Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

nʎs

💭☺️📈: you become the product of your most dominant thoughts. So make sure you are focused on positivity and progress.
Retweeted by nʎs
Alhamdulillah hujan
Gf: Nanti kahwin i taknak masak, malas nak basuh ayam Bf: Takpe awak, nanti ayam pun kita hantar dobi okay
Retweeted by nʎs
Jangan tanya lagi banyak kali bila aku nak balik usm. Aku rasa tertekan tiba tiba.
For me, lelaki educated ni sumpah lit af 🔥Educated here maksudnya bukan 3.5+ cgpa but ilmu agama tiptop, basic daily life knowledge pun 💯
Retweeted by nʎs
Pandai noh hang
Dah jika akarnya akar pokok bunga raya, manakan bisa bunganya jadi bunga rafflesia. Benar nggak kata kataku ini. 99 kata kata syubidubidah
Meditating improves learning abilities and enhances memory retention.
Retweeted by nʎs
Tentera Zionis Israel mengganasi jemaah ke Masjidil Aqsa pada subuh hari ini. Dunia dibohongi konon Masjidil Aqsa sudah dibuka semula.
Retweeted by nʎs
Ha, di situlah silap kita. Allah tak melihat pada hasil kan? Tp pd usaha dan ikhtiar kita. Yg pnting, kita bersungguh hingga ke akhirnya! 💪🏼
Retweeted by nʎs
Be wary of arrogance. It makes you blind to your weakness. You feel you deserve everything ; never contented. It can lead to your downfall.
Retweeted by nʎs
Org xkahwin xsmestinya xdak jodoh. Bg gua jodoh anytime ja. Dia xkawen pasai dia xnak kawen lg la. Awat typical sgt ni
Retweeted by nʎs
Long please..... @sheeralolyta please stop f-rt---
Apa ni makin dicas makin sedikit bateri??! Charger zaman sekarang memang macamni ka suka mempermainkan hati wanita?? 😢😢😢
Sempat ka nak tungkus lumus seminggu lagi ja ni berbaki
panehnya harini oiiii
Depa teda sebab tolong tangkap gambaq sian pengorbanan anda berdua… instagram.com/p/BWr8bCLjKmB7…
Maybe dengan cara ini sesetengah orang akan insaf dari ROKOK. Mencegah sebelum terlambat. Try share dekat orang yang kau sayang.
Retweeted by nʎs
Orang muflis di hari akhirat: 1. Syirik 2. Putus silaturrahim 3. Mengambil harta orang lain 4. Menyebar fitnah Moga kita terhindar. Amin.
Retweeted by nʎs
Never judge someone without knowing the whole story. You may think you understand, but you don't.
Retweeted by nʎs
@_nrlizzti Haahahahahah bunjur bunjur je zuikk 😆😂😂😂
nak kumpoi duit beli basikal letrik 😂😂😂
There are still good people in this world!
Retweeted by nʎs
Jika dilangit, turunkanlah. Jika dibumi, keluarkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, dekatkan lah.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.