Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

F⃟Y⃟Q⃟A⃟

@twt_makeupmy Nak tau Nyx ori or not senang je😊. Left one tak ori, tulisan banyak and tinggi sikit. Kanan tu ori.x
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Suka tengok anak zahiril ni. Comel gilosss #papaherosaya
Bagus tak boleh kahwin! Padan laa muka engko bazli oii.. Haha
Ehh muka si bazli ni kannn, rasa macam nak hempuk je!
Alaaaa.. Zara ni pun, sound je lahh. Lembut sangat.. Geram hakak tauu..
Mana laki aku tak balik balik lagi ni, nak kena bebel ni 😒
Some girls pakai make up sebab nak tambah keyakinan diri & i don't think itu satu masalah? tak semua pakai makeup to attract boys 😊
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Tak suka betul aku si abang bazli dalam cerita "cinta si wedding planner" ni. Rimas kalau dpt bf macam ni.
"Abah, nak seploh ringgit." KAU INGAT AKU COP DUIT?! Kena marah 😔😔iQg
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
ye awek org memang cantik bro, tengok awek sendiri memang tak cantik, tapi org tgk awek kau cantik bro. HAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHA
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Tetibe tekak terasa nak makan nasi goreng kampung kat bumbung hijau tuu..
so tired of everyone's bullshit lately
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Semakin meningkat dewasa, semakin sempit duit di poket. Hypothesis accepted ✅
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
bestfriend berubah, tahu apa yang sedih? bila dia dah tak rapat dengan kau, layan kau pun kurang and dekat situ kau banyak sakithati.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Siapa je tak sedih kena abai dengan bestfriend sendiri? Dia yg rapat dengan kita, yg selalu ada dengan kita, orang yg kita sayang sangat.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Sampai sekarang aku confuse. Bila orang bising, aku nak sound dia "diamlah" ke "bisinglah"
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Bila umur dah makin meningkat ni, dah makin matang. No more lame couples, fake hopes, and crying over people that isnt yours forever.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
oh malaysia ni.. kau berniaga burger pun org dengki.. apetah lagi org business yg kaya raya tu.. mentalitiii
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Kalau kau syg dia sbb diri dia,kau mmpu terima dia seadanya,kalau kau rasa ada bnda dia buat tak kena,kata syg kan?Tlg la dia kan?
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Malam ni kalau ajak hubby pergi karok pun syok jugak.. Dah lama rasanya tak pergi karok ni..
Lipas terbang pun da takut. Ni kat australia, buaya panjat dinding.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.