Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
fatinnaqilah
Out with the old, in with the new. Goodnight πŸ˜‰ pic.twitter.com/TremUXyTkGG
Setelah sekian lama tak timbul "bunga kuku" kat kuku jari ni πŸ˜‚ like seriously mmg tgh ada masalah. Masalah hati
Kim Woo Bin β€οΈπŸ‘Œ
dah putih flawless ada lesung pipit pulak. aku tgk pun bekenan :>
Don't come into my life if you plan on leaving too.
Retweeted by fatinnaqilah
Gilos siapa tak nak matlutfi ?! Takyah demand dah kalau dapat dia 😱
Retweeted by fatinnaqilah
Find someone who understands your silence
Retweeted by fatinnaqilah
@fatinnaqilah katil dah jadi size king pon boleh tersadung lagi. Ganas nye seorang aten.. Haha
Retweeted by fatinnaqilah
knockknock 'kitorang nak masak sardine dgn telur. nk mkn?' amboi aten igt princess ke apa dlm rumah ni haha jum nk tlg tgk org masak sat :3
see I don't even know how to spell it lol -,-
if you wanna play sweet by giving me some cadburys I am not attracted :>
alhamdullilah even tak maju mana tapi lepaih la aku nak beli barang apa yg aku nak, tak kacau duit PT hiks ^_^
esok jadi ulser la cita diaaaa shittttttttttttttttttttz
tersadung bibir kat besi katil impact dia rasa mcm kena tumbuk TT
HAHAHAHAH SO CUTEEEE @ShayifulEusoff: Ibu bapa in the future be like.. πŸ‘¨οΏ½@ShyEusofffvine.co/v/MOlFKxL7Q1xxh
Retweeted by fatinnaqilah
β€œ@warhisyam: Let's workout ! @AnwarulHisyam This is a true motivation. pic.twitter.com/yBY1nyt3CT” ok cute story πŸ‘Œ
Itu semua bullshit πŸ˜‚
never to trust janji janji manis kaum adam
β€œ@InventionIdeas: Awesome Shower Design! pic.twitter.com/imXSOthvab” HEAVEN HAHA πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sebenarnya sweet doh simpan perasaan dalam diam tapi dalam doa sentiasa sebut nama dia.
Retweeted by fatinnaqilah
... Hopefully when you've succeed, you didn't walkaway from me. Because I need you and still wanna be there for you
#MyPromiseToYou is that I will care for you when you are in need and to be proud of you when you succeed.
Retweeted by fatinnaqilah
Haha tgh tido reply whatsapp buat hapee aiyo rasa bersalah kacau I just wanna wish good morning thats all πŸ˜‚