Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Luckz Ivanius

217 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Sorry Sorry Sorry Sorry Sorry 󾌹󾌹󾌹󾌹󾌹󾌹󾌹󾌹
Dipendam aj dahh Smga dianya cpt sadarr mau dibaekin ud bgtu aja :3
Thanks yahh kamu yg ud buat aku ptus asa :) Aku ngk thn ad d sni lg :') aku ini apalahh :') psan trkhirku buat... fb.me/2li3FR0Bq
Because you are the most important goal in my life.
If you know what i feel :') aku rapopo :)
Dari awal situ ud bgtu,, tpi skrg bru d blng kn Pkir aj siapa yg dsakiiitinnn 󾌺󾌺󾌺
Ktika rasa sakitnya sudah sgt dlm,, laki" skuat appun psti akn mnteskn air matany .. Gituu
Aku ngk prnh dkt kok sm yg lain.. kamu aj yg baper bkn nuduh cmn kasi tau aj disitu kadang saya merasa sedihh
Setau w hri tu pas "kita" foto resepnya ngk ad bwg merahh dehh,, tpi kok pas di liat bs nngis yh?? 󾌯󾌯󾌹�#imissyouusyouu 󾍀󾌹
Aku ngertiin posisimu kok klo digituin W jg pgen di ngertiinn :( W cmn mau lu prcya aj buat skli ini Klo emg... fb.me/7A8SwgmEF
Update status galau dlu :3 GALAUU Udahh :v
RealScreen-Free Cash Locker - Android Apps on Google Play fb.me/3PrOa322D
Apa kamu kuat kayak aku??? 󾍀󾍀
Apa kami kuat kayak akuu?? 󾍀󾍀
S>Cheat SSO (versi CT) :v in pulsa 50k :v kwowkowkowkowkowkwo
Habis dputusin ni .. ucapin slamat dong :'(
Free Until Game Updated mediafire.com/download/dcrue… Password ? Message .. cmn yg trpecaya aja
Free Until Game Updated :v mediafire.com/download/dcrue… Password ? Message .. cmn yg trpecaya aja :3
niat mau cari fix fast attack .. malah ketemu vac 1map :v .. ada yg tau cara naikin momonnya ?? :3 .. lama... fb.me/6l7nCh92X
masi code -3 pke fast attack T_T.. niatt mau cari fix fast attack .. mlah ktmu vac 1map wkawkawk.. ada yg tau... fb.me/3rlaR4w15
m.youtube.com/watch?v=h3Fig5… Sekolah itu pentingg ,, but dengerin dulu ,, master mau bicaraa fb.me/2TulZzQYI
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Luckz Ivanius
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?