Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Siti Nurhaliza
waaaaaawwww. Siti Nurhaliza @CTNurhaliza11 trending AGAIN di indonesia lohhhhhhh ... masi kuat pengaruh siti. di indo ... waaaaaw
Retweeted by Siti Nurhaliza
7h
by @princessyahrini "#Selfie cantik di #superstars with @ctdk" via @PhotoRepost_app
  9h
Fenomena gaya @princessyahrini saya tukar gaya zapin Melayu..#superstar #rcti
  9h
Looking fwd working together in future Boss..@wishnutama @netmediatama @SarahSechan_NET
Pagi2 ct dah ke program tv di Indonesia..doakan semuanya lancar ya..bismillah.
Selamat malam semua..esok pula awal pagi di Dasyat! #hardwork #promoFragmen #indonesia #lovesitizonersindonesiasomuch #assalamualaikum
Di Pentas APM..terima kasih kerana terus mempercayai kerja2 keras Ct..akan terus berikan yang terbaik untuk Muzik Nusantara.. ❤️
Dress yg simple dan warna yg saya suka ini dari @yadotsa utk kemunculan saya di red carpet serta penyampai anugerah APM .. tqsm!!
@yadotsa @rizmanruzaini @qudynkl ...terima kasih semua..Busana @ctdk dimalam #apm2014...." via @PhotoRepost_app
by @rozisangdewi "Tahniah boss @ctdk utk anugerah ke 26 yg dimenangi di #APM2014 sejak 13 thn penganjurannya." via @PhotoRepost_app
by @rozisangdewi "@ctdk bersama Chakra Khan bersedia utk promosi lagu duet Seluruh Cinta di Indonesia" via @PhotoRepost_app
by @rozisangdewi "@ctdk bersama Judika #APM2014 #Singapore" via @PhotoRepost_app
Alhamdullillah..terima kasih semua...by @rizmanruzaini "Congratssssss our beloved @ctdk best female artist #apm2014 #rizmanruzaini" via @PhotoRepost_app
Doakan semuanya berjalan lancar..#APMsingapore #soundcheck #meet&greetFragmen
Tqsm Universal Music Singapore team for the lovely surprise..❤️❤️.
Tengok!!apa dah jadi...
Ini pula dari @nizwannysufi ..sedappp sungguh!!!
Alhamdullillah..sampai je singapore @lena_lynn (akak kawasan) bekalkan kita makanan best nie..loveu!!!
1lagi belanja gambo..jgn lupa saksikan APM di kaca tv anda @ jumpa disana!!
Last baju fitting tadi dengan @rizmanruzaini ..alhamdullillah,semua dah ready utk persembahan nanti..semoga sihat dan segalanya berjalan lancar..amin..nite2&assalam..💋💋💋
👯by @miela_fazie "Walking together.. @ctdk 👭💞" via @PhotoRepost_app
#Repost from @razzmann_v6 with @repostapp --- "Bukan senang nak nyanyi LIVE!" Hahahaa! #SitiSitiSiti !! @ctdk #SitiNurhaliza #Sitizoners #TheMagicOfAsean
Its a pleasure to be invited for Dominican Dinner at The Ambassador residence..tq Ur excellency..
Fitting siang tadi dgn @yadotsa utk APM nanti..
Ermmmm...😉😉😉
Nak gi dating jap..😜😉😁
Kaweh nak ucak selamat hari tue pada ohrang kampung keh..moge oak panjang umor,panjang tengkok..eh!salah..berpanjangan rezekinyee dan seyhat walafiat..terus diberkati Allah SWT serta tamboh la lagi anoknyee..aminn Ya Rabb..
Lunch saya tak macam lunch @miela_fazie ..saya so'on bersama telor dan taugeh berekoq jaa..ekoqq lebih skit..😿😿😔
Spesial di HUT #MNCTV23, Apa kabar @CTNurhaliza11? Bagaimana promo album barunya serta rasa kangennya dg Indonesia? @TuntasOfc_MNCTV pk11.00
Retweeted by Siti Nurhaliza
Nak tgk konsert semalam? Tgk kat sini 👉#Repost from @cteafairuz with @repostapp --- Uplod sudah semua.. Check it out 😁😁😁
🙈🙈#Repost from @fifahyusof with @repostapp --- Bila kak iti tunjuk skill... 👍👍👍👍😍😘
Dato Siti Nurhaliza- Jaga Dia Untukku (The Magic Of Asean,UKM) HD youtu.be/VRxwGUuzn2M
Sambil treadmill sambil dengar lagu utk APM..ok tak @miela_fazie @rozisangdewi ?
Semalam yg indah...#magicofAsean
💤💤💤🙈🙈
Tqsm buat @nurulshukor_official makeupkan ct mlm ni & @rizmanruzaini utk baju mlm nie.. @rozisangdewi @miela_fazie utk jaga ku mlm ni..💋💋💋&nite2
Terima kasih semua yg dah pun datang untuk persembahan 'magic of Asean'💋💋💋
Jumpa di Singapore nanti!!
@CTNurhaliza11 So excited for your album signing session on Thurs at Tampines Mall! See you! goo.gl/rWAeSS
Retweeted by Siti Nurhaliza
Tak dapat join @therealfafau bersenam harini dgn team dia...saya tetap ditemani @therealfafau dlm gym.. 😜😝
Last ...#dlmairterbayangwajah #duetdlmeraberbeza #alfatihah #throwbackprogrambualbicarasiti
Part3 #dlmairterbayangwajah #duetdlmeraberbeza #alfatihah #throwbackprogrambualbicarasiti
Part2 #dlmairterbayangwajah #duetdlmeraberbeza #alfatihah #throwbackprogrambualbicarasiti