Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
fatinnaqilah
imagine ur boyfriend made any of these flower crowns for u πŸ™ˆ i'd cry a river 😭�pic.twitter.com/ieo4njwOjSwOjS
Retweeted by fatinnaqilah
A Leonberger: These magnificent dogs can weigh 170 pounds, but are incredibly disciplined, loyal, and gentle. pic.twitter.com/3PDYPFYQgJ
Retweeted by fatinnaqilah
Paaagi harini ada ceramah economic 8.30-12.30 huargh
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
β€œ@keonabdrani: @fatinnaqilah Kedekut nasib last bg gakπŸ˜‹β€ mmg nk bg pun actually, saja buat kedekut haha!
Most of them who I've told the story mmg cakap "mcm drama" haha :p
β€œ@keonabdrani: @fatinnaqilah Main aci ligan hahaπŸ˜‹β€ hahah paksa tulis number kita dgn lengan dia πŸ™ˆ
#throwback with them how you get my number last 2011 :p @keonabdrani
Malasnya pagi pagi hujan nak p kelas. Kalau takda presentation ni mmg tuang dah ni -.-
Jap tak perasan plak si Adam ni dh nampak muka Salmah -.-
Masak nasik. Tp rasa kenyang plak dah
Lapaq. Mls nak bangun
Mentekedaqah sat TT
β€œ@nazu2308: Aku tak rasalah pulak taraf budak SBP sampai kedaulatan Malaysia pun bergantung kat @SBPStudents pic.twitter.com/i7U40Zn2Oa” kah! πŸ˜‚
JANGAN TUIT MAKANAN
Mengantuk tp lapaq
Hilang mengidam hiks
Guess what harini dtg ada lauk ayam masak merah tu, siap simpan kan asing lagi utk aku T-T terharu tahap taktau apa dah tq makcikk ❀️
Tengahari semalam dtg kedai makan makcik ni request nak ayam masak merah....
2 jam melengung tgk kertas statistic. K. Tidoq
Dearest statistics, say something I'm giving up on youuu
Retweeted by fatinnaqilah
You will regret, really
Oh, and how long all the lies will go on?