Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Bean Bon Cell
236 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Apa toh kul (" `з´ )_,/"(>_<'!) Tung!!! @isthy_15
Pengen punya pacar. Buat aku perhatikan, ajak jalan, ajak makan, ajak bercanda, ajak berantem. Bosen ngurusin pacar orang.
Aku bakale pelit karo wong sing pernah nyileh tpi ra mbelekke. Nek ditageh isone mung ngalihke pembicaraan. Koe dewe sing gawe uripmu angel
Ning ngarepku kekancan, lah ning mburi jebul malah yang-yangan.
Good Night ta... Rhyme In Peace...
Ta Gita, kemana kau ta -_-
Ta, kamu tau gak? Gak yawdah.
Ta, dari semua yang tlah aku ucapkan kepada kamu, hanya satu yang aku tak jujur. Yaitu, aku jarang mandi.
Ta, hal yang kau nilai berlebihan sesungguhnya hanya karena kamu sudah terlalu jauh keluar batas.
Karenamu aku jadi tau, tak bisa ku bersikap dewasa untuk orang yang sangat aku cintai.
Really missing all about you, but you wes kendang :x
Semoga kamu baik-baik saja disana, bersamanya :x jangan mau disakitin ya :x udah disakitin, dinilai bodoh lagi :x pokoknya jangan sampe :x
Tepat 6 bulan. Tepat 6bulan pula menyendiri, melupakan 2.5 tahun kebersamaan yang pernah dilalui. Seuntai kata, wanita memang hebat.
Cie nge DC@Diah_sukma16
Psangan sing patut dbanggake yoiku wong sing selalu merjuangke awake dewe ben selalu seneng. Dudu wong sing dewe perjuangke ben slalu seneng
Pie mblo, wes makan po durung? Nek durung, rasah ngenteni dikon makan, percuma. Ra enek sing merhatekno koe anggo ketulusan.
Nek koe nduweni wong sing pengen banget nduweni koe, koe bakale luweh seneng tinimbang kudu ngrosokke kesio-sio koyo de'e mring koe :')
Jal nek koe nduwene mung wong sing mbok emani. Nek koe salah, de'e nuntun koe opo malah nyalahno koe? :')
Nek iseh duwe sing eman karo dewe, meh kurang meh salah opo dewe rak bakal ngrasakke opo sing jenenge diunekke. Po neh digoblok-goblokno.
Sejatine, mending kelangan wong sing awakmu dewe emani tinimbang kelangan wong sing eman karo awakmu dewe. :')
Udan, mati lampu, lagi galau. Pie nek 3 iku bebarengan lagi mbok alami? Pitakonku, sopo sing gelem madangi, mayungi, lan mesemi koe?
Sing dilarani bakale luweh mulyo tinimbang sing nglarani. Mergo jaminanae gusti bakale melas karo wong sing sabar lan tawakal.
Awan iki langite padang, orak koyo mau bengi.
5 bulan denganmu.. ☺
Ngapurane nad atas de'e, de'e ngunu mergo wedi kelangan aku... Sorry nad nek de'e ngunekke koe, iki salahku.. Tolong ojo musuhan@kenaad
Aku ra meh nyedak koe :v aku mung meh trima kasih atas retweetnya dri kamu :v@kenaad
Yang koe ki ayu koyo kupu-kupu | mosok ;;) | he'e, kupu-kupu malam | Yangkemmu cok!
Pagi @kenaad retweeter tersetiaku. Ojo lali katoan. Ojo lali klambinan. + sak isiane
Selamat pagi. Ojo lali tangi turuo sek. Gosok gigi anggo sikat gigi ojo sikat wc. Ojo lali pup. Terus katoan meneh. Ojo lali cewok. Suwun
Pagi genangan air sisa hujan semalam~~
Retweeted by Bean Bon Cell
Alhamdulillah sesi pertunangannya lancar. Semoga bisa bertahan dimoment pernikahan o:)
Ono wong. Sing minggu wingi yang-yangan. Saiki asu-asunan. Podo asune kok nyangkem.
Mengko sore nganterno "kebel"..seserahan tunangan.
Aku mileh no.3 soko kiri no.2 soko kanan@dwiwardani32
Tangio cah, ngunjuko kopi. Sekedar ngelingke, kopi paling enak dinikmati ki pas wes kei banyu, gulo, kopi. Ojo garingan mbo ombe<=-P
Koe seneng yo dadai jomblo? Jomblo kece. He'e kece..kecepian. Sakno #sawatanggoknalpotbuldoser
Nek yangmu ireng, putih, abang, ijo :x syukuri wae. Mergo kebahagaiaan sing kekal ki berawaaal soko hal cilik sing wani disyukuri. ^_^
He'e ancen seneng nek due yang ayu/ngganteng. Po neh de'e nduwe opo-opo. Nging sawango atine. Yakin rak koe mung go dolanane de'e.. ^_^
Nek pengen jodoh ki ojo ngebet golek sing bening, sing akeh duite. Goleko ning nompo koe onone, gelem ngonconi koe terusan. Ono nyowo po ora
Sinauo soko urang. Sak kenceng-kencenge de'e. De'e bakale ngkruel nek wes. Mateng.
Nek enek wong sing mbok apiki nging de'e rak tau mudeng lan sinau ben mudeng ngregoni kebecikanmu. Anggepo de'e urang. Lincah tpi ra ngutek
Pisan meneh tak kandani. Seorang penghianat emang cocok karo perebut yange wong. Nek diloroni yo berarti koe pantese diloroni uripe.
Koe ngroso dwasa?Aku meh tekok, dewasa ki pie? Sabar? Ngapuronan? Ra nesunan? Pengerten? Jal endi salah sijine soko koe? Rak enek. koe bayek
Ojo ngomong nek pacarmu ki "goblok". De'e sing rela ngono ngene nggo koe ki alesane mung siji. Yoiku tresno jroning ati. Ojo dadi goblok yo.
Karena tentangmu sing ketoe apik-apik kabeh palsu.@niken_yoda aku jijik ken nek rak sngojo nnton ru enek koe danti dp
Emng sejak kapan jomblo dan a*u punya hubungan? Mereka jadian po?@windii_77
Koe ngerti? Nek koe ki asu. Rak percoyo? Mung kewan sing diapiki nging gak ngutek.
Sing durung turu , ndang turuo. Rasah ngenteni diucapke "selamat tidur sayang". Ilingo nek koe jomblo. Koe rak kanggo. Koe mung ban serep.