Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

F⃟Y⃟Q⃟A⃟

Checkup Adam 😘 (@ klinik Kesihatan Ibu dan Anak Kluang)swarmapp.com/c/2FiHhVQTijJ4
Perempuan memang suka surprise. Surprise apa pun, dia mesti suka. Just jangan bagi surprise kedia kau ada girl lain. Gelap masa depan nanti.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Murah rezeki adam. Harini adam dpt rm50 dari uncle yg tak kenal. Alhamdulillah..
Dulu minat sangat kat fazura, tapi lepas je dengar dia nyanyi. Aku rasa better aku minat kat diri sendiri je la.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
🙋 tengah minum ais dengan jayanya twitter.com/nadiahmustafar…Q
Tajuk tajuk jika Bujibu berlakon drama melayu.. -Suamiku Mr Cicibu -I Love You Abg Gemok -Si Chempel Nakal Sangat -Ayam Itu Milikku
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Cerita korea fav hakak dah start lah. Nasib laaa record .
Abg aku ckp girls complicated bila tgk aku pakai losen kt kaki. Malas nk explain sbb dia x fhm kaki gelap n kasar pun buat perempuan murung.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Sukaaa sgt dia 😅P
Anugerah Abang Paling Prihatin : bujibu chempel
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Kenapa Munafik atau Polis Evo tak menang? Supermoon baru je keluar isnin lepas #ask2016
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Huru hara nampak air. Kemain sukaa lagi dia. Hihihi😁. Untung baby sekarang dah ada baby spa.. @…instagram.com/p/BM8x-dTjzzi/i
Keliling mainan dia sajee. Baru laa tinggal sekejap nak basuh pinggan, tgk2 dah sepah mcm ni..… instagram.com/p/BM5pbDdDVtJ/
Tak boleh tgk muka dia mcm ni. Gws ayang mama 😘u
Perempuan ni hobi dia suka badmood, Dia lapar dia badmood. Dia stress dia badmood. Dia sedih dia badmood. Dia ngantuk pun dia badmood.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Jangan dengki dengan rezeki orang. Lain orang lain rezekinya .. belajar bersyukur
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
jaga hati orang ni penatlah. tak payah lah harap apa apa dari aku. i have nothing to offer. dont expect any single thing from me. tu je.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Cepat baik yeee ayang mama.. Esok nak berjalan ni. Nak bawak adam pegi baby spa dengan bby althea.. Nanti boleh swiming..
Tabahlah disaat kita dibuang seperti sampah. Akan tiba suatu ketika Allah hadirkan seseorang utk kutip kita seperti permata.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Pastuu dapat pulak air chatime and big apple ! Perghh.. Thanks hasben layankan tekak bini mu ini.. Kihkih😁
Dapat jugakk makan nasi ayam penyet kat kg melayu ni.. Kalau takk, asal pergi jee tutup
Alaaaaa adam... Please laa jgn buat muka poyo mcm tuu 😑instagram.com/p/BMypyILjaYa/O
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.