Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Amighul
Menatang bodoh ni :: ด ้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้ ( ͡° ͜ʖ͡°)ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้
Serious shit dah tak boleh bukak hahahahahahaha
Tudia rasalah hang instant karma hahaha , aku harap kengkawan aku pun tumpang crash hahahaha
Spam benda alah tu alahai Whatsapp terus crash tak boleh bukak dah hahahahahahaha
Zayn Malik is leaving One Direction because he was accepted at Hogwarts.. pic.twitter.com/neBBm2F812
Retweeted by Amighul
Ada 3 negara tak iktiraf lesen memandu Malaysia, - Israel - Jepun - Bahrain
Retweeted by Amighul
Cop: you got anything in your pockets that will hurt me?" Drake: *gives them old girlfriends numbers* "yeah, these girls will"
Retweeted by Amighul
Pagi khamis gua dapat voucher buku
muka lawa, pakai kemeja pergi opis, tapi syg, tong sampah dapor penuh ulat, singki berkerak hitam penuh polistrin dan bahan biokimia tahap 3
Retweeted by Amighul
Takleh ade assignment jan hahahahaha , yang semalam punya pun tak siap lagi beastmaster
Esok ada test and quiz . mak aih
“Late to class - class starts early Early to class - class starts late Excited to class - class cancelled Ponteng class - tiba2 ada quiz”
Retweeted by Amighul
March 24, 2015. It doesn't matter what situation you in, always have a positive mindset. #stonerhoroscopes
Retweeted by Amighul
Jangan takut dengan persaingan orang cina. Yang perlu takut adalah hasad dengki orang Melayu. Dari tikam belakang sampailah usaha ke bomoh.
Retweeted by Amighul
Kenapa guna pendekatan legalistik menidak perbahasan isu di khalayak? Apakah rendah sgt benak rakyat sini hingga tak mampu berbeza pendapat?
Retweeted by Amighul
aah mmg pon.. naseb bek tadi cap2 bukan cap2 yg normal, kalau x gg macam tu ja
Retweeted by Amighul
Berat nak tinggalkan anak jantan aku sekor esok ni
Pi tebang pokok aku gg la
Saja nyakat , hang function ulti ja
Walao adalah salah satu beastmaster tak guna
Last day at Ipoh cmon
Mak aih Chelsea pesta goal
2 minit dah goal pacita hahaa
Gerak kl sok kul 4 , jodoh train tolong lah kalini
Appreciate in what people do because you'll never know if that's the last good deed people would do towards you
Get well soon . take care
Ah no wonder lah tak layan , I should never get involved with this . over and over again
Dear @audioBoom, how the hell I can use this app since my cat will eat the shit of my earphones before he could chilled with justin bieber ?
Aku benci kawan aku yg kurus tp ckp dia gemuk SEBAB nak suruh org lain ckp "manade kau kurus lah". Attention seeker much?
Retweeted by Amighul
Any friendship that exceeds the 7 yr mark is more likely to last an entire lifetime.
Retweeted by Amighul
It's been 2 decades since Iron @MikeTyson reverted to Islam O Allah, keep him & us steadfast on ur religion. Ameen! pic.twitter.com/7ontGhCGkk
Retweeted by Amighul
"@marriage_fair: Lelaki yang tak ada janggut konon konon kpop tu boleh pergi mereput. pic.twitter.com/V6QukqPD97"
The best gift you can give to children, is teaching them to pray... pic.twitter.com/SqVayfhtrF
Retweeted by Amighul
Damn you thayminator 1.2k dark elixir aku kau curi , full frontal attack !
Bumi semakin panas. Mengapa? Sebab banyak pokok ditebang. Untuk apa? Untuk Buat Kertas. Kertas apa? Kertas Exam . So, EXAM perlu DIHAPUSKAN.
Retweeted by Amighul
Ipoh nak hujan alhamdulillah dah berapa lama Ipoh panas terik
Some things are best remain untold
my least favorite animals are children
Retweeted by Amighul
As you breath right now, another person takes his last. So stop complaining, and learn to live your life with what you got.
Retweeted by Amighul
My life isn't perfect, but I'm thankful for everything I have
Retweeted by Amighul
PAS is alone with Hudud. DAP is still propagating hate. PKR is busy with freeing Anwar. And you expect this "coalition" to drive change?
Retweeted by Amighul
I made a vow to myself not to hate wow ok let's not have hatred but still screw you
Retweeted by Amighul