Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
syu
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for syu”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
@zawanizamani takmau u chittttttπŸ”ͺπŸ”ͺπŸ”ͺπŸ”ͺ
kalau anda dekat dengan Ψ§Ω„Ω„Ω‡,anda akan sentiasa gembira.
Retweeted by syu
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Katniss Everdeen mungkin boleh survive dua Hunger Games tapi kalau suruh dia posa, she'd probably die on the first Ramadhan
Retweeted by syu
@ALiberasari lu bo'ong lu yayik. Aku mau tendang elo ingga mampussss
Bergetar halkum gue
Budak Wechat yang taken be like: "Sayang budak ni sangat-sangat". Hacked by kesayangan MohonKeLaut
Retweeted by syu
Kenyang dan kentang
Perut hampir mahu pecah.
Apa motip naik moto bising bising tahi yayik pencemaran bunyi betul
😌😌😌😌😌😌
When a kid insisted on snapping the photoπŸ‘†
@zawanizamani duit dadek😞😞😞😞😞
@zawanizamani tula. Aku nak pi😞😞😞😞
Aku kadang kadang terpikir orang zaman purba dulu mesti kadang kadang lupa muka sendiri macamana. Tak ada cermin mesti tgk muka kat air je😌
Akhirnya setelah berapa lama cuti sekolah akhirnya keluar juga gue dari kepompong kebosanan ini😌😌😌😌😌
@zawanizamani buku yang mahal depa jual rm5 7 8 9 hinggit ja
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Bibik bibik maklang dah sampaiiiiii. Sedia berkhidmat bosssss! πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‚πŸ’‚ #cutisekolah #ingatkosorangjekecuti #happybibikz #prettybibikz #akunakmuntahbacahashtagtadi πŸ‘―πŸ πŸ”¨πŸ”ͺ
Mentor malem niπŸ’
Alhamdulillah dah sampai kampungπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
"a girl who 'bangun lambat' cannot be ur wife?" eh do you think a boy who "tak bangun solat subuh" can be a husband? πŸ’πŸ™…
Retweeted by syu
Yap yep yassss i nak balik kampungggg. Atokkkk wait po miiiiii okayyyy πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’ƒπŸ‘πŸŒΏπŸŒΊπŸŒ»πŸƒ #semangatkampung #semangatbibah #jogetburunghutan #aribakkkk
"Kau ni, solat pun nak cantik-cantik." "Mestilah. Aku nak dating ni." "Huh ?" "Dating dengan Allah lah, sayang."
Retweeted by syu
Batang pohon tamar pun merindui Rasullah, Inikan pula kita umat akhir zaman. Sollu Alan nabiy ❀
Retweeted by syu
"@ipansu: Riak dan bodoh berpisah tiada."
#prayforLarry #tolongkembaligemuk #lerrigo❄⛄
Membaling semula gambar ini kerna aku rindu 🍣. BabaiπŸ‘‹πŸ˜ž
Its a day of my exact 18 years living in His land. Alhamdulillah for giving me a chance to have another brand new age ya Allah im so grateful for everything i had. Alhamdulillah for giving me precious parents, relatives, friends and good ppl around me. I just hoping and trying to be a better person
Nah dagu lemak 😌 Kaklong @sheeralolyta lu dah caye ke belum. 😏
Ini kucing sudah kenyang tido mati bom meletup kat sebelah pun tak kisahπŸ˜‚
Kak ngah jendul dan si Zionis pondan.