Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Blackie.
there's always a friend of yours that obsessed with a letter liek Z , X . eg. joulzz , XaimanXXX , XXX , zZz .
Real friends get treated like family
Retweeted by Blackie.
Bersyukurlah dengan apa yang kita ada dan jangan terlalu mengharapkan orang lain
hahah , itula ade kerja tangguh je kan dah jadi cemni kamal , berubahlah
Late night surfing and found this pic.twitter.com/UgOkll1APZ
you live what you do
just you and me , spirit and guts. what a quote - frequency 2012
dadah digital yang dicakap oleh metro tu. IDoser Hallucinogenic Beats , bunyi dia nyaring dan bingit , mengarut je sial
amende sial metro ni RT @PaanJr: Amende pulak dadah digital ni? pic.twitter.com/hSRZPdtvLb
I act like I don't care, but deep inside, it hurts šŸ˜‚
Retweeted by Blackie.
the hardest thing in the world is loving someone that used to love you
brooklyn decker <3
nak balik kl secepat mungkin, bored af here
well , i guess its sums me up pretty well #fml pic.twitter.com/PogEsCI8nt
aku tak paham bebudak malaysia yang fanatik sangat dengan korea sampai nak tukar warganegara. apekehe kome ni woi
Scarlet johannsen still the hottest Hollywood actress btw. So Lucy rating tinggi sebab ada scarlet je haha
Everytime nak bayar ticket wayang dengan dorang ni je mesti ada yang palat bagi 10 je haih,
Seronok lepak dengan Best buddies seratas dulu, thanks bro Khamis ni kita pergi kelas renang pulak
So siapa rasa macam dia tak boleh nak catchup info banyak macam tu janganlah pergi tengok, only kalau korang nak tengok scarlet johannsen ok
Done tengok Lucy, so cerita dia more likely macam tengok national geographic sedikit lecture bio and fuckedup images rasa macam tengah high
Mijan aku sampai dulu
Safely arrived home Alhamdulillah
Kelemahan orang Melayu 1) Bersangka baik 2) Senyap dan malu untuk bersuara 3) PATUH membabi buta
Retweeted by Blackie.
done watching man on the ledge , goosebumps everywhere man , everywhere gaddamnit
What Muhammad Ali Talked About His Childhood Was Funny. terbaik la ali naikkan nama islam time tu 9gag.tv/p/aV706L?ref=jā€¦
done tengok zankyou no terror , stail boh
itulah , haritu aku pergi rumah launa , nampak kambing panjat banggunan , sama macam tuan dia tak betul
ape benda la launa ni merepek roti tisu pun ade
memori aku cuba kembali keluar cari cerebrum otak tapi macam tak sampai yang membuatkan kepala aku sakit
Seronok pulak reunion gini. Kah!
Retweeted by Blackie.
seronok tengok kawan kawan dah makin besar, makin matang, makin hensem and cantik but still hati seratas tu tetap ada
akhirnya slow dah sikit
amir dah amik role aku
RT @azgheeen: Bahagia aku bila timeline dipenuhi seratasians!
RT @iliani_alias: Kelihatan nama azreen cap2 launa amirfaiz dan lain2 mngkin... #f4lama #legendseratas #kakyong2 #abglong2 sini la join
ish aku pakai tweetdeck ni 4-4 collumn bergerak sekali ni juling mata aku nanti woi !
Gua rasa menyesal lak tak hensem zaman dok seratas dlu. Tak dpt nak mengayat mmber skrg dah lawa2 bhai Lol
Retweeted by Blackie.
RT @adhasardine: Aku perati jgk tweet capcap ngn azgheenn ni! Hewhew tp malas ah nk tegur
laju pulak tl ni , selow la sikit der banyak nak baca ni dem
sekarang qhalid hassan pun dah sampai , ni macam baling cat food dekat lantai ja semua natang datang
celaka amir natang aku tak cakap pape pun hahahaha , aku just ajak hangout je sebab lama tak lepak
ni apa shit satu kaum seratas dah muncul ni
ish launa ni mesti ada dari dulu lagi macam ni hahahaha
tu la mijan , banyak sangat tengok hero anime macam tu , kan kerusi dah buat macam duit raya