Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Bima Alvianda
1,120 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Masaaiyaaa ~โ€œ@adheshella: No๐Ÿ˜@BimaAlviandaa: Selain diriku@adheshellaa: Tidak ada yg bisa merubah pribadiku,klau bukan kemauanku sndiri..โ€โ€โ€
Selain dirikuโ€œ@adheshella: Tidak ada yg bisa merubah pribadiku,klau bukan kemauanku sndiri..โ€
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Mau di khianatti untuk kesekian kali ๐Ÿ”ฅno thanks
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ข
Mereka hanya melihat sisi luar dari seseorang dan tanpa ingin mengetahui apa sebenarnya yg dia pikirkan pic.twitter.com/WlmjlHWjCR
Dunia menerangkan banyak hal yg sulit buat di jelaskan dan cinta mengajarkan banyak hal yang sulit untuk di mengerti
Ariana Grande - You are my everything
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Gak bisa meyukai wanita lain selain kamu
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
kakak sayang banget sama kak shella yah kalau aku liatt โ€” Iya lahh jelass ask.fm/a/c107llom
GoodMorning My Princess @adheshella ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Liptint nya tinggal 2 nih guysss, besok" ga restock lagiii. Yuk yang mau order buruan sblm kehabisan :* line : adheshella ya
Retweeted by Bima Alvianda
With Adhe at Mangkok Pelangi โ€” path.com/p/1llyXO
Aku waspada karna aku takut terulang untuk kesekian kali
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Hello guys Black Lion Shop sekarang sudah open order di Instagram nih buruan follow dan order guys ' Instagram : blacklion_shop โœŒ๏ธ
๐Ÿ˜ Scarf Original Buff by blacklion_shop โœจTanpa bekas jahitan dan tanpa perlu di ikat, Kainnyaโ€ฆinstagram.com/p/0IDpwLCftF/d
Retweeted by Bima Alvianda
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Selamat siang๐Ÿ˜Š Event: 'RUN AND COLOR PARTY 2015 TOUR DE SUMATRA' "Aโ€ฆ (w/ Muhammad Al) โ€”path.com/p/3OaIMAE
#Taurus itu orang yg setia, tulus, dan susah Move On, tipikal2 ini yg biasanya sering dianiaya.. :|
Retweeted by Bima Alvianda
I really hate that "not good enough" feeling
Retweeted by Bima Alvianda
Bismillah ๐Ÿ™ 'Black Lion Shop Open' Instagram : blacklion_shoppic.twitter.com/Cx4EZdbKa44
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
I cannot sleep because i'm a lion always standby everytime pic.twitter.com/IWFsZ0tXpd
Ya babyy I Love You too babyy๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๏ฟฝ@adheshellaella: Mkasih yahh bunga dan nutella nya sayang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š slmt tdr ilov@BimaAlviandalvianda http://twitter.
I love youuuuuuuuuu @adheshella ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Dibaca ya girls๐Ÿ˜๐Ÿ˜ minat hbungi line yg tertera di bio pic.twitter.com/xiEo8gmTJNTJN
Retweeted by Bima Alvianda
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
GoodMorning Babyyy @adheshella ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Kemudian handphone nya di lempar keluar๐Ÿ˜‚๏ฟฝ@adheshellala: Uhukkk๏ฟฝ@BimaAlviandaa@adelladellaideaide: Ciri-ciri cewek ngambek pas di mobil:
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com