Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Siti Nurhaliza
@puteri_damia197 & sepupunya umai @sairahtarudin ..😍👏👏💋
Mesin ni dah memanggil2 ..jom sihatkan badan..cuaca pun cantik!run ct run!!
Ada yg minta belanja gambor.. ..ok?puashati?dengan barang yg saya belanja sekali saya ajak pose..
👍❤️❤️
Ya Allah ,ku mohon dikau berilah keberkatan di hari lahir Kakakku Huda,limpahkanlah rezeki buatnya serta kebahagiaan yg berpanjangan bersama insan2 yg disayanginya..lindungi dari bahaya serta mendapat khusnul khotimah.. Aminn..❤️ u sis. @hudahjkhalid
Baru tgk mlm ni dik“@ciknoorulena: @CTNurhaliza11 so kak ct suka siapa kat af2014…?”
“@klubbkiddkl kita sbg guru pun dah boleh tau tahap kemampuannya..dan boleh ditukar kalau ia banyak menonjol kelemahan..
Setuju dgn @iamZianaZain ttg pilihan lagu yg sesuai dgn budak Af.. Cabaran seharusnya bersesuaian dgn kemampuan..
❤️❤️❤️
Me with BB..pemenang 2x ratu cantik kucing peringkat dunia..lahir kat Milan..gerammmm
Ingin koleksi skirt yg slalu saya gayakan jgn lupa ke kompleks belia & kebudayaan di Shah Alam harini..cepat sblm kehabisan.. @city_4u @sairahtarudin @saidatarudin
Penampilan utk harini ..skirt by @city_4u ..tqsm @sairahtarudin
Happy bornday to my Sifu @AubreySuwito ..may many many money happy returns..hahaah😜🎁🎂
Last meet&greet untuk kempen Simplysiti Di hati ialah di Alamanda Putrajaya jam2.30ptg ni..jumpa disana!!
Lambat start Gym harini sbb hujung minggu..bersenang lenang..selamat hujung minggu!! #bersenamsambildgrsyarahan @muftimenk #terbaik
Bila idea dtg melayan budak2..nak tunjuk terrer tiba2 terjadi gak...👌by @rozisangdewi "@ctdk berjaya menghasilkan angsa, gakah, ikan, kucing dan patung Mr.Bean a.k.a monyet juga. #playdoh" via @PhotoRepost_app
Ewah... @sairahtarudin ..
Sesi bermain playdoh bersama anak sedara dlm keta... Jurucamera @rozisangdewi ..tanpa kusedari
Kenalkan PA baru saya. @puteri_damia17 .. Jumpa kami di Watsons Berjaya Mall Kuantan jam 2 ptg nie!!Moh kite weh!!
Jemput minum.. sementara tunggu flight ..
Nak nie!!by @saidatarudin "Alhamdulillah, keberkatan hari jumaat, @city_4u keluarkan 2 lg skirt baru .. apa lg jom ke ig @city_4u sekarang..." via @PhotoRepost_app
Saya sudah bersedia untuk sesi meet&greet di Watsons Plaza Angsana..sekejap je lagi...tqsm @sairahtarudin skirt akak @city_4u ..
Thanks @epietemerloh87 makeup kan saya mlm ni utk show international carnival UTM skudai tadi..terima kasih semua yg dah hadir menonton.. #nofilter #lightingmejasolek #sebelombuangmakeup #sebelomtido
Pose sblm menukar uniform..selamat tido semua..
Buat warga JB..Ct akan berada di pentas utama Karnival Kebudayaan Antarabangsa pd jam 5 ptg ini.
Yeahh ..dah dapat adik baru...tqsm Liliput ..❤️❤️❤️
Bila buat iklan ni,macam2 saya kena buat..sampai gelak pun kena buat buat... #requestmielatolongbuatlawak #gelakfakesangat
Chef malam ni..tqsm Abg Joe...terbaikk!!! Pembantu Chef abg Joe 3 org yg kat sebelah tu.. @dikjudhz ...sebelum Abg joe ke Dubai..kami minta masak di rumah..❤️❤️❤️
👪👪👭👭❤️❤️❤️
Jumpa saya di Johor ye...by @rozisangdewi "Latest!!" via @PhotoRepost_app
Inilah produk terbaru dari Simplysiti..nantikan ..NEW AGE + #mukataklehblah #senyumkuncup
Sukenye sayeeee...memang saya suke lagu niee!!
Senaman muka sementara next scene...🙈🙈🙈
Behind the scene ..new product ,new advertisement #newage+ #hardworking #blessed @officialsimplysiti
@MSU memberi sokongan buat student2 di sini..
👍💃💃💃💄❤️by @officialsimplysiti "The sale starts NOW! 😉 by @athiratz "Hai..sesiapa yg nak try produk simplysiti pada harga yang murah..dtg lah dekat warehouse sale SS..Diskaun sampai 80%..banyak kan ?? Tak rugi datang..harga berbaloii.. #simplysiti" #ilovediscount" via @PhotoRepost_app
Lagu utk mama @ayulijam
❤️❤️Repost from @miss_lyeen via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, I just wanted to say how pleased I am with the results after using #whitedetox by #simplysiti 👍😍 As recommended, In the morning, I cleanse with your cleanser then i use the to
He is 1 of the best make up artist in M'sia..knowing him since i was 20years old & now..he's still the same..same saiz,same stail,same karektor
My new babies ...coming soon!! Behind the scene photoshoot for my new product..#NewAge+ #GoldEdition #cantwait! #myfavcollections
❤️by @luvlyriena "05:36am (22 Sept 14) Assalamualaikum dan selamat pagi...moga segala urusan untuk hari ini akan dipermudahkan dan diberkati olehNYA... Amin..." via @PhotoRepost_app
Baik jadikan teladan ,buruk jadikan sempadan ..sama2 kita menilai kelemahan diri . #ingatanbuatdirisendirijuga. by @ezsiti "#sitizoners😊👍❤️" via @PhotoRepost_app
Bismillah..Ya Allah,aku mohon dikau sembuhkan dan ringankan kesakitan yg di alami oleh nenekku dan anak saudaraku @anasliloo ..Sesungguhnya Dikau Maha Mengasihani dan Maha Penyembuh.. #neneksakitdikampung #anaskenadenggi
Jusuf Kalla Penggemar Berat Siti Nurhaliza: youtu.be/o8Mopa1ru98 k @CTNurhaliza11 patut dgar kmentar wkil presiden trplih kt ini...BANGGA
Retweeted by Siti Nurhaliza
I'll be there !!by @officialsimplysiti "Buy your ticket NOW and let's help to raise funds for recipients of Di Hati 2014 campaign ❤️ #simplysiti #simplysitidihati2014 #timelessjourney @ctdk" via @PhotoRepost_app