Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Afe's
58 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kenal 2012 😍 Couple 2013 β™₯ Break 2014 ☹ Tak contact 2015 ☹ 2016 jumpa balik πŸ’˜ 2017 Get back πŸ’• 2018 kahwin πŸ’‘ Kalau jodoh tak kemana kan :')
Retweeted by Afe's
Kenal 2012 😍 Couple 2013 β™₯ Break 2014 ☹ Tak contact 2015 ☹ 2016 jumpa balik πŸ’˜ 2017 Get back πŸ’• 2018 kahwin πŸ’‘ Kalau jodoh tak kemana kan :')
Retweeted by Afe's
Sedih ↙ Masuk Bilik ↙ Kunci ↙ Ambil Handphone ↙ Letak EarPhone ↙ Music Jiwangβ™©β™ͺ♬ ↙ Volume: ▁ β–‚ β–ƒ β–„ β–… β–† β–ˆ 100% ↙ Tutup mata ↙ Menangis ↙ :')
Retweeted by Afe's
Havesmoething wrong somewhere. nape ngn ye haa? hmm.
Rase panad perut bila letak phone atas perut tadi. Ya Allah :( harap tk dk menda la kan. Hm
Berasa bersalah prank org. Hahahah
Hahaha. Bukan aku ygg tgh bbm dgn mg nii. Aku yg bbm mg. Hahaha
Aku tak yakin mu selamanya dgn akuuu$
Tapi aku kalau boleh nak study hard sejarah malam ni .
Retweeted by Afe's
Perempuan yang SETIA tak kisahlah banyak lelaki KACAK dan KAYA mahukan dia,kalau dia kata dia SAYANG kita,dia akan JAGA kepercayaan kita.
Retweeted by Afe's
OKEYY bermaksud 100% okay. OK bermaksud 50% yang okay. K itu mempunyai banyak maksud. Tak okay , merajuk , marah , hanya perempuan yg tahu:)
Retweeted by Afe's
Saya selalu ☎ call awak , selalu buat βœ† missed call pada awak , selalu hantar βœ‰ message pada awak sebab saya nak awak tahu saya ingat awak.
Retweeted by Afe's
Benda ni semua akan datang bila kita dah jatuh hati dgn seseorang, 1. Mengharap 2. Menunggu 3. Menderita 4. Menyakitkan 5. Memendam
Retweeted by Afe's
Anak yg soleh & solehah bukannya memberikan hadiah kepada ibu bapanya setahun sekali tetapi mendoakan kesejahteraan ibu bapanya setiap hari.
Retweeted by Afe's
Perasaan jealous tu tetap ada dan tetap wujud dalam hati ini :')
Kita ambil masa 1MINIT utk btemu yg istimewa. 1JAM utk menghargainya. 1HARI utk menyayanginya tp memerlukan SELURUH HIDUP utk melupakannya.
Retweeted by Afe's
Boleh tahan sakit kaki kene luka. Ouchhh
Rindu dekat panggilan mu yg mu bagi dkt aku. Hem y*z :(
Jangan sesekali tinggalkan kawan untuk memiliki cinta seseorang. Cinta boleh dicari. Tapi kawan tiada gantiβ™₯ #TakeANote
Retweeted by Afe's
Hari nie tak mcm kelmarin. Dia da slow2 nk cakap dh dgn aku. Harap2 pasni dia ok la dgn aku. AMINN
Kita mencintai seseorang itu ikhlas dari hati bukan dari bibir. Sebab itu bibir kita sentiasa tersenyum walaupun hati kita sentiasa menangis
Retweeted by Afe's
Pening kau jawab exam tadi. Dh la cuaca sedap tuk tidur. Aishhhh
Time go to the school. Examination today. Hope bole jawab dgn tenang lah nanti :) Aminnnn.
Aku benci teramat benci kalu ada org kacauz. Eee. Vavi nye. Hate you much !!!