Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
_BUU_
5,368 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: 3 followers, One unfollower via uapp.ly
"kuch kuch hota hai" shows us that sometimes love comes from friendship ๐Ÿ˜‰
Retweeted by _BUU_
Dah habis pun. Cite ni if next week ada lagi, comfem tengok lagi ek. Matilanakkk
Yg salman khan ni dah ngape cakap sampai senget2 kepalanya..
Part ni sedih okay. Tengok banyak kali pun boleh meleleh lagi airmata. Pelik --'
Aku tak tahu la macam mana budak2 ni boleh menari. Sama pulak tu semua. Ni laaa cerita hindustan..
Sedapnyaa kalau pekena roti canai dua tiga keping sekarang ni.. Tapi malas pulak nak keluar. Delivery boleh?
Suka hati lah. Werk ๐Ÿ˜œ@firdausaminnn: @BubuFyqaa: Gua laparing lagi dong. ๐Ÿ˜ฃ"org nya kecik tp kuat makan. Hahahaโ€
My last RT! Kahkahkahkahkah ๐Ÿ‘
Dah seminggu tuan nya meninggal dunia,tapi dia masih setia menunggu ๐Ÿ˜”pic.twitter.com/JmrnUQy7QDD
Retweeted by _BUU_
Gua laparing lagi dong. ๐Ÿ˜ฃ
Semua dah menyanyi lagi hindustan pulak kat temlen ni... Haha ๐Ÿ˜
#nw kuch kuch hota hai kali ke 100 kali
Takan jatuh sampai tak mampu berdiri lagi ...
Retweeted by _BUU_
Aku rasa aku ni mcm over sangat la pulak. Ehh malas la fikir.
So sawet tgk si ieda and aqil tadi. Huhu...
Macam mana tau ni? Huhu โ€œ@ArminAVX: @BubuFyqa anak buah Michael Schumacher niโ€
"@BubuFyqa: Perghh! Harini betul2 laju ek aku bawak kereta. Fuhhhhh"sblum ni pn bwk kete mmg laju. Hahaha
Retweeted by _BUU_
Perghh! Harini betul2 laju ek aku bawak kereta. Fuhhhhh