Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Bima Alvianda
Want to Grow Your
Social Media, Free?
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Thank you so much honeyπŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜ I Hope you always with me in the next year baby πŸ’•I Love you too baby@adheshellashella: Happy birthday my lovely
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Ehh ada org nyaπŸ™ˆπŸ’•Iya sayaangkuuuοΏ½@adheshellaella: Haha makasiiii syggg@BimaAlviandalvianda: Eeh ada yg ULANG TAHUN πŸ™ˆπŸ™Šsia@adheshelladheshella HAPP
Happy birthday Too you my loveee πŸ™ŒπŸ»πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜šοΏ½pic.twitter.com/D7A2HDbkVk7A2HDbkVk
Eeh ada yg ULANG TAHUN πŸ™ˆπŸ™Šsiapa yaah@adheshellala HAPPY BIRTHDAY MY LOVE πŸŽ‰πŸŽŠπŸ˜˜πŸ˜βœŒπŸ»οΈπŸ’•πŸ’•Wiss you all the best,makin dewasaπŸ˜‚πŸ˜.. I Love youuu babyπŸ™ˆπŸ˜˜πŸ’•
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Masaaiyaaa ~β€œ@adheshella: No😁@BimaAlviandaa: Selain diriku@adheshellaa: Tidak ada yg bisa merubah pribadiku,klau bukan kemauanku sndiri..”””
Selain dirikuβ€œ@adheshella: Tidak ada yg bisa merubah pribadiku,klau bukan kemauanku sndiri..”
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Mau di khianatti untuk kesekian kali πŸ”₯no thanks
πŸ’₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ’’
Mereka hanya melihat sisi luar dari seseorang dan tanpa ingin mengetahui apa sebenarnya yg dia pikirkan pic.twitter.com/WlmjlHWjCR
Dunia menerangkan banyak hal yg sulit buat di jelaskan dan cinta mengajarkan banyak hal yang sulit untuk di mengerti
Ariana Grande - You are my everything
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Gak bisa meyukai wanita lain selain kamu
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
kakak sayang banget sama kak shella yah kalau aku liatt β€” Iya lahh jelass ask.fm/a/c107llom
GoodMorning My Princess @adheshella πŸ’•πŸ˜˜πŸ˜˜
Liptint nya tinggal 2 nih guysss, besok" ga restock lagiii. Yuk yang mau order buruan sblm kehabisan :* line : adheshella ya
Retweeted by Bima Alvianda
With Adhe at Mangkok Pelangi β€” path.com/p/1llyXO
Aku waspada karna aku takut terulang untuk kesekian kali
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Hello guys Black Lion Shop sekarang sudah open order di Instagram nih buruan follow dan order guys ' Instagram : blacklion_shop ✌️
😍 Scarf Original Buff by blacklion_shop ✨Tanpa bekas jahitan dan tanpa perlu di ikat, Kainnya…instagram.com/p/0IDpwLCftF/d
Retweeted by Bima Alvianda
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Selamat siang😊 Event: 'RUN AND COLOR PARTY 2015 TOUR DE SUMATRA' "A… (w/ Muhammad Al) β€”path.com/p/3OaIMAE
#Taurus itu orang yg setia, tulus, dan susah Move On, tipikal2 ini yg biasanya sering dianiaya.. :|
Retweeted by Bima Alvianda




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue