Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
cindy pregita
Tft udh bantuin bikin pohon natal and ajarin gitar haha
With koko tercinta yang bentar lagi mau ke ITB~ x)
Wedding party sesuk Hendri & Dein! #latepost
lumayan punya sepupu narsis:))) #happyholiday
Sunday selfiee xp
:33 #holiday #ocean
enjoying this holiday #selfie
happy birthday belmartiii, sahabat gue dari kelas 7 yang paling gila dan un-warass! walaupun sering adu nyolot tapi emang tetep sahabat gue yang terbaikkk! semoga di umur ke-14 ini makin ++ God bless!:)))
nothing to do on this holiday.
kita narsis wahaha xD
ini pertama kalinya ngunjungin db3 lagi setelah lulus sd:') #throwback
anniversary 1st year!x))
ini kerasa belmart tingginya kayak tiang listrik......
haha lol :))) weird friendship(?)
finally setelah hampir 5 jam ngerjain ini akhirnya selesaiiii w/ belmart, jessica, edo, mike, willy, zefa
mid test completeddd! freedom! #selfie
narsis dikit '-' #latepost
menanamkan sifat 'narsis' sejak kecil..... #latepost
olimpiade sains nasional smp seleksi tingkat kabupaten foto di depan piala yg belum tentu dimenangkan wkwk-_-
25 january 2013 :| #latepost
masih betah mainin ini haha faces of pou x) #pou
mumpung osn ips diliburin, bisa kerjain tugas apres '-'
i wish i can swim at here everyday '-' #swimmingpool #luxury #hotel #beautiful #bali #holiday