Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
fatinnaqilah
Maigawdd esok balikkkkk
Terawal pula πŸ˜…
Bila parent tanya nak masukkan duit berapa and .... pic.twitter.com/7GcDLbRrZq
Retweeted by fatinnaqilah
Bilalah TV3 nak siarkan drama cinta yang hero dia pakai baju Pagoda, naik Kancil hisap rokok seludup ni. Tak habis habis drama korporat je.
Retweeted by fatinnaqilah
Risau pulak nak bawak baby ni balik lgk. Would she be okay during the flight πŸ˜” tak sedap hati...
Siang kfc malam megi. Sia sia 30 days challenge aku ni nnt haha pic.twitter.com/EuyNhuQOfQ
Memasak di kampus tak cukup utk elak GST. Pak Abu sarankan pelajar tanam pokok ubi di kampus & juga guna semula kertas A4 utk dibuat pinggan
Retweeted by fatinnaqilah
Bestnya volunteer dekat pet shelter 😍
People fall in love in mysterious way 🎧
I wish you would say 'hi' to me 😁
Tadi kat cafe kan aku lepak dekat dengan meja satu group perempuan ni. Aku terbau kentut pastu aku cabut. Kelakar pun ada
Retweeted by fatinnaqilah
Cantiknyaaa uqasha senrose ni 😍
EXO debut as movie actor! Kyungsoo 'Cart' Chanyeol 'Jangsoo Shop' Yixing 'Oh My God' Tao 'My Sunshine' Junmyeon 'Glorry Day'
Retweeted by fatinnaqilah
Cantik laaa fathia ni haiyy
Cokolat gilaaaa profiteroles ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Perli aku ke kfc ni. Beli one set snack plate dgn dessert bg sampai 7 pcs sudu πŸ˜…
Skynet service tak sampai 5 mins. Good job! #skynet #goodservice
Rugi setengah jam cari parking rupanya takleh post. Nk byr pun tak nak duit #poslaju #posmalaysia πŸ‘ŽπŸ»
Rugi minyak dtg sini rugi parking. Awk nk byr ke #poslaju #posmalaysia #serviceπŸ‘ŽπŸ»
Haih nk post bayar pun takleh ape benda pejabat pos ni bukan aku nk free aku nk bayar kot #posmalaysia #poslaju #servicecamπŸ‘ŽπŸ»
Hmmm nak mekdi ke kepci? Ke dedua πŸ˜…
WEHHH LUPA PARK KT MANA
He always gimme this "aku malas nak layang hang" face 😐pic.twitter.com/H4S6hGoGScc
Will see tigermok in two daysssss wanna hug him like crazy eventhough dia tak suka aku haha
Disaat stress macam ni, berharap sangat dapat peluk kucing yang gemuk, misai yang lentik, "meoww" yang paling menggoda dan kuku yang pendek
Retweeted by fatinnaqilah
Envy laa dgn yasmin ni speaking tak nampak nervous punnnnn
Habis makan tidoq terteqap terkangkang. Tak senonoh betul pic.twitter.com/VoYkdvS8mw
Rumah kena basuh, duduklah rumah sementara ni. 24 jam asyik makan ja minah ni zzzz pic.twitter.com/ZmCgfo6js7
Wahhh CL hangout dgn Justin Bieber kot cayalaaaahhhh
Mission balik rumah kali ni: bawak baju 3 pasang je yg rasa nk pakai. Yg lain kena bwk balik barang yg tak terpakai dlm bilik ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Comelnyeee budak ni haihhhhhh ok lah anak sulung nk laki 😏
Tetiap minggu pun kena dtg poslaju seremban 😐
Pagi pagi tgk phone baru update. Recisnyew pic.twitter.com/hTUUCy5DFX
God is writing my love story. But he's run out of ink and the pages are blank. And right now, I'm ok with that.
Retweeted by fatinnaqilah
Lenguhnya buat latihan mandarin ni ya Allah 😫
Tashabarnye nk jumpa kucingan yg sekor gemok terlebih sekor kurus kering and... Anyonyit I miss you 😒
Its 20:36 why am I so sleepy
4 days down. 3 days left. Heheee ✌️
Just tell me how could you hate this cute little dorky 😩πŸ˜ͺ ?#EXOLLovesChanyeolol ❀️�pic.twitter.com/XBemCj1heZ1heZ
Retweeted by fatinnaqilah
Awake. Panas. Yg pnting td ku mimpi sdg berada dlm race running man ada jae suk. Kbai *try to sleep*
So, esok pg lah study ✌️ niteee
Too lazy to do anything πŸ˜‘
Retweeted by fatinnaqilah
Mama kata keja tu dikira amanah. Kalau org tu tak buat biaq tu urusan dia dgn Allah. Janji kita buat, kita amanah.. #quoteoftheday
I feel you @faizdickie 😒 sbb tu aku selalu selfie sendiri mcm forever alone. Sbb nilah.pic.twitter.com/y89jYAQCwTT
Retweeted by fatinnaqilah
"Dah besar besar ni jangan mudah terkilan lah kalau kawan kuar tak ajak pastu post kat instagram. Hidup dia bukan ada kau sorang je"
Retweeted by fatinnaqilah
Lapaq megi 😫
Tak ke kau rasa nak meroyan dgn org spesis gini? Haha Taktau la sama ada betoi2 bingai or dia tgh troll aku haha pic.twitter.com/2tAq61PRvL
Retweeted by fatinnaqilah