Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
fatinnaqilah
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Alo ciann kena hantar grooming. Aiger dah kat bawah kerusi ha ha! See you guys tomorrow ye? pic.twitter.com/43VmIVyWk8
untuk akak akak yg selfie freehair depan mirror pegang iphone 😏pic.twitter.com/IZyjIjBaFPP
Retweeted by fatinnaqilah
the bags under my eyes are designer
Retweeted by fatinnaqilah
A text from you would be great right now
Retweeted by fatinnaqilah
Both passwords are unknown. Also forgot the alternate email. The yahoo customer service didn't help… instagram.com/p/ymyhrwK8VO/
Tak pernah rasa lagi ais krim pasu kes ada jelly bentuk ulat atas dia and that was disgusting πŸ˜‚
Haha those RTs πŸ˜‚πŸ˜‚
RT jika tubuh badan anda masih suci daripada aiskrim pasu.
Retweeted by fatinnaqilah
Kena tidur ni kalau tak gedik nya sampai esok hahahahahaha
Retweeted by fatinnaqilah
β€œ@gengbebel: Kalau macam ni? pic.twitter.com/jaJ09ElUDd” πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
β€œ@anismy_: Ewah gedik nau kau yer nis” aku pun gedik malam ni. Malam menggedik ke haha
Some girls like that kind yang tall, dark and handsome. I rather pick yg tall, fair and cute. Plus dimple jgn lupa 😌
Hish kalau lah bakal zauj mcm ni. Hari2 tgk pun tak bosan πŸ˜‚pic.twitter.com/GvBkncUIz66
Terasa nak tulis pasal "my dream wedding" πŸ˜‚
Makin bertambah member pakat pakat nak kahwin tunang habih dah. Baru sedaq yg aku ni dah 21, alamak πŸ˜‚πŸ˜‚ oh bakal zaujj bila nak jumpa ni πŸ˜‹
Amar baharin comel k comellll 😍�#SuamikuEncikSotongng
Lapar roti canai :(
Amar baharin ni takleh comel lagi ke? Aiyoo #SuamikuEncikSotong 😍😍
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
"Ohh lmbt lagi la nk hbis. Ank makcik lg setahun je" "anak makcik ambik apa?" "Diploma xx" "ohh saya degree dah, lagi setahun jugak nk hbis"
The moment when a makcik suddenly datang menyembang pasal anak dia. Sembang takpa. Ni mcm nk membangga pulak. Mcm mna nk bg dia blah?
Dalam bini ke-6 abah yang paling besaq πŸ˜‚ cam lama lagi ja aku nak dapat aipon baru nipic.twitter.com/sOWW0sbxUoo
KSAH ni ada student omputeh kewr
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
"Nama awak apa?" "Nurul Siti Cahaya Indah Hasliza Rugayah Aminah Balqis Waheeda Habibee Ya Nurul Aini." "Binti?" "Mat."
Retweeted by fatinnaqilah
Kemainnya rumah kat bertam perdana ni. Nak nak yg baru renovate tu amboi πŸ˜πŸ˜­πŸ˜‚πŸ™€
No More - Sonaone please? Hehe #hitera
Sapa nyanyi without you without you ni? I like his voice sooo like serak basah gituw 😍
Today stats: 3 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
My actual goals are to be so successful & independent that I can spoil myself and my family and do what I love and go where I want whenever
Retweeted by fatinnaqilah
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
When Tigermok doesn't want to eat fish 🐟�#catst#catnowadaysyinstagram.com/p/yZK_iSK8Sb/xw
Need a nail buffer and concealer hadoi πŸ˜‚
Ketika umur 24 tahun, wanita mula risau mengenai isu perkahwinan. Ketika umur 30 tahun, dia redha dah.
Retweeted by fatinnaqilah
Concealer mana best? Nak tutup mata panda ni haha πŸ˜‚
Risaunya tak nampak Anyonyit dari pagi T.T tolong lah jgn ada something bad happen T.T
Karok lah kau ni bukan tiru thai punya show ke
Takleh aku tgk cita healer ni πŸ˜‚πŸ˜