Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Afe's
63 followers
mood gilegilegilee!!!!!
TERASA yg amat dgn hamba allah nie. takpe, sokay. buat muke bodoh. arghhh! setann.
Tak menyesal pun aku putus dengan kau .
Retweeted by ``Kingg``
#np dimana hatimu by papinka
Perempuan cantik itu dia tersenyum saat tertekan, tertawa saat hati sedang menangis, tabah saat dihina, dan mempersona kerana memaafkan :')
Retweeted by ``Kingg``
Satu senyuman tidak bermakna kita sedang gembira. Satu senyuman seribu makna :')
Retweeted by ``Kingg``
fakta: lelaki akan cuba sedaya upaya untuk menjaga relationshp dia dengan seseorang walaupun hati dia pernah dilukai oleh orang yang dia syg
Retweeted by ``Kingg``
#PerluKe awak cakap sayang pada dia, tapi awak bermesra dengan orang lain? Jangan lakukan sesuatu yang boleh buat dia bersedih :')
Retweeted by ``Kingg``
Perempuan bila gembira dia akan senyum. Sebenarnya dia bukan sekadar senyum, tapi sebenarnya hati dia berbunga bunga. Kan?
Retweeted by ``Kingg``
One day, aku akan tinggalkan dia. masa tu, baru kau tahu. baru kau rase
please ya allah, aku xmau dia. aku nak org lain yg better dpd dia. hm :'(
Calon SPM dan PMR. Elakkan daripada menonton PORNOGRAFI. Terutamanya LELAKI. Take note.
Retweeted by ``Kingg``
tak perlu sayang orang yang tak sayang kita membazir masa je , so sekarang tengah nak lupakan dia.
Retweeted by ``Kingg``
Habis sepinggan nasi, baham maggi yg kakak aku punye. bangun dari tidur kakak aku bawakkan meesup. huhh. bahagianya hidup. makan makan makan
i just wanna a replacement, but not him. please :'(
Bila teringatkan masa silam dulu antara saya dan dia. Terasa bodohnya bila fikir fikirkan balik. Sebab awaklah saya sedih selama 3 tahun.
Retweeted by ``Kingg``
Bila seorang perempuan itu termenung lalu menitiskan air mata ia bermakna perempuan itu sedang merindui seseorang yang dia sayang
Retweeted by ``Kingg``
Kita text dia panjang panjang. tapi dia balas text kita tu pendek je macam "Hahaha" Okay" rasa macam text dengan org kurang upaya pulak.
Retweeted by ``Kingg``
Mula-mula break memang lah maki maki bagai, tapi lama-lama nanti kau sendiri yang akan rindu ex kau.
Retweeted by ``Kingg``
Kalau kita dah mula sukakan seseorang, kita akan cepat cemburu jika ada orang cuba merampas dia dari kita walaupun dia bukan milik kita :')
Retweeted by ``Kingg``
Dia terima kau balik. Dia maafkan kau. Kalau kau curang and dah hancurkan hati dia. Percayalah, Dia adalah orang ikhlas cintakan kau :')
Retweeted by ``Kingg``
Tangan menaip , "Aku mampu move on". Mulut berkata , "Saya bahagia kalau awak bahagia". Tapi Hati berbisik , "saya perlukan awak sgt"
Retweeted by ``Kingg``
muka Awak mirip mcm arwah kawan saya. Al- fatihah :3
#DearEx kita ada satu kenangan yang manis, kalau berlaku lagi pada orang yang lain saya tak rasa ia akan semanis yang kita rasa dulu :')
Retweeted by ``Kingg``
SINGLE ➜COUPLE ➜BREAK ➜DERITA ➜SINGLE➜COUPLE ➜BREAK ➜DERITA➜SINGLE➜COUPLE➜KEKAL FOREVER ❤
Retweeted by ``Kingg``