Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
amighul .
Best Vines of the month of April: check them out here 👉ow.ly/3xOBeHVvine.co/v/OljvtXYbTgJM
Retweeted by amighul .
OOSAD NAK STUDY APA WOI NOTA PUN DIA TAK KASI
You're never really angry until you start cursing in Malay.
Retweeted by amighul .
Tahukah anda Borussia Dortmund kacau jadual Liga Malaysia ni ultras kepala bana tak nak buat hestek ke? pic.twitter.com/834qPbqO5F
Retweeted by amighul .
Hahahahahahaha tak baiklah woi buat macam ni hahahahahaha!!! pic.twitter.com/pXGIKYBeQt
Retweeted by amighul .
Don't change for someone else.
Retweeted by amighul .
dont ever dreamed about having a pet if you had short and bad temper that can snap so hard at a moment
i just lost my temper to my cat mickey. am i even human right now
Semoga diri ini seiring dengan kematangan usia.. 😊
Retweeted by amighul .
self improv la sangat tu
ramai orang dah berubah jadi orang lain disebabkan nak ikut trend, identiti diri sendiri tu dah tiada di telan arus kemodenan
life dekat matrik jugak best
harap kekal sampai lepas exam ilmu yang aku tanam dari awal malam tadi
aku yang gelap bila nak cerah
pagi yang gelap kini sudah terang
when i start to trust someone they always end up giving me a reason why not to.
Retweeted by amighul .
first time dapat vape mesti nak buat asap entrance yang gempak macam baru keluar tandas vape bagi berasap toilet then keluar macam star wwe
you know its all about dat abase database no thank you
get your facts right nigga
DBMS 2 o'clock level 29
Friendly sangat - menggatal Pendiam sangat - control cantik Gelak kuat - nak attention Tak senyum - sombong. Planet apa aku duduk ni?"
Retweeted by amighul .
Animals are getting confident these days. How can this bird shit a self portrait 😑😑pic.twitter.com/Xd5MFmmtxFtxF
Retweeted by amighul .
my focus is gone through outer space dementia
Awkwardnya pakai blackberry balik ni , semua orang pandang zaman bila punya phone kahkahkah
Redcard ! Hahaahahahaha
lauk menyu lauk
Manusia perlukan stimulus untuk berubah
Tahukah anda sifir mudah memahami kehilangan duit 1MDB. pic.twitter.com/jQUoBznkYO
Retweeted by amighul .
Mickey is taking a nap
Aku ingatkan ama kahkahkah . Lama dah tak on tuidder
cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats cats
Retweeted by amighul .