Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
syu
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for syu”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Aku taktau nak buat apaaaaaaπŸ™‰πŸ™‰οΏ½pic.twitter.com/Lq15bewBzowBzo
Drinking half a glass of water before bed and half a glass when waking up can serve as a psychological cue to remembering all of your dreams
Retweeted by syu
Doa masuk masjid: Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡ΩΩ…Ω‘ΩŽ افْΨͺΩŽΨ­Ω’ لِى Ψ£ΩŽΨ¨Ω’ΩˆΩŽΨ§Ψ¨ΩŽ Ψ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨͺΩΩƒΩŽ Ya Allah, bukakanlah untukku pintu-pintu rahmat-MU. (Muslim)
Retweeted by syu
Why do they call it "The mall"? Instead of going to one store, you go to "them all". Them all = The Mall. Clever.
Retweeted by syu
Our fingers get wrinkly in water because it gives us stronger grip on slippery objects underwater.
Retweeted by syu
Moga Allah permudahkan exam harini aamiin. πŸ™Š
Wish me luck 😁😣
Thanks for the coffee mom. You made my dayπŸ˜‚
Eyes gone bad πŸ‘€πŸ‘‰πŸ‘Ž
Morning πŸ™†πŸ™‹πŸ™ŽπŸ™πŸ˜žπŸ˜’
I should start this new day with lighten mood. But ugh πŸ˜–
Been taking deep breath for hundred times and im still not okay and seem theres no signal from brain ordering body to calm itself down.
Im still not okay. All of you just got me worse. Aku rasa nak pijak kaki semua orang
The Chromoji extension for Google Chrome will allow you to see emojis when you're on your computer.
Retweeted by syu
Ambil aku dahulu sebelum mereka, ya Allah. Kerana aku tak sanggup kehilangan mereka yang menjaga dan mendidik ku, iaitu ibu dan ayah.
Retweeted by syu
I tak faham orang yang masuk surau yang tak reti diam ni and slow down kan suara. What even worse, bergossip. No respect at all.
Retweeted by syu
Seriously got not idea if its accidentally same or it just a copy.
πŸ“–πŸ˜žπŸ”«
Retweeted by syu
"saya gemuk bukan sebab saya makan banyak tetapi semua ini punca daripada ibu saya kenapa beliau masak sedap sangat"
Retweeted by syu
Zaman sekarang manusia memang susah nak bersyukur dengan ape yang ada
Retweeted by syu
Rasa malu .Duduk bumi Allah ,makan makanan milik Allah , hirup udara milik Allah . Tapi diri ni masih lagi buat dosa sama .
Retweeted by syu
β€œBe strong.” I whispered to my wifi signal.
Retweeted by syu
Apa motif hang retweet mira. πŸ˜’
Horribly and unreasonably sad. Cant get it why
Susu beku banyak. Tembikai susu banyak. Susu pekat sikit. Kacau kacau masuk mulut. Dah. Jangan tanya pukak macamana makanan tercerna kat mana makanan tercerna keluo kang aku bakar rumah
Good morning temen temenβ˜€ πŸ™† wihahihahdeudqhduqjsiqahahahahhahahahtaikvnrixwksiaj. Aku bosan sebenarnyaπŸ‚πŸƒπŸŒΎ
We walk walk only today. (Jalan jalan je harini) πŸ‘ͺπŸ‘― Lain kali cikgu ajar kat depan jangan tido😏
Aip air liur tu lap sikit
Cakap je nak masak apa semua i boleh buat *flips sarung kepala* πŸ’ (Rasa bengang dan bangang bila main game ni hahahahahahahahahahahahahahahahahahah adui)