Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Yeahh hantaran sudah siapp..
Assalamualaikum.. Dengan ini saya mejemput pakcik, makcik, puan, tuan, cik, encik, kakak, abang dan… instagram.com/p/6G6qI4o-Bo/
sayang jika ikhlas pasti kekal selamanya
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Budak-budak baru nakk up.. Biarkann. Haha
don't be the person who cuts off all their friends for a relationship
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Okayyy.. Bride to be dah nak beradu dengan jayanya ni.. Waduh waduhh.. Selamat malam gais! 😴
Sesungguhnya hati orang yang bodoh itu ada di mulutnya tetapi hati orang yang bijaksana ada di hatinya.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Aku rasa aku tengok cerita kuch kuch hota hai ni dah lebih sepuluh kali. Tapi still menangis. Hape pun tak boleh --'
Bukan senang nak dapat orang yg 100% boleh accept kita luar dalam.Tak kira lah perangai kita ni macam sial pun dia always ada dengan kita 💕✨
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
appreciate apa yang orang dah buat untuk kau. even little things they have done, you have to appreciate them. belajar menghargai semua benda
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Minggu ni tv3 akan siarkan rancangan Bersamamu ke rumah Najib, dengar cerita rancangan kali ni paling daif yela dpt berbilion gila tak daif?
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Tidur asyik tak lena je lately ni lahhh.. Herm
Morningg guys ☺️
Kepala pening macam nak pecah tempurung ni! Huhu
Rezeki... ada di mana2, datang tanpa diduga, tepat pada masa, yg penting, usaha & tawakkal.
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟
Hye orang sebelah.. Beraya lagi kite yeee instagram.com/p/57OI-9I-Ok/
Aku memang tak suka share dapur dengan org lain. Thats why aku lebih suka masak sorang2. Kalau ada mak aku kat rumah mmg malas aku nak masak
Herm malas fikir.. Malam ni hakak rasa macam emosi terlebih-lebih pulak.
Open hausss katanya.. Inikan raya. @ Pusat Latihan Teknologi Veterinar, Kluang. instagram.com/p/54ayJio-JS/
Thanks gff teman ai pegi fitting baju nikah... Esok kita ada date lagi k. Pegi fitting baju tawen… instagram.com/p/54M2RMI-Bg/
Kalau yg dah berkawen ada anak pon bole skandal, why not yg still bertunang? #BroTanya twitter.com/soulzoul/statu…
Retweeted by F⃟Y⃟Q⃟A⃟




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue