Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Christinaas
572 followers
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 5 people via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 3 people via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via unfollowers.com/?s=dt
lu udah ga shbttan lagi sama adit? — engga tau itin:( yang jelas dia ngejauhin itin mulu, engga tau salah itin ... ask.fm/a/acehgopg
pap paling gaul sama adit — maaf ya, udah engga deket lagi sama adit :) jadi pliss jangan spam yaa:) ask.fm/a/a9d8fqp0
First like get 10 likes? — yukkk ! hmmm 10 likes aja deh:) yang udah like ask me ya:) ask.fm/a/a052k66l
pap duns — mager! masih jam 5 -_- ask.fm/a/aceg7jhh
describe gue dong — cantik, baik , anak osis, kk kelas , item manis, anak 83,kece ask.fm/a/acd9n89e
Gak ngpa2 gak ngpa2 yg penting gurih2 enyoy :D — kemseupay lo-_- ask.fm/a/ac9aeko3
Tiinn, desc gue yaaww;;) dikit jg rapopoohh — ka oni itu mayan cakep, baik, anak 88 kecelah, berkaca mata, ... ask.fm/a/accp5358
Jiwa yang ikhlas adalah tanda dari hati yang tulus.
Retweeted by Christinaas