Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Chelsea Olivia
Aku kasi tau yahhh pertama kali jatuh cinta sama laki-laki ini karna matanya "galak" ,alisnya tebell (maklum alisku minimalist) ☺️☺️ well ini cowok pertama kali yahh pendiem bangett,gara" malu kali yahh ☺️✌️
Ikut tantangan kulit putih merata yuk, cek infonya disini ya! #NgashowSariayu @Sariayu_MT pic.twitter.com/xWnpJZLUYT
More prayers less worries.. Pray , God wants you to share ❤️ Top 🎀 by @bittersweetcloset
Support orisinalitas karya anak bangsa #alkisahriomotret @riomotret
Bye bye bad hair day ... This merry go round @beauphoria is the answer to make my hair fabulous!!
Hi july, a month full of surprises and important events of my life #chelseaoliviawears #Balenciaga 📷 @dartjong
Sometimes, you get to stare blankly at the ceiling like you've just lost your mind, all because, you MISS someone. 👗 from @poise24
Selangkah lagi akan aku pegang erat tangannya Papa untk menelusuri hangatnya lorong gereja ... Dengan restu terbaik Mama ,mudah-mudahan pagi itu akan menjadi pagi terindah dengan lelakiku.. Impian pernikahanku sederhana "Berjalan menyusuri Altar dengan papa dan mama untk diserahkan kepada Dia yg aku
Everytime our eyes meet, there is this feeling inside me, and it is almost more than i can take. I can hear your thoughts, I can see your dreams.#GlennChelseaWedding #GlennChelseaPrewedding #MrMrsAlinskie To-Be 👰💍 Photo by @riomotret Make up by @donnyliem Styled by @carendelano Dress @_begorgeo
Tempat ini begitu sederhana untk mengingatkan kita betapa bersyukurnya hidup ini 🙏
Jakartaku masi ketumpuk sampah 😢
Pagi-pagi si rambut brokoly ini mau ikut shooting ... Amore Grooming by @risepet 🐶
He's so stressed out. But I am sure he will find a solution. He always do!! And I find him so sexy that way!😍
Craving for this cheesy sponge cake @vivincake 😚😚
Ketemu kembaran ... Waktu kecil aku nge fans bngt sama trio kwek-kwek.. Trs orang" sering bilang "Leony yah" sampe akhirnya pertama kali aku main sinetron sering bngt di bilang adiknya leony .. Hahaha seneng bngt kemaren ketemu trs lngs inget "Kita harus foto!" 😂
Happy Wedding kak Jenn & Indra ... May God bless ur family now and forever 💍👰
There will be light and brightness coming into my life. And I can feel it getting closer and closer.. Candid shot by @dartjong
BBB Story malam ini jam 19.00 di TransTv
Buka Puasa Bersama 🙏 (ps: aku tidak puasa ,tp gapapa kan kalo saling menghormati aja 😊)
This is my "naked" face. Only using my moisturizer ... Ps: Moisturizer yg aku pake Putih Langsat Sariayu ,this is called Glowing not Oily ☺️
Flawless look with @philipekarunia 💄
Memulai hari dengan selalu bersyukur kepadaNya .. Bagiku jujur dan baik adalah dasar dari perjalanan yg indah .. Have a nice day 😊
Aku orangnya panikan , dan kadang itu ga baik."Simple things" bagi yg lain tp ngak bagi aku.Buka mata pagi ini seakan diingatkan lagi 🙏 Good Morning 💛




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue