Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
_BUU_
5,389 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through. Stop judging me.
Retweeted by _BUU_
Tapi yg penting sekarang ni jap lagi nak makan apa? Kebulur lagi la ni. Sabor..
Wasap benda yg penting je. Kalau yg tak penting tu tak payah wasap. Kang cakap semak.
Fligh adik aku pkul 11.45pm. Hem takkan nak mintak cuti sehari je? Hem hem. Nanti penat pulak kan. Nak mintak dua hari kang AL tinggal 1 je.
Mimpi yang tak elok malam tadi. Terlampau fikir sangat...
Si bambam dayah ni stalk aku ke?
I miss you sooooooooooo much.
Retweeted by _BUU_
25 patut kahwin dah. Rahim wanita paling cun bila umur 15-25. Ini sains. Kenal cepat + cinta ekspress + kahwin segera = Bahagia selamanya.
Retweeted by _BUU_
Yeass!!! “@AinSyazlin_: Mengadu dekat org lain tak sama dgn mengadu dkt org kita sayang 😢 Respond tak sama 😭”
Sumpah lapor!
Orang selalu ingat aku happy sangat sangat, tapi aku lah yang paling banyak derita dalam hidup aku.
Retweeted by _BUU_
Orang dah semak nak buat macam mana... Aku ni dari tadi nak type, pastu delete balik. Type delete balik. Tgk dia online pulak tu.
Aku merancang biar Allah aturkan....
Retweeted by _BUU_
Bosan laaa pulokkk --'
Bila dah 'Halal' , buat apa sama-sama pun nampak sweet pic.twitter.com/jyO39V6cLX
Retweeted by _BUU_
Dah lama tak pergi melaka. Ada lah rasa dalam 100 tahun. Bila nak pergi ek. Hem dengan siapa nak pergi? Siapa je nak bawak aku.
i'm really not okay but it's okay
Retweeted by _BUU_
Aku tak suka nak mengharap lebih sangat kat orang sebab aku tahu dia pun takda masa sangat nak layan apa yang aku nak.
Retweeted by _BUU_
Saya tak kuat 👎
respect lelaki yg lepas buat salah then tak ckp 'janji lepas ni tak buat lagi' mybe he know wht should he do after that not only WORD .
Retweeted by _BUU_
Jealous nya lahai.