Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Siti Nurhaliza
Tqsm @fadzoners & the geng...slalu tunggu ct balik dr outstation..buatpela..tak penat ke? #blessed #tqsm #Sitizoners
  7h
Alhamdullillah..selamat sampai di KLIA .. #selendanglace #KallistabyCT
  7h
Terima kasih Sabah...
last...Selamat tidoq...assalam #membunuhbenci #maafkansemuaorgsblmtido
part3 #membunuhbenci #maafkansemuaorgsblmtido
part 2 #membunuhbenci #maafkansemuaorgsblmtido
belanja dodoikan followers saya .. part1 #membunuhbenci #maafkansemuaorgsblmtido
tu dia!! sepupu saya yang paling happening..terus feeling2 model lepas dpt shawl #selendanglace #kallistabysitinurhaliza .. #anakdoktarikbajumakajakbalik @watie_dhz #sepupusepapat
Marvellous Creations dari Cadbury Dairy Milk yang terbaru terus menjadi kesukaan Siti. Masalahnya tak boleh nak cakap mana favourite Siti -Jelly Popping Candy atau Peanut Toffee Cookie. Yang dah cuba, mana satu kegemaranmu? #marvellouscreations 😋😋😻
Tq dear..cantik by @nunaaali "Wearing Kallista shawl by Siti Nurhaliza @ctdk 🌸" via @PhotoRepost_app
terima kasih melayan saya dengan baik ye dik..💋💋#Repost @viynvelson with @repostapp. ・・・ Dari kecil sampai sekarang asik dok tgk kat tv or kat sosial media.. Tak sangka dapat juga jumpa idola kebanyakkan orang ni di Butik Ariani Ready To Wear.. Terima kasih kerana menyinggah Dato Siti =3= #Sitin
Hahahhaa... @rozisangdewi sempat je dia!!@lilyleong_18 "so cutee...gigih @ctdk marilah kawan2, beli tudung raya yang dibuat oleh @ctdk, if saya bertudung, I will buy it..haha...@ctdk @rozisangdewi #Regrann from @rozisangdewi - Gigih @ctdk utk #kallistabysitinurhaliza. Sabar ya, stok tak byk dan by
Terima Kasih banyak2..selamat bergaye yeee..by @zue_sz "#kallistabyCT #ProjekSukaHati #1st #Sitizoners Tqsm @ctdk ..... Zue baru jer ambil td, x sabar nak bergaya dengan #KallistabyCT #photography #ios" via @PhotoRepost_app
Coming soon..#kallistabyCT #selendanglace
Love👭👯
MasyaAllah..comel sgt adik ni & contoh usahawanita muslimah yg berjaya..❤️by @bellealyahya "Suka @ctdk 😍😍😍 #imyourfan" via @PhotoRepost_app
Tahniah RIZRUZAI 👍by @rizmanruzaini "Live update: #AURORAbyRIZMANRUZAINI Live update: @syncimages Models: @andrewsmodelsmalaysia Make up: laura mercier malaysia Event by: @andrewsmodelsmalaysia *collection #AURORAbyRIZMANRUZAINI is only available for made-to-measure. (By appointment at rizman r
❤️by @farahhh_ibrahim "Fashion show #Aurora by #rizmanruzaini @rizmanruzaini #gayakoleksiraya2015 with Dato @ctdk and @katedaviess 🌷 Makeup by : @muks83" via @PhotoRepost_app
❤️by @sitisyed "For the 3rd time selfie with Diva Dato Siti Nurhaliza @ctdk 😘😘 #fashionshow #rizmanruzaini" via @PhotoRepost_app
👍by @thegoodquote "For fitness quotes follow @thegoodfitness" via @PhotoRepost_app
Tahniah buat @rizmanruzaini ..
Kisah semalam ..by @rozisangdewi "@ctdk dan @hafizhamidun slps rakaman #mikrajcinta" via @PhotoRepost_app
❤️💃💃@nasrulhakeem_akee tqsm !#mothersday #miraclenightwithsitinurhaliza @rozisangdewi