Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
syu.
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
@syutinggi Hahahaha, kann.. aku dengar waaaaa... touchinggggg
Retweeted by syu.
When I get hurt, something inside me just shuts off.
Retweeted by syu.
I’m 99.9% sure I’m the ugly friend
Retweeted by syu.
Trharu bila papa ckp "sapa nk kahwin dgn anak aku,aku xletak mahal-2,1syarat je.Lau dh xnak,hntr dkt aku mcm mana dia ambil tnpa cacat cela"
Retweeted by syu.
@Yanisnockkk tsk dah kenapa aku pulak yang terharu hahahahahah😂
English = Hello. Spanish = Hola. French = Bonjour. Japanese = Konnichiwa. Chinese = Nî Hâo. Italian = Ciao. Me = Sup Bitch.
Retweeted by syu.
Semoga iphone 6 ditempatkan dikalangan iphone2 yg tak mampu aku nak beli. Mari sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah untuk diri yg tak berduit.
Retweeted by syu.
Feeling sick
Ugh i cant believe this😔😪
Lasagna satu portion rm6 je murah gila 👍
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
Where did u gain that fckin much money 😔
I really hate that "not good enough" feeling.
Retweeted by syu.
shopping with mom be like mom : u want this? me no mom : how about this? me : i dont want me : ma i want this mom : no you cant
Retweeted by syu.
Ya Allah sedih la tengok tsk
""@hattadolmatHDC: @Shilaamzah sangat melampau manusia skrg.. Mana rasa kasihan. So sad pic.twitter.com/p10NTnNFtC""ya Allah..sobs menangis tgok
definisi cuti bagi aku ialah duduk terperuk dekat rumah, tidur, makan puas puas and spent more hours online twitter.
Retweeted by syu.
Budak budak zaman sekarang bila tak couple tu lah yg diperlekehkan. Oh please, takperlu bangga sgt lah cinta monyet kau tu.
Retweeted by syu.
It is better to look ahead and prepare than to look back and regret.
Retweeted by syu.
A book store where books are wrapped in paper with short descriptions so no one will 'judge a book by it's cover' pic.twitter.com/EFCtuIS92b
Retweeted by syu.
Kuaja @yanaleeazmi ni kedengkiii