Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Kurnia Lee
1,419 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
beautiful landscape in Indonesia! let's come to this place, look like in Hobbit's world... This place… instagram.com/p/yWW93ZRlKw/
entahlah ada apa dengan politik pemerintahan😪 Just want to say#SaveKPKK#SaveIndonesiaa
Problem by Ariana Grande feat. Iggy Azalea (Rap Part Cover) #asian #chinese #rap #rapper #iggyazaleainstagram.com/p/x_SJhpxlBZ/
Snacks for lunch... Crêpes with Italiano sauce for Christmas Snacks... #crêpes #France #Italianoinstagram.com/p/xBMr9LRlMu/
Itu harus langsung isi saldo ya, minimal isinya berapa 200K bisa? @blitzmegaplex
Siap mimin xièxiè ya oh ya sekalian mau tanya kalau bikin blitzcard skrng berapa ya di blitz mikomall bisa gak? @blitzmegaplex
Tapi kalau via e-mail ada sih min no sama passkeynya apa pake yg itu saja?? @blitzmegaplex
Mimin saya cek di history transaksi kok gak muncul ya, saya booking via creditcard min @blitzmegaplex pic.twitter.com/X23bIJmIHK
Theme: Best Couple Model: @helgaagathaaa & andreassetiawan Drawing by myself😄 #pencill#artt#sketchh…instagram.com/p/wOa4uNRlFb/1
Listen to Chandelier Cover by KurniaLee #np on… instagram.com/p/v-u2O_RlPs/
What a cute toys😍 Jack Skellington in Christmas Edition😍�#jackj#jackskellingtong#skullk#toy#tinstagram.com/p/v2QDhhRlGh/ghO7
Eyes Dancing👀 Happy Halloween🎃👻👿👹 [vipath.com/p/1nuy4eyF85o
Boyce Avenue Cover [vid] — path.com/p/1WRX2L
Thanks @HokBen akhirnya sampai juga... Itadakimasu!!!! 🍱🍤🍗🍵 [picpath.com/p/2IZGW1w1nt
Via @chuchent: Yang merasa khilangan anak, ataupun saudaranya. Namanya doni & jastin. Sila, mention atau hubungi saya pic.twitter.com/hvzdXG4ycg
Retweeted by Kurnia Lee
min @HokBen kenapa ya udh online order begitu mau sudah di klik procces di step k 3 halaman web malah blank dan back ke home stlh d refresh
udh min tapi kayanya blm kepilih :') blm ada konfirmasi balasan :') @omuniuum
min mau pamer album nih min @sarasvatimusic .. wajib beli yg ori mau versi digital atau cdnya😍 Sarasvati - Graveyardpic.twitter.com/Y447IPHpbmm
okehhh min :) paling lambat konfirmasinya kapan min #AlasLabirinSarasvati @omuniuum
aamiin "@MrKurniaLee: semoga saya dan teman saya Markus kepilih di #AlasLabirinSarasvati nya @sarasvatimusic amennnnnn"
Retweeted by Kurnia Lee
semoga saya dan teman saya Markus kepilih di #AlasLabirinSarasvati nya @sarasvatimusic amennnnnn