Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Siti Nurhaliza
Alhamdullillah..by @luvlyriena "05:48am (17 Sept 14) : moga hari ini lebih baik dari hari semalam dan hari hari sebelumnya....dan moga segala urusan akan dipermudahkan...amin..." via @PhotoRepost_app
Terima kasih sangat2..saya kena duduk tepi cermin ,takut mabuk kalu duduk tengah..😬😬😬 by @faris_manap "Onboard @malaysiaairlines flight MH1140 to Penang today Nak dijadikan cerita, Aku dapat sama flight dengan @ctdk sebab masa boarding beratur belakang dia "Eh macam kenal", mula2 ingat, "Alahhh
Tqsm bodyguard2 yg sadoo lagi cute hantaq makiti kat airport..jumpa di KL naa..❀️❀️ @ayulijam @shamsoulsya #funfundansepupunya...
Selesai Meet&Greet singgah di rumah teman baik Dato Ali&Datin Linda serta sempat rai birthday budak comel ni.. @ayulijam
Terima kasih semua yg sudah membeli dan menderma untuk tabung Simplysiti Dihati...Semoga Allah SWT membalas segala jasa baik anda...terima kasih semua di Amanjaya Mall, Sg Petani Kedah.❀️❀️❀️
by @sairahtarudin "πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™†πŸ™†" via @PhotoRepost_app
Bismillah...ya Allah lindungiku &semoga perjalananku berjalan lancar serta membawa keberkatan..amin.
by @sitizoner "Anda nak jumpa #DatoSitiNurhaliza @ctdk ? Jom ke amanjaya mall Kedah hari ini ,jam 2-4petang #Simplysiti #simplysitidihati2014" via @PhotoRepost_app
β€œ@Suara_generasi: Selamat Hari Malaysia khas buat anda anak muda
Eksen sgt!!tempat punching bag(tinju)nak tendang la konon..sekali tertendang part screw besi..amikkau!!berair biji mato den menahan..#sekaranglagibengkak #dktorkujutpasaiisterinyomonangih
Part2 #ctjammingwithDanny
Part1 ..jamming dgn Danny di Yahama store...Danny tak belajar di kelas muzik tapi belajar dengan hanya mendengar sahaja... amazing!! #kalaulahsayaboleh #banguntidoesokterusbolehmain #beranganjelaa #ohtuhan..
Alhamdullillah...selamat sudah Alif&Shadilla di ijabkabulkan..doaku semoga kalian berbahagia hingga ke Alam Syurga..amin Ya Rabb..
Jangan lupa temui @ctdk di Watson Aman Jaya, Kedah, esok, 16 September. Meet & greet bersama @ctdk bermula 2pm hingga 4pm. Jumpa di sana! By @officialsimplysiti "Are you ready for our One Dream Roadshow with @ctdk starting this Friday at KB Mall, Kelantan? πŸ˜‰ #simplysiti #simplysitidihati2014 #meeta
Alhamdullillah ..selesai ke majlis kenduri anaknda Yang di Muliakan Tuan Guru Datuk Dr Harun Din ..terima kasih kerana menjemput Kami..
Selamat berhujung minggu semua..harini jadual agak padat ..semoga semuanya berjalan lancar..Bismillah..
Kepala now terbayang bantal,katil & selimut saya ..zzzzzz
Yummy yummy...dari mula kenal @rozisangdewi inilah kueh raya tiap2 tahun...kali ni dapat makan lepas Raya..dari kakaknya yg menetap di kelantan..tak tunggu sampai rumah dah...terus Ngap dlm kereta..😬😬😬
Bersedia bertemu ore Kelate..#kbmall
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ™‹
Alhamdullillah.. @tunkujalil_official happy to see smile on you face Ku..till we meet again.. πŸ‘«πŸ™‹πŸ’ƒπŸ’ƒ#daytriptoJB
Siang tadi rakaman program bersama Abg FBI ..skirt saya dr @city_4u @sairahtarudin ..tqsm sis... Umai lak dari princess Elsa rambut panjang dah togel sbb gatal kepala pakai wig..hahaha
With my darling sis @hudahjkhalid ..always ❀️ u sis..πŸ‘­πŸ‘­
@rozisangdewi bajet ayu, @sairahtarudin bajet comel, @hudahjkhalid bajet cute, @lourenzar bajet seksi , @ctdk bajet ciput! πŸ™ˆπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜πŸ˜
Tq @epietemerloh87 makeupkan ct utk program FBI tadi...❀️❀️❀️
Amboiii...siap tuju gambor ye...nak beritau ni..'rokok membahayakan kesihatan'..😜😝by @sultanmuzaffar "This selfie air kiss is dedicated to @ctdk all the way from #DoubletreeJB." via @PhotoRepost_app
Tq @asyrafkhalid for the video...sempat dia record ye..belanja skyfall sblm anda tido..
