Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
FatinUK ♥
795 followers
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
My friend said my face look so arrogant -.- but, after they know me , they said i'm a lunatic person . hm. Don't judge a book by its cover k
haha . aku dapat kasut jenama charles & keith :D . Bakal mak mertua aku bagi xD hahaha
Kau cakap , ada dara ni kolot ? -.- org mcam kau ni tak perlu hidup .
Muka Hensem (✔) Pandai Dalam Pelajaran (✔) Tahu Mengenai Ilmu Agama (✔) Tidak terlalu bersosial (✔) Setia (✔) = Lelaki idaman Wanita
Retweeted by FatinUK ♥
inilah jadinya kalau bagi hp kat kezen, tampo macam buaya kang haaa haha
Retweeted by FatinUK ♥
al-fatihah for tyta . I'm not know her . But , still... she is a muslimah .
"ramai lagi girls kat dunia nih yang awak belum jumpa, one day you can meet your dream girls"
Retweeted by FatinUK ♥
Kawan yang baik bila kita susah dia ada, Dia pujuk, Dia bantu. Bukan yang suka mengata, Mudah lupa kita, tikam belakang, dan kuat dengki :)
Retweeted by FatinUK ♥
EX aku whatsapp aku, cakap aku handsome. Haha
Retweeted by FatinUK ♥
Kalau kawan lelaki yang kita kenal tweet goodmorning ta kesah do. Ni ntah siapa siapa tweet morning ke aku. Jadah apa ntah.
Retweeted by FatinUK ♥
Last day in kelantan :D
Kata BLACK , "Teman Pengganti" ➜ Kata RANDY PANGALILA ,"Sahabat Sejati" ➜ Kata SAYA , " Kawan Memang Tak Boleh Ditukar Ganti "
Retweeted by FatinUK ♥
Jangan menghina orang yg hitam kawan kawanku kerana Bilal Bin Rabah juga hitam kulitnya tetapi hatinya seputih putih kapas .
Retweeted by FatinUK ♥
Today is Saturday . oh , damn it -.- Esok sekolah -..-
Camera 360 boleh membuatkan bangla jadi orang amerika .
Retweeted by FatinUK ♥
Awak buat saya tunggu awak , tapi dalam masa yang sama awak tunggu orang lain . cibainya awak . awak memang celaka :(
Retweeted by FatinUK ♥
Best-best lah lagu Lea Michele :D semuanya jiwang-jiwang . yeayy !!!
Orang kampung datang KL terus bertukar pakaian . Kalau pakai yang cover tu tak pe lah . Ni terus pakai macam pelacur . watdepak
Siapa pendek? Pendek itu kelebihan awak. Orang tua kata orang yang pendek ni cepat murah rezeki dan hidupnya bahagia :)
Retweeted by FatinUK ♥
Dah jumpa dah #MH370. Hmm okay tahu tak lawak . Jangan marah. Kbye. pic.twitter.com/qyI4tmieAR
Retweeted by FatinUK ♥
Awak nak saya manja manja dengan awak . tapi awak ? layan saya macam sampah . awak kena ingat DBKL yang kutip sampah pun kutip penuh ikhlas.
Retweeted by FatinUK ♥