Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
вαℓqιѕ αqιℓαн
new merch new merc new mer new me new m new ne n no no m no mo no mon no mone no money
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
@Alhamdhulillaah: May Allah bless us with happiness in this life, and the next.”
I reallly trulyyyyy admire ur friendship and I hope ur celebrating ur big day with him rn :) #MyFavoriteSongIs23 pic.twitter.com/M2EOQi2O73
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Singer, rapper, composer, producer, fashionista and leader of Kpop girl group #2NE1,CL @chaelinCL #TIME100 pic.twitter.com/lnVLpX73XW
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
@GeniusFootball: All these players will be involved in the El Clasico tomorrow. pic.twitter.com/xdTeO3n1ft
@TwtLols: Celaka sungguh ending dia 😂😂pic.twitter.com/7DVTlqhtV1tV1” LOLOLOL
@PresidentRaps: Barack Obama singing shake it off by Taylor Swift. pic.twitter.com/vHV4oqhoBh” lololol
@Footy_Jokes: Kai Rooney signing autographs at 5 years old. pic.twitter.com/93mrfxHO8m
David Luiz: "If I score against Chelsea, I won't celebrate out of respect." Ye... He just fell into that knee-slide.pic.twitter.com/KW7rbC5Bik
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
@LawakLegend: Me: "Cikgu, saya nak pegi tandas." Cikgu: "Tunggu sampai Abu balik dulu." Me: "KENAPA?! BUKANNYA AKU NAK LIWAT DIA PUN."”
@LawakLegend: Me: "Semalam aku dah selamatkan sorang perempuan dari dirogol!" Ali: "Yeke? Kau buat apa?" Me: "Aku kawal nafsu."”
A: Weh esok bday awek aku, aku nk bagi apa? B: Hm, awek kau tu camne? A: Putih, lawa, gebu, comel, cantik. B: Ha cuba kau bagi no phone aku…
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
@LawakNewbie: Asal iphone je kaya. Asal gym je sado. Asal usha je suka. Asal lawa je hot. Asal hensem je playboy. Asal bodoh je kau.”
Seorang ibu kalau nak tidurkan anaknya kena: -bacakan buku cerita -dodoikan -nyanyikan Seorang cikgu nak tidurkan muridnya: -masuk kelas
@LawakGangster: *sek rndh**main surat cinta*" Pecah kaca, pecah gelas, dah baca harap balas" *sek menengh**text* " Hi, please call me back”
"Saya suka berlakon macam berminat 'sangat' dengan kisah hidup cikgu saya sebab sengaja mahu membuang masa pelajaran ketika itu"
Bila bawak MOTOR , kau cakap MAT REMPIT → Bila aku bawak KERETA , kau ckp MENUNJUK-NUNJUK → Kau nak aku tunggang KUDA tengah2 bandar ke ?
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
“Lubang dah digali, Imam dah mari, Makmum dah mula membanjiri, Keranda dah ready, tapi kenapa jenazahnya masih membaca tweet ini?” Hahahaha
@LawakGangster: 3 benda saya belajar dekat sekolah: 1) Text orang tanpa lihat keypad. 2) Tidur tanpa katil. 3) Kerjasama masa ujian.”
@LawakGangster: *Bila otp dengan mak* "Yeaa, hah, ok, hmm, ye, yes, oh, ya, oh ok, haha, ohh, ha, hmm, oh, ye, haha, ok, ok bye."” LOLOLOL
“Kawan aku kata yang bawang adalah satu-satunya makanan yang boleh membuatkan kita nangis..... Jadi aku baling durian kat muka dia.”