Lunch saya..simple tapi sodap..
πŸ’πŸŒΉπŸŒΉby @sairahtarudin "UMAI_LICIOUS LIMITED EDITION - cotton & full lining @city_4u RM 110 SIZE - 3,4,5,6,7,8 YEAR" via @PhotoRepost_app
Koleksi terbaru dari @city_4u ..siapa cepat dia dapat..πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ @sairahtarudin
Assalamualaikum semua...lebih selesa dan boleh mencuba terus skirt2 yg ingin dibeli?..Ini cara nyaπŸ‘‰by @sairahtarudin "SESIAPA YANG INGIN DTG KE BUTIK KAMI.. SILA WHATSAPP DULU DAN KAMI AKAN BAGI LOKASI BUTIK... TERIMA KASIH" via @PhotoRepost_app
Alhamdullillah..terima kasih peminat yg menghadiahkan harta yg amat bermakna..jadi panduan &amalan..semoga pahalanya bersama yg menghadiahkan...amin
Majalah Media hiburan bakal menyambut ulangtahun ke -30 tahun depan..jika ingin membuat ucapan sila gunakan template ini dan post ,serta #mediahiburanofficial di IG anda..jangan lupa follow Instagram @mediahiburanofficial
Kisah semalam...makan malam di restaurant Oasis Arden Salleh ..tgkla berapa ramai waitress yg layan kami..sampai juling mata tgk banyak lauk pauk..
Cerita siang tadi ..Di Sukabumi menghadiri majlis perkahwinan putri Habib Naufal ..meriah dan sangat istimewa..
Shortbreak✈️✌️
πŸ‘πŸ‘ alhamdullillah..by @annayhusin "Wajah saya serasi dengan produk @officialsimplysiti sejak @ctdk bagi saya pakai. Muka dah x berjerawat, bila dah abis saya sambung beli. Semalam beli ada diskaun lagi. Yayy!! Ini bukti saya support bisnes kawan saya. Love u!!πŸ˜™πŸ˜˜πŸ˜†πŸ˜„ @ctdk Semoga terus maju jaya
Lagu CINDAI di mainkan utk persembahan air pancut(betui ke?) ..bangga sangatt!!kalaula di mainkan juga di Dubai dan negara lain kan menarik tu!! #impianygbolehjadikenyataan #thinkpositive #iramamalaysia
#latepost birthday dinner with family.. @adib_khalid @aaziefkhalid @teezac @alyssahisham 'semoga Allah SWT terus limpahkan kebahagiaan ,kekayaan,kesihatandan keberkatan buat Anas serta keluarga semua..amin'.. #still2series πŸ‘ŒπŸŽ‚πŸ΄πŸΉπŸ
Good leadership with wisdom..πŸ‘by @adib_khalid "Rizmel Nazrin, A good friend of mine, and a future leader in the making. Please support him in trying to make a positive change by following on Instagram and Facebook - @rizmel_nazrin" via @PhotoRepost_app
❀️❀️❀️❀️by @aisyaah_aziz "*selit selfie jap* 😍😘😚 hiiiiii @ctdk hehee" via @PhotoRepost_app
Check it out!!by @rozisangdewi "Temui @ctdk Dato'Siti Nurhaliza di 5 lokasi ini. #simplysitidihati2014" via @PhotoRepost_app