Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Siti Nurhaliza

waduh..waduhhh😅😅😅
Wishing those who celebrate joy, prosperity and good health this Chinese New Year. May you and your loved ones be blessed always. 恭喜發財!
Behind the scene .. @nurulshukor_official jacket by @ezuwanismail
alhamdullillah, peminat saya @mr.lee_shah hantar kek batik hasil tangannya sendiri ..semoga Allah SWT melimpahkan rezeki dan rahmat buatmu..😊😊 #sedappp
selamat berhujung minggu
Ini pula wajib saya pakai ..sblm 2 way cake tadi Argan wonder foundation...memang Best!!! @officialsimplysiti
Yeah..dapat dah stock saya.. 2 way cake Simply elegant dari Simplysiti..inilah teman baik saya ke mana2..btqsm @puterakatak79 @officialsimplysiti
1hour30 minits workout.. kena push kaw kaw dgn trainer😅😅😅
#Repost @msumalaysia with @repostapp. ・・・ Someone caught selfie-ing in MSU today! 😄 Thank you Datuk Siti Nurhaliza for coming to inspire and motivate the MSUrians! #lovefromMSU❤️
Berkongsi pengalaman & happy saya dapat berkomunikasi dgn student2 MSU😘😅👭👭👭👬👬👬#Repost @afieqshazwan with @repostapp. ・・・ Key to success with @ctdk
eh! macam kenal je adik sebelah kanan tu..ce anda teka!😽😽#Repost @afieqshazwan with @repostapp. ・・・ Dapat jumpa lah dgn mak iti hari nii Nice talk by @ctdk motivate semua orang to be succes😊 Goodluck abg @hafizkutti for your future😁
Tengahari tadi sempat bertemu dengan student Management & Science University Shah Alam untuk berkongsi pengalaman dan sesi soal jawab bersama student2 sini..Pengalaman yg sangat indah..Semoga adik2 saya berjaya serta capai matlamat & impian yg di cita citakan..aamiin..'
Ya Allah..rindunya ..#throwback saat2 di permudahkan Allah SWT duduk di taman syurga Raudhah dengan tenang tanpa halangan.. Semoga ada lagi undangan Mu Ya Allah..
#Repost @rozisangdewi with @repostapp. ・・・ @ctdk persediaan untuk momen bulan Mac nanti.
ANUGERAH MELETOP ERA 2016 #AME2016 _____________________________ Undi/Vote di sini :- >> www.astrogempak.com.my/meletop/AnugerahMeletopEra >> www.era.fm/Anugerah-Meletop-ERA-2016/Utama >> App #Raku (Install di App Store atau AppleStore) Siti Nurhaliza Tercalon :- 1)
selesai kerja..ngantuk lak😁
working time 📸🎥📺🎙 ..bismillah.
Bersyukur , brtolak ansur,berfikiran positif ,berdisiplin,bersemangat,bertanggungjawab & berpendirian ...antara asas yang perlu dalam diri..jgn sesekali lemah dan mengikut emosi tidak waras dalam menentukan kehidupan kita kerana tindakbalas kita akan memudaratkan /menyusahkan orang lain tanpa kita s
#throwback Bila Sitizoner nak lepaskan saya pergi...panjang pesanannya ...apa2pun buat Sitizoner yg sudah mula bertungkus lumus vote saya untuk anugerah #anugerahmeletopera akan datang, saya sangat2 hargainya...👍😘😘😘👏👏😍 with @repostapp. ・・・ Good Evening!! Yeay!!! Thank u @aininurhaliza sebab
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Siti Nurhaliza
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?