Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Siti Nurhaliza
Sebelum kehabisan..dapatkan diseluruh cawangan Jakel @jakeltextile @galeriariani #lastminitshopping
Eerrr...kelemahan saya..takpela,5 tahun 1 kali je..bukan tiap2 tahun..#readyutkdikomen #semuaorgadakegemarandankelemahan #janjihappyπŸ™‹
Last fitting baju raya dengan @yadotsa at Bangsar..tqsm @alyssahisham & @alializar . Beautiful collections & i ❀️it!πŸ’ƒ
Musa berkata kepada kaumnya: "Mohonlah pertolongan kepada Allah dan bersabarlah" (7:128)
Retweeted by Siti Nurhaliza
Padamu ku bersujud
#BREAKING Missing Air #Algerie passenger flight #AH5017 has reportedly crashed near the capital of #Niger, #Niamey.
Retweeted by Siti Nurhaliza
Cik tupai datang bertandang..☺️
Cepatttby @officialsimplysiti "1HOURS LEFT before closing!πŸ’„πŸ‘© #simplysiti #warehousesale #shopping #ilovediscount @ctdk" via @PhotoRepost_app
Heheh...tu la,last minit lagi ni ada perubahan..nanti makiti beritau Aunty Linda .β€œ@Funsfun: @CTNurhaliza11 Hi Aunty, raya mane?”
"Jika kita ragu-ragu dengan produk tempatan, maka sukar untuk syarikat anak tempatan memasuki pasaran antarabangsa,"-Tun Dr Mahathir Mohamad
Retweeted by Siti Nurhaliza
Kz slalu memaafkan ..luv u sis @rozisangdewi
Gitula @miela_fazie ..
Teruja nak mencemar duli keta baru @rozisangdewi ..tapi Kz terpaksa tunggu lama sbb saya 15x tukaq baju...πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ˜–πŸ˜πŸ˜œ
πŸ’‹β€οΈπŸ˜πŸ‘ŒπŸ‘­πŸ‘―by @miela_fazie "Sisterhood... @rozisangdewi @ctdk πŸ˜πŸ’—πŸ’‹" via @PhotoRepost_app
Paparazzi ..by @miela_fazie "Shopping mhopping.. Boss dgn kz tu dah leh wat part time, cari sendri stock sampai bawah meja.. hahaahha.. πŸ˜…πŸ˜± #ragamlebaran #penuhbonetkereta" via @PhotoRepost_app
Alhamdullillah &terima kasih kepada orang kuat Restoran Marhaba Sunway Resort Hotel & SPA ..En Kadir & isteri Azwaliza serta En zamri kerana sokongan terhadap majlis berbuka SS..makanan memang sangat sedap!!β€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘
Terima kasih banyak2 pasangan kembar cantik sudi hadir ke pelancaran &berbuka Simplysiti.. by @syazara_aisha "Thanks my dear sis @ctdk love youπŸ’žπŸ’žπŸ’ž" via @PhotoRepost_app
Merenung jauh memikirkan dapat tak duit raya tahun niπŸ™ˆπŸ˜œπŸ˜
Selfie dgn hastag #kzdanmielanakbelanjashoppingsbbbarudapatgaji #diaorgajakgijalantar
@faizal_tahir pencipta lagu 'AKU' di dlm album Fragmen.. Tqsm dan tak sabar nak perform lagu ni di pentas konsert akan dtg..😎
New edition baby Suri.. Alhamdullillah..
Alhamdullilah,sebentar tadi selesai pelancaran album Fragmen..dan terima kasih @qudynkl kerana hasilkan dress yg ct suka 😍😍 #selamatberbuka #prayforgaza
O Allaah, if tonight is Laylatul Qadr accept all our repentance, answer our Dua'as, especially those for Gaza - who need it the most! Ameen.
Retweeted by Siti Nurhaliza
Wahai kaum muslimin, berdoalah untuk saudaramu -AS- fb.me/2sqAhyjbR
Retweeted by Siti Nurhaliza