Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
syu.
435 followers
"@Fact: NASA will pay $15,000 to anyone who is willing to sit in bed for 87 days: bit.ly/WM5YU3" so when will i got paid??
None of my wish in the wishlist has fulfilled. Sadddddd me
Me at shopping mall "Oh thats nice oh that one toooo" "Oh i got no money in my pocket"
Oh hey esok aku tak kerja lah *esok* Lipat baju Basuh baju Basuh pinggan Mop lantai Bla bla Bla Realizing life is actually tough *sigh*
Popok sat?
Me: oh its already 4.00am. Maybe i should sleep Me: oh its already 8:00 am Bagaimana lalat masa (how time flies)
Kesian tak kesian. Bila dah kesian sgt depa bukan pijak kepala je sekali dgn kaki aku depa pijak
Sapa unfollow TKL ,ketiak dia hitam meqelit ..kahkahkah
Retweeted by syu.
So basically ya cuma aku sorang membebel kat sini memalam hahaha
Di timeline cuma ada aku seorang.
Alarm mak bunyi. Dia terkejut sbb aku tak tido lg. K dia tak terkejut pun sbnrnya cuma mcm "hey tak tidoq lg?" Lidat.
I am thinkin tht i am actually nice kah kah
Apa nak semua baru je ni kalah org smbut raya pulak.
Ah annoying nya rasa :(((
Nak getah rambut baru
Nak ***** baru
Nak tudung baru
Nak ic baru