Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Bayu
1,155 followers
Bocah saiki ngguyu dewe cekelan hp nexian karo smsan... Ora ngerti kekancan#JM pic.twitter.com/P8d4A85512
Retweeted by Bayu
Kowe diwenei siji cangkem nangeng kuping loro lan moto loro, ben kowe luweh akeh ngrungokke karo ndelok ketimbang kakean cangkem!!
Retweeted by Bayu
WOCO IKI !! RT"@JowoKerasBoss: Paling apek nggolek bojo seng elek tur apik atine tinimbang, ngganteng utowo ayu tur atine BOSOK!. #JowoKeras
aku ikhlas kowe ka ro sopo wae, asal mengko aku jodo karo kowe..
Retweeted by Bayu
wong seng iso njogo atine wongtuo kui wong seng rabakal nggawe wongtuone susah lan nek ono gawean sll di rewangi.
Retweeted by Bayu
Rasah mikir nggolek bojo sek. Mending mikir nggo masa depanmu, nek wes sukses mesti akeh seng seneng karo awakmu
Retweeted by Bayu
iya mbem, hahaha "@siti_ludia: Ogt ya jons? RT @bayubuseeet: Akan ada masa yg paling sabar menjadi muak, "
Akan ada masa yg paling sabar menjadi muak, yg paling peduli menjadi masa bodo, dan yg paling setia menjadi pergi...
You know that i hate this song
Mereka adalah guru saya :)
No body said it was easy ♫ The Scientist by @coldplaypath.com/p/3G4u2m
Cantik sih tapi mukanya hasil vermak
#myinspiration #Smile #Hope #Happines #GerakanSTTPLNMengajar
Cemburu dikiro over, ora cemburu dikiro ora sayang. #Pacaran
Retweeted by Bayu
Oleh wae sih koe dolanan perasaan, nangeng iling koe rak bakal iso dolanan karma seko Tuhan. #Teges
Retweeted by Bayu
Siji hal seng tak reteni tentang palsu,wong seng duwe pacar luih seko siji kui pancen hebat.iyo,hebat ngapusi lan cocote koyok kirik! #Tegas
Retweeted by Bayu
Rak perlu mekso kehendak kanggo nggawe sesuatune dadi ketok luwih."syukuri kesederhanaan iki", mungkin kesederhanaan kui luweh indah gaes!!
Retweeted by Bayu
Setidake koe reti mbedakno endi lombok, endi gulo,koe nduwe konco akeh pas lg seneng nangeng kenyataane bedo pas koe lagi susah. #YoRakGaes!
Retweeted by Bayu
Wonge ae rak peduli karo koe, Asudahlah iseh ono seng luweh ngarepno koe. Galau oleh wae nangeng move on kui kudu ( ˘̀˘́, )ง #SugengDalu
Retweeted by Bayu
Terjebak dalam zona nyaman -_-