Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Bianca Liza

Good people coba play video ini deh, si cantik @Bianca_Liza blg apa ya?? Katanyaaa.... #IniDia! @netmediatama
Retweeted by Bianca Liza
Tuhh kata @Bianca_Liza kalau mau jawab TTS harus dicermati ;) hihihi @WIB_NET pkl 17.00 WIB.
Retweeted by Bianca Liza
kamu dimata aku gak akan tergantikan ka menjadi idolaku , selalu sehat kamu ka semagat terus :) @Bianca_Liza
Retweeted by Bianca Liza
dari dl nympe skrang ttp aja idola aku k @Bianca_Liza ,walau aku ada disebrang:-) km idola terhebat aku ka,miss u ka
Retweeted by Bianca Liza
Waktunya tanya jawab nih! @Bianca_Liza dan Papam siap jawab apapun pertanyaannya kan? #PagiYangBeda
Retweeted by Bianca Liza
Giliran games Meletus Balon Hijau, @indraherlambang @Bianca_Liza dan Pampam malah kabur ketakutan. #PagiYangBeda
Retweeted by Bianca Liza
Yukkkk ikut bukber barenggg kabii @Bianca_Liza dijamin seru, yang ga ikut nyesel.yukk yukkkk:)thxU @biancalizarsIND
Retweeted by Bianca Liza
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.