Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Bean Bon Cell
236 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Good Night juga ken, semoga tenang dsnah, good night juga buat yng utang ngajk jaln" naik biru muda, RIP@niken_yoda
Gusti Allah, "Baguse Ati nduwene Allah".
Niup seruling lebih keren, apalagi kalo pakenya bambu satu pohon@niken_yoda
Jangan pada di ngkunu, nanti nyong ndeloknya tipi tidak patia nggenah. :s
Kumis apa yang bikin nyonyor? :: Ku Miss nyosor knalpot kreta. #gakadahubungannya, karena meraka tidak pacaran
Semoga kumis hitam yang ku putong malam ini, lusa bisa tumbuh kumis warna biru, amien
Nostalgia, dengerin Lagu-lagu Jambrud. Pelangi ning motomu
Sbtu nduren. Po. Aayo? Ku. Due bakul sing bayare gampangan =D> sing penting konsumen seneng jaarene@AndhaLupphy
Yawdah, duren aja yak... Lamaa iki aku gak makan duren =D> @AndhaLupphy
Malam ini, masih segelap malam kemarin.
Ben, ben weteng iki kelebon megono =D> @AndhaLupphy
Hayoo tebak dimana gak inii, masih ingat gak ;;) @AndhaLupphy pic.twitter.com/8UrP6aJa4a
Terlalu mudah memaafkaaan, namun enggan tuk melupakan.
Aku tak sedang pura-pura mencintaimu. Mengertilah.
Wes 3 dino berturut-turut ngimpi koe. Padahal koe wes nyata karo wong lio.
Mudahkan hidupnya, hiasi dengan belaimu. Terangi harinya, dengan lembut mentarimu. o:)
► Not with Me - Bondan P.
Awake ra penak babar plotas
Selamat pagi Akikul
Ning pante kene, akeh wit bola durine, pokoke ora. Ngecewaani koyo masallu@windii_77
Sini pulaang, nnti tak ajaak poto".. Ada obyek. Keren..kamu cocok buat backgroundnyaa@windii_77
Wengi Sabtu wingi aku rono mung pngen nepati janji bien aku ngomong "aku bakal rene tanggal 23"@niken_yoda tapi yo disms ora bls. Aku bali
Sudah titip salaaam tadi lewat yaasin dek@niken_yoda
Doakan saja 2tahun kedepan sudah berani bertaruh karir di Kewirausahaan. Janjiku tak akan pernah ku ingkari.
Pengen dodol gorengan, tapi modale durung kumpul.
Makasih sayang, kamu baik
Kalo pacarmu mengeluh, jawablah "Tenang, lilililililililili blugublegubleg wurr raine " koyo ning iklan indovixion *namadisamarkan
Belajarlah dari pohon, tidak pernah menganggap dirinya sebagai pemilik burung yang hinggap untuk sementara.
Ket mau bolak balik wc. Po mergo mau bar nyawang fotone mantan karo yang anyare po ya?
Aku masih menunggumu, bersama hal yang tidak pernah bisa kamu banggakan dariku.
Merantaune ojo kesuwen, ndang mbojo@alhofur
Aku mau bar weroh mantanku gandengan mesrah karo yang anyare. Padahal bien de'e sing njaluk aku ben aku ora berhianat.
Setidaknya diriku pernah berjuang.
Retweeted by Bean Bon Cell
Aku ora mudeng bahasa inggris, nging aku ngerti maksudmu ngomong "I Love You"... Yo mergo durung dikei cobaan temoke sing luweh soko aku.
Sing meh aktifitas, ojo lali sarapan. Mergo kesehatan kui larang regone senajan ono BPJS.
Kau yang merubahku, kau yang membawaku dari. Gelap. Kau yang menerimaku apa adanya. Terima Kasihku, untukmu. (´⌣`ʃƪ)
Luweh nyaman nduwe yang mergo dewe sing dikejar tinimbang dewe sing ngejar. Nggur dewe ajaran ngregoni perjuangane wong kui mau (´⌣`ʃƪ)
Sebenere ki rak ono tersangkaa PHP, mung tempate sing salah pas ngarepno wong ben koyo sing dipengeni dewe.
Ojo keminter mundak keblinger@dwiwardani32
Anugrah tenan, nembe tangi turu langsung kebelet. Wah
Aku rak nglindur po nglantur, nging emang koe ancur :')@niken_yoda
Koe emang bedes, bedes kesetanan :') dibutonan, pkoke ora ceto babar plotas rupone :')@niken_yoda
Nek ngantuk, hawane pengen turu. Aku dewe ora ngerti, emboh =D>
Tinimbang koe, due moto nging motone bedes =D> @niken_yoda
Wong wedok kok nelongso@niken_yoda
Wajar nek aku salah tompo, genaah wajahmu wae ceto salah kaprah ngono kui, ambyarrr... @niken_yoda