Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Bunkface!
music malaysia indie music 133,219 followers
siapa yang minum UHT Dutch Lady dari kecik? kita geng! Jom tengok video ni tiny.cc/DLTasteChallen… #DLS
Pray for their safety, us and our country. #MH17 fb.me/2fNjMFQwK
Ramainya yang pilih Dutch Lady Chocolate ni, mungkin sebab rasa coklatnya yang power kan? meh tgk video ni... fb.me/2UcEOImhz
Tahniah maya karin.
Geng jom follow @BFRockstation! Banyak barang baru akan di update nanti. ;) #bfrockstation #lokal #lokalah... fb.me/30X1FMLJ2
Geng jom follow bfrockstation! Banyak barang baru akan di update nanti. ;) #bfrockstation #lokalinstagram.com/p/qUDfsDEsDx/
Marilah kita semua hulurkan bantuan. Mudah mudahan dapat mengurangkan beban mereka.. Insyaallah. #prayforgaza fb.me/2t0EDdBc0
Marilah kita semua hulurkan bantuan. Mudah mudahan dapat mengurangkan beban mereka.. Insyaallah.… instagram.com/p/qRQQo6EsMQ/
Full live performance Bunkface live at Music Matters Live !! #Bunkers #Bunkshow fb.me/6UjRQscCT
Thanks to you! @adlysyairi keep it up bro!!
BUNKFACE LEGOLISED! credit to @adlysyairi for the awesome job! #everythingisawesome #Bunkers fb.me/2oDpIGeDL
Weekend mix listening session with @bunkfaceband. We're doing some final tweaks to the tra... 4sq.com/1qIN6Wf
Retweeted by Bunkface!
Selamat berbuka semua! Mulai buka anda dengan bismillah dan rutab/kurma. :)
Berbuka apa hari ni bunkers?!!!! Jom layan video ni tiny.cc/DLMovieScene sambil tunggu waktu berbuka... fb.me/6D2BeLVQf
haus lah pulak lepas terawikh tadi…. Jom layan Dutch Lady Chocolate jap… best gilo! Pastu tgk lak video spoof... fb.me/6A7VUzH7i
Bunkers2 yang tengah tunggu sahur tu, Saksikan video show kami di iCity beberapa minggu lalu..... fb.me/190kttky4
Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun sebelumnya. Selamat berpuasa semua! :) fb.me/2pUKVGsT0
Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun sebelumnya. Selamat berpuasa semua! :) instagram.com/p/pyGYDJksNh/
Betul gengster diorang ni…. pasal susu pun nak gado… hahahah. Watch this! @themingthing tiny.cc/DLGotMilked #DLSyiokChoc