Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Siti Nurhaliza
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Siti Nurhaliza”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Bila KD bertemu Ct...'jika kau tak datang'.. @krisdayantirl
Tahniah buat sahabat saya @krisdayantirl diatas kejayaan konsertnya..kembali lagi bikin konsert love!!πŸ’‹β€οΈπŸŽΌπŸŽ€πŸŽΆπŸ‘­
A nice surprise,. To see this lovely couple... As always @iamlisasurihani very sweet &curtasy ..πŸ˜πŸ˜πŸ’‹β€οΈβ€οΈ
Doaku bersamamu sahabat ..πŸ‘­β€οΈπŸ’‹ #Repost @krisdayantirl with @repostapp.
・・・
Thankyou for yummy fruit arrangement love @ctdk ,doamu spirit utkku malam ini. Semoga Allah memanjangkan persahabatan ini berkekalanπŸ™πŸ‘­ @kdliveinkl for refreshment in my backstage
Jumpa mlm ni dik!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ#Repost @therealfafau with @repostapp.
・・・
ini cerita mlm nnt..KD live in KL..sila dptkn tiket and a dgn segera sebelum terlambat #farafauzana #KDliveinKL #cobalahutksetia #mencintaimu #byksgtlagu #jumpamlmnntnyanyisama
☺️🎀🎢🎡❀️#Repost @rozisangdewi with @repostapp.
・・・
@ctdk #topasiacorporateball2014 #skyfall
Tqsm sir..β€œ@weekasiongmp: Presented the Top 10 Most Popular Female in Asia Award to Dato' Siti Nurhaliza pic.twitter.com/Q2gVrgjIMe”
Terima kasih Allah diatas bakat yg Dikau kurniakan padaku..moga terus diberi keberkatan &jauhi aku dr segala keburukan ..amin #Repost @rozisangdewi with @repostapp.
・・・
@ctdk menerima Asian Music Legend Award #topasiacorporateball2014
Alhamdullillah..#Repost @rozisangdewi with @repostapp.
・・・
@ctdk Asian Music Legend Award #topasiacorporateball2014
Tqsm love temankan me wpun kepenatan.. @ Top Asia corporate ball 2014..
Malam ini ke Majlis Top Asia Corporate Ball 2014 makeup by me & dress by @biancomimosa ..tqsm
Ya Allah ,permudahkanlah segala usaha dan ikhtiar bagi menyembuhkan anak kecil ini..amin Ya Rabb...by @lisatahir "Bayi comel berusia 35hari ini bernama Muhammad Haziq Arman, anak kepada En Mohamad Shahirul mengalami jantung berlubang dan komplikasi pada salur darah agihan dari jantung. Bayi ini mene
Waiting my d'other half..πŸ’‹πŸ’πŸ’πŸ’ƒπŸ’ƒ
Alhamdullillah..jumaat yg berkah ini pengikut bertambah dan semoga bertambah ukhwah dan kebaikan dlm silaturrahim yg terjalin..terima kasih buat semua..❀️
Udang garlic ala ct..ini takde resepi tetap sbb ikut naluri je..siapp
Pembikinan Masak Patin masak tempoyak buat lunch nanti..#menantisuami #salamjumaat #alhamdullillah
Sikit lagi..Terima kasih banyak2 followers ku..semoga ikatan terbina ini terus becambah dgn baik dan bermanafaat serta memberi kebaikkan pada semuaπŸ’‹πŸ’‹β€οΈβ€οΈ..selamat malam..
Kau memang menarik,tertarik...kat mana nak cari yek? Kak Long @iamnurulzahid check it out!!
Pembikinan kuah meatball ikea ala ct..yummy!
Day 4 healthy lunch with @ezdiet πŸ˜€
Tqsm for the write up😊by @kennethchaw "Cerita hari ini. #SitiNurhaliza #Star2 #SimplySiti #SimplySitiDiHati" via @PhotoRepost_app
Rindu laa kat boyfriend kita nie....semoga dpt umrah yg mabrur sayang &dipermudahkan segala urusan sayang ..amin.. #Allahjagadiauntukku
Antara 10 BA yg cemerlang..tqsm & sama2 kita menuju kejayaan..by @puterakatak79 "Earlier today... Part 2 @ctdk with top 20 #beautyadvisor #simplysitian #wearefamily #frontliners #keranamu #itsallaboutyou" via @PhotoRepost_app