Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
nrlnxdixh
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"Makin kau meningkat dewasa. Makin banyak kau bermain dengan perasaan."
Retweeted by nrlnxdixh
Satu masa ak akan give up and bakal mghilang 😌
Perempuan ni dia suka pendam. Bila dia banyak pendam, cara dia gelak pun dah lain.
Retweeted by nrlnxdixh
3 Tanda Lelaki Suka Bermanja 1) Suka Buat Muka 2) Suka Buli Pasangannya 3) Suka Buat Pasangannya Ketawa
Retweeted by nrlnxdixh
Kalau sedang dalam ketakutan or kesusahan, sebutlah ayat ini. " Hasbiallahu wani'mal wakeel " Insya-Allah, Allah lindung .
Retweeted by nrlnxdixh
"Bila hati tengah sedih, rasa tak tenang. Bacalah ayat ni " " La Hawla wa la Quwwata Illa Billah " " InsyaAllah, kita akan tenang "
Retweeted by nrlnxdixh
Lagi elok cari lelaki yang luahkan sayang melalui perbuatan, bukan melalui mulut. Mulut manis, kat semua orang dia boleh tabur.
Retweeted by nrlnxdixh
"Sembang dgn kawan; 'Habis sekolah masuk U nk?' 'Boleh je,tp U kt mana?' 'I dekat sini sayang.' Dugaan berkawan dgn orang gila 😒😒😒""
Retweeted by nrlnxdixh
You play with drama u get karma . REMEMBER THAT
Hidup ni kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi. Jd prmpuan jgn nampak sangat awak tu terhegeh hegeh ye syg
Yg dah kahwin pun boleh cerai. Ini apa kan pula yg bercouple. Huhuhu
Sekarang dah lain semakin hambar. Itukah manusia. Mudah berubah 😌
Saat kau berhenti mengeluh, sesungguhnya kau sudah belajar sebuah hal sederhana, yaitu kesabaran.
Retweeted by nrlnxdixh
"Kau mne je raya ?" "Dduk rumah, baring dpn tv, tidur , anak teruna kann" Lelaki. twitter.com/FaktaPasangank…
Retweeted by nrlnxdixh
Aku baru sedar bahwa aku bukan yg terbaik untukmu 😌
"Awak, rambut terkeluar sikit" "Awak, lengan tu" "Awak itu" "Awak ini" Dear hawa, jangan lepaskan lelaki tu.
Retweeted by nrlnxdixh
Rindu gila lah zaman kanak kanak. Bila aku jatuh, hanya kaki dan tangan je yang luka, bukan hati
Retweeted by nrlnxdixh
Nak call perempuan kena call dua kali, call pertama dia baru nak cari phone dalam beg, call kedua tu dah jumpa dah phone.
Retweeted by nrlnxdixh
Semakin hari semakin hambar and nanti mybe tawar hati
Bukan bajet, sombong. I'm such a shy person. I dont talk much, but once you get to know me. I can be crazy, i can be out of control. Get it?
Retweeted by nrlnxdixh
Bapak kata , jangan jadi sado . Jadi sadik . Asal ? Sebab sado tu , Sasa+Bodo . Sadik , Sasa+Cerdik . Bapak memang win ar . Haha
Retweeted by nrlnxdixh
"Dosa lelaki banyak pada matanya, Dosa wanita banyak pada mulutnya." Beware.
Retweeted by nrlnxdixh
Nanti if oneday aku diam dn terus berdiam dn mgkin berubah. Kau jgn tnya kenapa ya sbb aku takkan layan. Pegi tnya pd diri kau
sakit weh bila tengok bestfriend kau sendiri bermesra gelak sana sini dengan boyfriend kau, depan mata.
Retweeted by nrlnxdixh
yelah, nak kena jaga hati orang tu, orang ni, itu ini, then how about hati sendiri?
Retweeted by nrlnxdixh




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue