Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
F⃟Y⃟Q⃟A⃟
5,485 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Hem mana peginye anak kucing aku ni.
Mak dgn ayah aku buat phg tu dah mcm kluang ke jb aku tengok. Tiap2 minggu pergi sana. Hem. Aku asyik la kena tinggal. Sedeyyy 😭😭😭
Mmg jammed laa kat sini nak buat roadblock nyeee. Lahaii..
Roadblock bende kat sini.
Kata orang, nak menangi hati anak, kena menangi hati mak dulu.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Kalau muka lawa boyfriend amik gambar candid pun muka still lawa tkpe , kalau aku bf amik gambar candid memang hodoh mereput lah muka aku
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Orang lain mc tak boleh, dia mc boleh pulak. Perkara biasa org macam tu dah boleh pegi mereput!
Nak cari kedai makan pun susah. Terpusing-pusing. Haih --'
Tak pasti kalau jumpa jodoh, tulang rusuk bergetar ke tak. Yg pasti, dalam movie, jumpa jodoh, angin bertiup kencang, awan berarak perlahan.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Pantang ajak makan lajuuu je aku ni.
Encik tunang ajak pegi makan. Okayy dengan pantas dari kluang mall ke sri lalang! Hekhekhek.
Today stats: 4 followers, One unfollower via uapp.ly
Banggalah pada dirimu sendiri, Meski anda yg tak menyukai. Kadang mereka membenci karena mereka tak mampu menjadi sepertimu.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Ada satu ruang yang membezakan antara "boy friend" dan "boyfriend". Ruang itu dipanggil "friendzone".
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Kenyang untuk sekejap je. Huhu. Mehoon pama tomyam.
Ahhhh fenin2.. Mana nak cekauu ni. Hemmmm
Ayie ni kekadang degil jugakk! Haihh
Mulut tuu asyik nk mencarutt jer , Cuba banyakkan mengucap "Astagfirullahalazim" ketika kau nak marah orang 😒 lama-lama sejuklah hati nanti
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Ramai perempuan cantik dalam dunia ni. Nak cari paling cantik, sampai kiamat tak jumpa. Cuba hargai si dia yang terima engko seadanya.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Ayah aku ni prihatin jugak kat anak kucing aku ni. Siap buatkan bubur+susu haaa.. Kesian sakit. Hemmmm