Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Ade Sucipto

Sabenerna HIRUP mah SIMPLE.... Tapi seringkali DIRI SORANGAN nu ngaririweuhna!!
Retweeted by Ade Sucipto
Sabar! Takdir nukawasa geus NYATA keur masing masing hambana. Ulah sieun patukeur, ulah sieun teu angger. Asal lakonan hirupna cing bener!!
Rencana Alloh keur hambana rupa-rupa, urang kari siap dina nyinghareupanna. Soal hasil, kalem di dunya mah eweuh nu mustahil.
Bae ngeluh asal ulah ngeleh. NGELUH sabab ku cape mah BIASA, tapi lamun NGELUH nepika NGELEH teu sakuduna di BIASAkeun!!
Baca Dua Ayat Ini Tiap Malam, Insya Allah Rezekimu Lancar - BeritaSosmed.com beritasosmed.com/2016/04/baca-d…
Hirup mah tong loba pepatah. Nu penting sehat. , bener teu lads?
"Semoga hari ini kan lebih baik...
Istirahat melepas penat setelah aktifitas seharian bareng
REK NEANGAN DEUI NU KUMAHA? ASA KABEH JELEMA KU SIA DI JUGJUG KEUR BUTUHNA! Kade ah bisi beunang karma na !!
Teu asing geus biasa nyaring peuting Kadang mun maksa sare sok ka geuing. Teuing hayang kumaha Teuing naon nu dirasa, pokona. GEUS BIASA !!
Mun urangna yakin sagala sesuatu ge bisa jadi MUNGKIN. Saha nu nyaho sukses mah bisa isuk pageto, asal boga kahayang Gusti alloh ge marengan
Nikmatna ngagoler dina jam jam sakieu teh beuuuuh tiada tara, Waktuna istirahat dina kasibukan
Wilujeng kulem kang dulur salembur, wilujeng wengi kanggo nu janten tamu dihatiku, tamuuuu...iya...tamuuu.. :-P
Kadang dingin tu lo nan mambuek perasaan manggigia...
Saba untuak mandapean hati urang nan wak sayang !! Jan takaja !!!!!!!!
Sindia itu indak selalu untuak manggalakan urang, tapi untuak pelajaran bia indak di ulang liak !!! Manyindia yg salah itu biaso.
Kalau lah di sindia.tu, berarti ado yg salah. Tolong di ubah. Indak talok jo kanai sindia, kaki malayang ka pangka talingo tu lai.
Kecek urang , abis makan langsuang lalok tu buncik paruik dek nyo mah ... :D
Ameh kabogoh teu pundung, kudu dipangmeulikeun opak jengkol ___ (eusian), bantuan dekah keur pasea !! *Rotfl
Lamun bener nyaah pasti moal ingkah Lamun bener amanah pasti moal ingkar. Maneh nu ku urang dipikahayang cing bisa mikir kana kahayang urang
Hujan badai di flyover pasupati - bandung. jarak pandang pendek..
Kalau cerah, dibilang panas. Kalau mendung, dibilang takut hujan. Serba salah~.....................
Hidup Kadang Senang Kadang Susah ...
Seperti Ini Proses Kebangkitan Manusia Dari Kubur islamidia.com/seperti-ini-pr…
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.