm
Perhentian perhentian!
Imperfection is beauty 😘 @ Bikini Bottominstagram.com/p/0J0E2orHc3/7
Tickets start selling tomorrow! Come join us and dance in unity to the same rhythm as #WeAreAllStardust pic.twitter.com/Am2HlscF96
Retweeted by ʙᴇL
Tipu lah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cos you know it'll be a great war if you let it all out
Retweeted by ʙᴇL