Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Tresna Komala Dewi

Saya menemukan rekaman keren dari "Teroesir (Accoustic Piano)" di #Smule: smule.com/p/804235930_57… #SingKaraoke
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Never Forget You by Zara Larsson & MNEK — path.com/p/1ESW3C
Setinggi-tingginya kepala, tetapi sekali-kali dia akan menunduk kebawah instagram.com/p/BIwzxf0jA_J/
Kemana dia akan membawa tubuh saya pergi?👣instagram.com/p/BItg88-j8Xc/M
Just posted a photo @ Rajapolah, Jawa Barat, Indonesia instagram.com/p/BIog0gHD-xf/
aku bakal bilang 'tega2nya kamu meninggalkan rumah. bayar listrik gimana??!!?!' twitter.com/mukhtarei723/s…
Retweeted by Tresna Komala Dewi
Warga Bandung, kawasan eks Pabrik Kina akan dijadikan kawasan wisata heritage dan ekonomi kreatif hi-tech.
Retweeted by Tresna Komala Dewi
Sarapan heula mereunnnn 😄 [pic] —path.com/p/1QmDeWD
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Dalam menaikkan kualitas peradaban, mengedukasi utk kebaikan itu tdk mudah. namun tdk boleh menyerah. Selamat Malam.
Retweeted by Tresna Komala Dewi
FT: Persib Bandung 3-2 Psm ('Sergio VanDijk 'Robertino Pugliara 'Purwaka Yudi). Komentarnya dong kaka permainan malam ini ? #PersibDay
Retweeted by Tresna Komala Dewi
Watching Road To Ninja: Naruto The Movie — path.com/p/gFrZG
Don't Let Me Down (feat. Daya) by The Chainsmokers — path.com/p/1bd7YG
Orng yg satu2nya disayang banget, kalo udh ktmu pasrti lngsung pngen mnja2 aja sma ttehnya saking kangennya 👭👧👩Qnr0G
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Who Says by Selena Gomez & The Scene — path.com/p/2y0Mzx
Bersambung... Terimakasih sudah nonton juga ngeramein hesteg #MILSCTVEps43, apa nih koment kamu tentang episode malam ini??
Retweeted by Tresna Komala Dewi
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.