Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Chelsea Olivia
Ga bales mention tp aku baca kok:) “@dewibawati91: @chelseaolivia92 cieee udah lama ga mentionan nih.. Lagi sibuk apa? Kangennn loo..☹”
8h
Haha😚@zianadarmawan155: Udah ngantuk tpi download nya baru 50%-_- semangat!!!@chelseaolivia922@glennalinskiee demi video kalian ce&ko”
8h
Selamatt pagi😊 otw to Dahsyat Rcti✌️
I believe the blessings of mothers will go a long way🙏
Part 2 #thekasegrandindonesia @thekase_indo 😊🙏
The grand opening of @thekase_indo Thanks you family, friends and press for coming to support. #thekasegrandindonesia
Grand opening of @thekase_indon Thank you all family, friends and press for coming to support us..… instagram.com/p/tHiwUWDe11/
Gimana bisa saya biarkan laki2 yg selalu membuat aku tersenyum.. Disaat dia membuat aku kecewa masi banyak segudang kebaikannya yg menutupi kekurangan.. Yes I am a lucky girl .. Sorry girls there is no copy of Glenn Alinskie. He is not 1 in a million or a billion. He is the only 1. And he is mine ✌️
Terlalu banyak foto kebahagiaan yg ga mampu untuk aku simpan sendirian.. I want to show to the world that I am the luckiest girl on earth 👸 Thank you Daddy Jesus 😚
Yes, yes, definitely YES!! 💍
What i had with @chelseaolivia92 was not love at 1st sight.. but maybe it is love at 1st laugh.. when… instagram.com/p/s6tgIeieDU/
Retweeted by Chelsea Olivia
Thank you everybody for all the best wishes for my relationship with @chelseaolivia92 .Sorry i cant reply all but i do read them 1 by 1..
Retweeted by Chelsea Olivia
On 2nd december 2013, i posted this to my friends. And on the 29th july 2014, my future husband did exactly this..
Saya percaya air mata adalah sebuah ekspresi ungkapan hati yg tulus.. Kini air mata kebahagiaan itu jatuh 💍 Thank You Jesus for making me the happiest person alive. And thank you my fiance @glennalinskie for planning and making this epic awesome surprise for me. And thank you all my crazy friends f
Please stay tune at Silet RCTI 🙏🙏 edisi khusus my big day 💍😊
Saya percaya air mata adalah sebuah ekspresi ungkapan hati yg tulus.. Kini air mata kebahagiaan itu jatuh 💍pic.twitter.com/ASImZMBXHOO
Watch our special moments of proposal tomorrow 13th September jam 10.50AM at RCTI @Silet_Indigo
Retweeted by Chelsea Olivia
ada @glennalinskie & @chelseaolivia92 yg ingin segera menikah, simak Intens pagi ini jam 07.45 wib yaa
Retweeted by Chelsea Olivia
Cute speaker from @thekase_indon with my favourite photo of my adorable little Glenny. #Thekasegrandindonesia
Me Time at The Kase shop 😽 #TheKaseGrandIndonesia @thekase_indon
Selfie with my girl 💋👭
Donita & Adi nugroho wedding 👰
Ga bisa bangun 😖✌️hari apa si ini?? 💀
Missing the island i just left already :'(
Bangun tidur dapet email "Baptis" hahaha 😊✌️ wuhuuuu lets go@glennalinskiee kita nyelem lagiii �pic.twitter.com/PMvcfWpxXfXf
The legendary Rolling Stones... Case by @thekase_indon ❤️ #TheKaseGrandIndonesia
I love my phone casing @thekase_indon .. Dan ga sabar setelah tau The Kase akan buka cabang di GRAND INDONESIA (Jakarta)💃💃 Can't wait!! Ga perlu jauh jauh ke singapore lagi untk design my own casing .... www.facebook.com/thekaseindonesia ---> please like the page to suport quality fashion 😊
Trowback Maldives 2011 😊
Ini sekitar 3tahun yang lalu ... Pas anniversary ke 4 😊 lelaki ini selalu kasih kejutan luar biasa ... Lagi liat" foto pas ke Maldives rasanya senyumanku ga pernah berubah .. Ini pas lagi dinner di private island pinggir pantai ,dan dibook Glenn hanya ada kita berdua ❤️ Thank you sayang .. #28 #MAL
Alinskie Trio Yoga 🙏🙏 Main di pantai ketemu sama matahari ,Minum fresh juice,Ketawa sampe suara serak,dan terakhir nenikmati indahnya karya Tuhan "Sunset" 🌞 I'm so blessed🙏
Perfect weather 💛💜💚💙 No privacy ,,but i don't care cos we can have our quality time 💏
Under the sun!! Wohoo😽😽 life is so good 🌞😎
Don't forgot to yoga?? Ok, so we yoga at church 🙏 Namaste !
Party di dalam air😍✌️ ditengah pengapnya kota kota yg penuh dengan keramaian saatnya manjain pikiran dan badanku dulu dengan main main sama ikan ,dan ngeliat karang" yg cantik 😊🌞 Diving with crazy people @glennalinskie @alinskie @budycaldysutanto @mangost33n
Always happy with each other 😚
Wake up in the morning to this amazing view 😊🌞
Dive into the ocean, smell the fresh air, climb the trees, so what you want to do and do it full heartedly! Enjoy the little things in life.
Our tank for today 😊 (ps:hiraukan yg lagi tiduran diatas😂✌️)
Yeyy hari ke 2 "surat baptisku" !!Perjalanan yg extreme dr bali sampe ke pulau ini ,yg hampir 5 jam lost di hutan penuh ketakutan tanpa gps, terbayar ngeliat "Whale Shark" hari ini!! So amazing 🐋😍😍
Day 1 ... Ambil surat baptis 😂🙏