Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Suami : Sayang, anak mana? Me : tu *tunjuk*
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Bosan pulak duduk rumah
trying my hardest not to act how I feel
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Start umur 16 hingga 20 hidup kita akan dipenuhi dengan pergi dan datang orang dalam hidup kita, lebih lagi yang namanya kawan 💁
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
takyah judge sesuka hati. kenal dulu orang tu. baik, ada sebab. jahat, ada sebab. semua ada pilihan. pilihan masing masing. semua ada sebab.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Bila tengah lapar macam-macam nak makan.. Nafsu makan dahh mai.. Jage-jage cik salmah
Soalan bila nak kahwin ni takde lah bahaya sangat nak dibandingkan dengan "Kerja apa" "gaji berapa". Ni maruah makcik2.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Rasa macam nak block je mereka2 yang tidak berkenaan tuuu...
Jari Gemok tapi pakai iPhone.. Kesudahan? Typo 24jam 😂😂😂
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Aku naik darah kang aku lepuk muka kau nanti.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Dah penat fikir pasal kerja kat situu.. Dah takde hati.
Kalau sekadar suka, tak perlu pun nak berhabis darah keringat wang ringgit. Tapi kalau sayang, barulah berbaloi segala pengorbanan. Kakakaka
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Kalau rasa diri tu ikhlas nak datang, rajin punya pasal, tak payah le update status bagai! Halamak. Cakap je berani. Pung pang pungpang
Saya memerlukan rehat yg cukup.. Rasanya esok kalau tido satu hari baru cukup kot. Takkan nak mc lagi?! Hahaha... Matilanakk
bila member kau buat lawak tapi kau layankan je lawak dia....
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Ingatkan takde orang ingat. Heee ade jugakkkk... Thanks my future husband! Muahhh 😘instagram.com/p/5ZiK8vo-Aa/a
@BubuFyqa happy birthday to you 😊 may allah bless you 😘
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Bufday girl today.... So enjoyyyyyy!!! 🎈🎉�instagram.com/p/5YfwwUI-Bk/UsS0
@BubuFyqa happy birtjday fyqa !! 25 ? Serious ? ☺️
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue