Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
buyungpratamaeffendi
Want to Grow Your
Social Media, Free?
This week on twitter: No new followers5 new unfollowers via uapp.ly
This week on twitter: No new followers12 new unfollowers via uapp.ly
Kaloo break gimana yah cerita nya wkwqk
Bepadah kada handak meulangi lagi bye taiks!
Lelaki yang bisa cari uang sendiri itu bukan cuman bisa bahagian pacar nya tetapi bisa juga bahagian ibu dan bapak nya!
Kalo luu bikin status "CHAT" di facebook atau PM di BB Ketauan banget luu jones nya broo lebih baik loo sekalian aja bikin status Chat Mblo!
This week on twitter: 4 new followers, 6 new unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
Z30 kaya hp wendy (lacuk) :g
This week on twitter: No new followers6 new unfollowers and followed 6 people via uapp.ly
Sesali lah semua setelah terjadi seperti ini :))
Gara gara muntung kawan ikam jua!
Kaya nya nda mundur puas kawan nyawa hahahha
This week on twitter: No new followers13 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
Kada usah b'kabar kabar baikan
Lagi sibuk jangan ganggu! Masih ada kawan kan!
Kawan? Oke kawan lupakan aku!
Mabuk anarchy! Kalo mabuk anarchy, mending gak usah mabuk deh dog!




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue