Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Nade ツ
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"Kalaulah kamu tahu dari mana lelaki menilai wanita, pastinya kamu akan menjaga solat, menjaga pakaian dan terutamanya menjaga mulut kamu"
Retweeted by Nade ツ
Bacalah Surah Yassin selalu kerana ia mampu Mencegah Kehausan di Hari Kiamat. Sampaikan kepada orang lain, maka ia dianggap Sedekah Jariah.
Retweeted by Nade ツ
Panggil 'aku kau' doesn't mean kasar. Kau doa dengan Allah pun panggil aku kau kan, takde panggil 'i you' de 😏
Retweeted by Nade ツ
Bruh, tahu lah badan kau tu ada six pack tapi jangan sampai lupa aurat kau tu kat mana
Retweeted by Nade ツ
Bestfriend gelak cam setan, perangai cam org gila, kekadang tengok dia cam org bodoh. Tapi hakikatnya dia seorang yg kelakar & dia terbaik.
Retweeted by Nade ツ
Students ni ada 3 problem je dalam hidup dia: Tak cukup masa Tak cukup tidur Tak cukup duit Yang ketiga tu yang paling tak cukup.
Retweeted by Nade ツ
Sia - sia kalu ank dara habiskan mase zaman remaja dlm kongkongan 4we die 💑
Retweeted by Nade ツ
…Ingatlah kepada Allâh, dengan mengingat (nama-Nya) sebanyak-banyaknya, dan bertasbihlah kepada-Nya pada waktu pagi & petang. [QS33:41-42]
Retweeted by Nade ツ
Jgn sampai aku tawar hati 💃
No calls, no texts, nothing. But here I am thinking about you like crazy.
Retweeted by Nade ツ
Im know im not only the one 😌
Bila Perempuan dah tawar hati. Jangan harap dia nak sayangkan balik.
Dalam class. Mengantuk. Tgk phone. Haaa dah pupus mengantuk tuh. Ahaks
"Couple memangla seorang. Tapi kau layan semua org" Eh go die lah lelaki mcm ni.
Sekali kau hancurkan kepercayaan aku pada diri kau. Selamanya aku takkan percaya 👌
Ingin do’a pada bulan Ramadhan Anda terkabul? Berdo’alah pada waktu-waktu Ini : Waktu Sahur, Saat Berpuasa, Saat Berbuka Puasa.
Retweeted by Nade ツ
Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta pertanggung jawabnya. (QS. Al-Isra:36)
Retweeted by Nade ツ
I need to learn how to save money
Retweeted by Nade ツ
#faktawanita Apabila someone who her love on the phone. Automatic dia akan layan bf dia dhlu even sesibuk mana dia. Still nk pick up tht.
Manusia tak pernah berpisah dengan perasaan "RINDU"
we meet someone only for 2 reason, reason for life or lesson for life
Retweeted by Nade ツ
Aku reply whtsp kau. Sekejap je bluetick n kau rep. Tp bila dia tut. Berjam2 nk ke bls nya. Nmpk tk disituuu yg mana lebih alert? Huhu
Bagus laa. Semakin kurang feeling syg tu. Huhu
Berbeza dengan org yg sayang kita betul2 dari hati dengan org yg sayang kita hanya setakat dibibir.
Aku nak stop now and tukar nombor aku gerak solo.
Aku mungkin akan berubah😊
the best gift a man can give to his woman is his time, his attention and his love 😘
Semakin bahagia. Pelbagai dugaan melanda. Sebabpe? Sebab Tuhan nak uji tahap kesabaran kita boleh bertahan atau tidak.
What going on. Kenapa malas ni😢
I’m not jealous, I’m just afraid of losing you.
Retweeted by Nade ツ
Jangan menyakiti. Nanti tawar hati
"Sahabat ibarat mata dan tangan." "Kenapa?" "Saat mata menangis tangan mengusap, saat tangan terluka mata menangis."
Retweeted by Nade ツ
No matter how hard I try to ignore you, I still care.
Retweeted by Nade ツ
Talking to old friends makes you realize how much your life has changed.
Retweeted by Nade ツ
Aku dh takmo ckp pape dah. Uty
Terimakasih sbb memahami 😊
Kaum china pun tahu pasal islam. Faham ttg islam. Apatah lagi org islam tak reti nk hargai apa yg Allah dah kasi.
Allah dah buktikan segalanya. Jadi kau. Mohon berubah pls.
Bersedekahlah banyak-banyak. Semakin banyak anda beri, semakin banyak 'pulangan' yang akan anda dapat.
Retweeted by Nade ツ
“Makan sahurlah kalian, karena sesungguhnya dalam makanan sahur terdapat barakah” (Muttafaqun ‘alaih)
Retweeted by Nade ツ
Fikirkan hal-hal yg paling hebat,dan engkau akan menjadi terhebat. Tetapkan akal pada hal tertinggi dan engkau akan mencapai yang tertinggi.
Retweeted by Nade ツ
Selamat Bersahur 😘
Petang yg girang
"Merajuk ke?" "Ehh taklah , I okay jaa" Always the same lie , why dont you see it? ugh😞
Retweeted by Nade ツ
hati orang boleh berubah, harini cakap suka,esok lusa siapa tahu, yg paling penting jgn mengharap lebih sgt. klau ada, ada. klau tkda, ok je
Retweeted by Nade ツ
Bangunlah awal pagi, sesungguhnya akan terbuka pintu rezeki untuk anda.
Retweeted by Nade ツ
In every love story, mom agrees and dad diasgrees. It's because mom knows what love is and dad knows what boys are.
Retweeted by Nade ツ
Being in a relationship is not about kissing, dates or showing off. It's about being with the person who makes you happy.
Retweeted by Nade ツ
He is better frm he. So. Wht should i choose 😮




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue