Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
TIARA
5,158 followers
bye malaysia.. holla singapore!
Morning chu olls.. USS here we come!! yiehaaaaaaa! 💃👍😍😬instagram.com/p/lGW2q3I-Mt/uNmGN
Today stats: 3 followers, 4 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Mornight.. esok pepagi dah kena bangun. aiyooo.. uss punya pasal.. wehuuuuu 😝😜 @ Tune Hoteinstagram.com/p/lF0j5no-Kf/HB
I love you so much b..
nasib baik lahh ada kawan aku si ieda ni, kalau takk mcm kayu la aku kat sini.. sob seb sob seb..
tak boleh ke aku dtg jb ni layan akuu, borak2 dengan aku.. hermmm
mkn cucuk2 japp (@ Steamboat @ Dataran Bandaraya Johor Bahru w/ 4 others) 4sq.com/1krr6fp
rm250 duit malaysia tukar duit singapore dapat 96 dolar jee.. alahai ciput nyee
yeahhh jb here i come..
balik kerja petang nanti terus gerak jb. lepak laa kan.. perghhh
I want a halal relationship with you someday.
Retweeted by TIARA
sejahat-jahat aku la kann, aku reti lagi nak hormat org tua.. even org tu warga asing ke hape. sedih la tgk org tua kena maki2.
And i had you there #np
Tweetpemes rogol TL korang ? Hmm, dapat anak kembar tak ? Dah berapa bulan ? Bangang ! Macam mana nak rogol TL ? Mohon tunjuk ajar
Retweeted by TIARA
dah setel semua, sekali esok lupa bawak pasport. mmg aku maki diri sendiri nanti..
tak payah bawak pape, bawak diri je.. boleh takk?
siap mandi makan ape semua.. sekali lagi boleh tak nak cakap malas pack barang. huhh --'
okay malas nak pack barang..
asyik tersalah panggil pun takk elok jugakk...
Rindu makin menjadi-jadi.. terokk dah ni
alhamdulillah.. gaji memuaskan.. tp after potong itu potong ini adalah ciput jee..
Today stats: 7 followers, 3 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt