Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Kurnia Lee
1,419 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
那些年 (Na Xie Nian Cover) Length version 👉 Listen to 那些年 (Na Xie Nian Cover) by KurniaLee#npp on…instagram.com/p/2n7dvfRlEz/r
A-ha! Cover (PTX's Style) Listen to A-ha! Cover by KurniaLee #np on… instagram.com/p/2UuvSHxlCG/
text the word NEPAL to 20222 to donate 10 dollars to earthquake relief in Nepal. thousands of people are hurt and they need our help. RT xx
Retweeted by Kurnia Lee
Sekarang waktunya membuktikan solidaritas Asia Afrika. Yuk ulurkan bantuan utk korban gempa Nepal. Cc: @ridwankamil pic.twitter.com/lQEBwcV8Ou
Retweeted by Kurnia Lee
min udah ganti profile picture nya min... @indonesiaTAV
"Look deep into nature, and then you will understand everything better." - Albert Einstein #natureinstagram.com/p/0xPRUJRlDO/
Listen to Jessie J - Domino (cover) by KurniaLee #np on… instagram.com/p/0ujlFbxlCr/
Listen to Lost (low key cover) by KurniaLee #np on… instagram.com/p/0jtO4YxlG5/
"Thousands of tired, nerve-shaken, over-civilized people are beginning to find out that going to the… instagram.com/p/0hsbMYxlEm/
bye Ratih Lampir "@otihwulandini2: Satunya marebu:v"@MrKurniaLee: mau lah kirimin ke unjani ya nanti sore please @otihwulandini2""
mau lah kirimin ke unjani ya nanti sore please @otihwulandini2
min klau ikt volentir di web SMKAA kan ada acra dnr drh,apkh klau keplh wjb ikt dnr? klau ada mslh phobia sma jarum gmn min?@AACarnival2015
min klau ikt relawan di web SMKAA kan ada acra dnr darah, apkh klau kepilih wjb ikt dnr? klau ada mslh phobia sma jarum gmn min?@relawanKAA
Happy 18th Birthday Camila Cabello, you're grown into more brave, honest and beautiful young girl😘…instagram.com/p/zzcBrPxlI8/R
Sebagai mahasiswa HI kayanya bakalan banyak pengalaman dan pembelajaran kalau ikut jadi @relawanKAA , daftar ahh😆😆😆 @ridwankamilmil
beautiful landscape in Indonesia! let's come to this place, look like in Hobbit's world... This place… instagram.com/p/yWW93ZRlKw/
entahlah ada apa dengan politik pemerintahan😪 Just want to say#SaveKPKK#SaveIndonesiaa
Problem by Ariana Grande feat. Iggy Azalea (Rap Part Cover) #asian #chinese #rap #rapper #iggyazaleainstagram.com/p/x_SJhpxlBZ/
Snacks for lunch... Crêpes with Italiano sauce for Christmas Snacks... #crêpes #France #Italianoinstagram.com/p/xBMr9LRlMu/
Itu harus langsung isi saldo ya, minimal isinya berapa 200K bisa? @blitzmegaplex
Siap mimin xièxiè ya oh ya sekalian mau tanya kalau bikin blitzcard skrng berapa ya di blitz mikomall bisa gak? @blitzmegaplex
Tapi kalau via e-mail ada sih min no sama passkeynya apa pake yg itu saja?? @blitzmegaplex
Mimin saya cek di history transaksi kok gak muncul ya, saya booking via creditcard min @blitzmegaplex pic.twitter.com/X23bIJmIHK
Theme: Best Couple Model: @helgaagathaaa & andreassetiawan Drawing by myself😄 #pencill#artt#sketchh…instagram.com/p/wOa4uNRlFb/1
Listen to Chandelier Cover by KurniaLee #np on… instagram.com/p/v-u2O_RlPs/
What a cute toys😍 Jack Skellington in Christmas Edition😍�#jackj#jackskellingtong#skullk#toy#tinstagram.com/p/v2QDhhRlGh/ghO7
Eyes Dancing👀 Happy Halloween🎃👻👿👹 [vipath.com/p/1nuy4eyF85o
Boyce Avenue Cover [vid] — path.com/p/1WRX2L
Thanks @HokBen akhirnya sampai juga... Itadakimasu!!!! 🍱🍤🍗🍵 [picpath.com/p/2IZGW1w1nt
Via @chuchent: Yang merasa khilangan anak, ataupun saudaranya. Namanya doni & jastin. Sila, mention atau hubungi saya pic.twitter.com/hvzdXG4ycg
Retweeted by Kurnia Lee
min @HokBen kenapa ya udh online order begitu mau sudah di klik procces di step k 3 halaman web malah blank dan back ke home stlh d refresh
udh min tapi kayanya blm kepilih :') blm ada konfirmasi balasan :') @omuniuum