Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
вαℓqιѕ αqιℓαн
Drama tv3 semua adaptasi novel. Lepas ni mesti novel "Kasut Kelopak Jantung"
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Addmath is like "Pak mat ada 10 keping sampul raya, dia beri kepada 5 orang anaknya setiap satu. Jadi berapa harga kuih semperit itu ?"
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
호텔킹 을 완전 좋아하는 팬이자 이동욱 오빠의 "룸메이트"로써 ㅋㅋㅋㅋㅋ홧팅하시라구 평소 오빠의 모습을 과감히 올립니다ㅋㅋㅋㅋ "호텔킹" 홧팅~~!!!!!♡.♡~~~ pic.twitter.com/mAp45horR2
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Palestin mendapat sokongan penuh dari negara luar. Media sama skali tidak akan mampu utk memperdaya kami lagi. pic.twitter.com/DKzEmfhVF2
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Whoever says “SubhanAllah Wa Bi Hamdihi” 100 times a day, his sins are wiped away, even if they are like the foam of the sea. #Bukhari
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
#BMB2014 .. Aku rase dlm yang paling best hanyelah 1st round - sumbu and 2nd round - kepoh. Yang round lain memang hilang langsung lawaknya,
Terjerit, terpekik, gelak macam orang gila. Kat mana lawaknya tah la. #BMB2014
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
I probably have a bad sense of humour, but I don't feel funny at all, watching #BMB2014. It's feel awkward to watch. Kepoh was great, though
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Overall program lawak tv3 still xboleh lwn astro. Terlalu byk #lawakhambar. Tak tau nk gelak ke apa. Sedih. #bmb2014
Retweeted by вαℓqιѕ αqιℓαн
Habis duit kat arcade je. Btw banyak barang Dragon Ball lah siak kat Comic Paradise [ Aeon CS ]… instagram.com/p/oiMUQLHobF/