Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Chelsea Olivia
Decor for Glenn's surprise birthday dinner. Concept by : @papeterie & @flying_bride Photo by : @rezaaditya_photo
Cheers to longevity, excellent health and success! Happy birthday baby, now i know how it feels like to make surprises!! I am so happy you love it!! πŸ˜‚
Siap siap ke wedding Raffi-Gigi ... Makasii mimi Intan Avantie kebayanya ... Baguss banget mimoo kebayaku 😘😘
One day when we look back on this day, I think we will realize that it was only the first of many birthdays to come. I hope to celebrate you now, and I hope to celebrate you 100 years from now.wish you a day as bright as your smile, As warm as your heart And as special as you are. Happy birthday to
I love bold, colorful party dresses because they don't need accessories. Just throw one on and you're done. -Cat Deeley-
Beautiful wedding cake #renaldovinawedding πŸ‘°
Sweet sundays calls for sweet treats! Have a beautiful day everyone❀️ Flamingo Shirtdress by @8wood @alicenorin Available at buy8wood.com #8wood #buy8wood
Ikuti Halloween Contest dari The Kase Grand Indonesia. 1. Follow IG @TheKase_Indo 2. Masuk ke website www.thekase.com 3, Cari desain casing favourit kamu dari I AM FREAK collection (Halloween edition) 4. Post desain favourit kamu dan tulis alasan kenapa kamu memilih desain ini 5. Jangan lupa Hast
Hmmm.. I truly love travelling. Getting inspired by the different cultures around the world is good food for my soul. Purple Gradation Skirt by @8wood @alicenorin Available at buy8wood.com #8wood #buy8wood
My fav seat with my fav designer. Long talks, Silly shots and lots of confusion for decision.. @lisadaryono @bentencesa πŸ’ƒπŸ“·
Ketika memakai baju yg dibuat sama sahabat deket itu bagi saya ada kebanggaan sendiri .. Apalagi yg merancang sahabat yg dulunya tomboy bngt tiba" terbang ke milan untk sekolah fashion design πŸ‘ dan sekarang tiap dikasi hadia pasti gaun" rancangan dia sendiri ... Thank you so much @dindamahorseya ..
Sneak peek cover photoshoot @odioli today😚😚
Bukan GR !!! πŸ˜šπŸ‘°
Hi koko can i take photo with you?? πŸ˜†βœŒοΈ
Congratulations on your wedding Renaldo & Vina πŸ‘°πŸ‘°
Renaldo & Vina's Holy Matrimony πŸ‘°πŸ’ with my best men @glennalinskie πŸ’œ
Tea Time πŸ°β˜•οΈ
I love daydreaming. It keeps me alive! White Peterpan Lace Top by @8wood @alicenorin Available at buy8wood.com #8wood #buy8wood
Ga bisa pake eyeliner sendiri😭selalu jadinya ga perna bagus πŸ˜–
A new chapter of my life begins πŸ’
Growing up is losing some illusions, in order to acquire others. Read my story at Citacinta magazine @citacintamagz !!
We Need Vitamin SEA !! (Throwback Thailand)
@chelseaolivia92 sudah membagi tips perawatan wajah dan tubuh menggunakan bahan-bahan alami dan tentunya dgn olahraga pic.twitter.com/b9LQZLsjav
Retweeted by Chelsea Olivia
Cheating day ! HorrayyπŸ’ƒπŸ’ƒ bakmie aloi 1porsi plus bakso goreng 😈😈😈
Sahabat yg mau ikutan makeup skin class dan lihat bintang tamu cantik @chelseaolivia92 bisa langsung datang ke acara Care 4 Beauty Road Show
Retweeted by Chelsea Olivia
Otw to cempaka mas for Sariayu Beauty class ... Check out edisi terbaru @citacinta with me on the cover ! pic.twitter.com/oPQeLtm0oY
Asikkkk dapet kiriman ini dari @riomotret ... Katanya mau bikin rumahku jadi mini galerinya πŸ˜“ gpp deh dengan senang hati koko😘 hahaha thanks yaa 😚
Yeyyy akhirnya nama baptis udah ketemuπŸ’ƒga sabar desember πŸ‘ΌπŸŽ„
I asked God for strength, and God gave me difficulties to make me strong.
Retweeted by Chelsea Olivia
Kenapa kita harus takut ada orang indonesia yg mau merubah indonesia untk lebih baik ... Jangan mau menjadi indonesia yg bodoh terus :(
Breast cancer awareness by pita pink 😚
The lashes are here.. Thank you so much @lavielash !! I cant wait to put them on.. 😘
Ready for cover photoshoot 😚
Wanna feel like a star and capture by @riomotret check it out!!
Don't stress ,and Do yoga πŸ™
3 Pasangan πŸ‘°πŸ‘°πŸ‘° (Bride to be)
Big bouquet ,Big dream πŸ˜‰
😚@netmediatamaa: Kata@chelseaolivia922 dia berasa kayak mimpi diberikan kejutan lamaran dari@glennalinskieepic.twitter.com/1rUnuDnR344”
Thank you😊@SarahSechan_NETT: Makasih pasangan muda yang kece banget@chelseaolivia922 dan@glennalinskiee!! Langgeng terus ya kalian... ;)”
Sarah Sehan show ,Live Now at Net Tv😊
Otw sarah sehan show with @glennalinskie 😚 Live 15.30 on NET TV :)
Sneak peek photoshoot for Bintang Indonesia with @glennalinskie 😊
Saya nemu ini πŸ‘† dan rasanya harus banget saya share ke kalian 😭☺️✌️.. Ternyata, @thebridestory lagi ngadain instagram photo challenge #PreciousYou yang grand prizenya beauty photoshoot by @axioo photography di @rimbajimbaran Bali dengan gaun @sebastianredpr 😱😍... You can be a one-day-princessπŸ’ƒοΏ½
Our trust is within our soul πŸ™
A month of absence from yoga.. And now we are back!!
Ga bales mention tp aku baca kok:) β€œ@dewibawati91: @chelseaolivia92 cieee udah lama ga mentionan nih.. Lagi sibuk apa? Kangennn loo..β˜Ήβ€