Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Blackie.
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Blackie.”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Find someone who stick w you through thick and thin, the good and the bad days, In the long run it will be worth it" pic.twitter.com/k0WmZZ7vk6
Retweeted by Blackie.
@azwanturner Hmm i thought you ni azwan ali baru nak ajak selfie duckface kahkah 😂 anies with an E ok. Yup, anies ewana
Retweeted by Blackie.
Perubahan datang tak dapat dibendung
Ewana ewalewale eeeyywalewaleyy
Bodoh macam mesin basuh ? Apekah ni
Erin erin , keciknya dunia ni kan hahaha
Bruh u can't tell me this nigga Travis Scott don't look possessed here pic.twitter.com/Ybrsbi6Jii
Retweeted by Blackie.
0162948286 - en. Mustapa Kamal Hilang disekitar kawasan seksyen 16, shah alam. Pada jam 8.30am. RT please. pic.twitter.com/vf6skWwgnY
Retweeted by Blackie.
girls be like: "hurm red chili dgn electric blue tkde lagi laa" boys be like: "tu napa warne hijau ade 10 helai tu?" pic.twitter.com/Nk4VmjzwVu
Retweeted by Blackie.
#kometahu pelempang/penerajang/penyepok/lempor/penggei/luku/bekontang/besit/betampei adalah bahasa kasar pergaduhan di sini. haha
Retweeted by Blackie.
Tahukah anda abg lihat tiada ultras di padang MSN untuk melihat budak2 Malaysia U12 main #SuperMokhCup. Alhamdullillah, Malaysia main bagus.
Retweeted by Blackie.
Setelah aku merenung dan mendalami harga iPhone6 tadi, aku akhirnya faham bahawa mencintai tidak bermaksud kita memiliki.
Retweeted by Blackie.
Saya cintakan awak dari gear satu sampai gear tujuh, kerana saya bawak Bugatti Veyron
Retweeted by Blackie.
We all have emotions, mine are in my grinder.
Retweeted by Blackie.
Duet takde lee awakkk :'(
Retweeted by Blackie.
Please sedar diri dan behave. Aku lapar ni. Bye.
Retweeted by Blackie.
Morning text ? Nah got it in my dreams
Your promises , your spells , your bullshit its all turned into ashes
This hatred makes me wanna punch you straight in your face
Poster artis dan program hari kedua #IpohKreative akan menyusul malam ini! Nak tahu? Tunggu malam!
Retweeted by Blackie.
Great , thanks a lot
your life has meaning. don't ever forget that for a second
Retweeted by Blackie.
Aku cemburu . Melihat mereka bergelak tawa disana . Sedang kan aku disini . Berusaha memaniskan senyuman .
Retweeted by Blackie.
When my crush says that she wants a guy like me, but not me 9gag.com/gag/a8b20Q1?re… via @9GAG
@iloveyouIPOH perhhh pergi gerbang malam naik lrt je perh perhh perhh..
Retweeted by Blackie.
Dikhabarkan projek pembangunan LRT di negeri ipoh perak Akan diketengahkan. Macam mane la Gamaknye kalau ade lrt dekat ipoh perak ni ye.
Retweeted by Blackie.
Isn't it funny how day by day nothing changes, but when you look back, everything is different... #alldaylong
Retweeted by Blackie.
Eat.sleep.lift.repeat
It's a Hijab, not Mount Everest. Keep it simple sisters.
Retweeted by Blackie.
#NoShaveNovember dah habis. Dah boleh shave @azwanturner. If you know what i mean hahah
Retweeted by Blackie.
Peperangan besar bakal melanda, Russia vs Ukraine dan Amerika😌#MH3700#MH177pic.twitter.com/3ZdMQiSmzaa
Singapork tu dah la kecik. Berapa ramai saja budaktweet. Woi kau kacau satu malaysian, habis negara kau kena mensi sampai rabak wkakakakaka
Retweeted by Blackie.
Gambar @SafeeSali_10 hisap rokok yang viral tu sebenarnya adalah gambar edit. Ini gambar sebenar, #SafeeYangMembaca pic.twitter.com/mwy3vmrplT
Retweeted by Blackie.
"@sukanstar: Gambar @SafeeSali_10 hisap rokok yang viral tu sebenarnya adalah gambar edit. Ini gambar sebenar pic.twitter.com/LGqLjPiKPQ"
Power apa wei jauh kebawah scoreboard number 4 , chelsea boh power nak mampus dari mung
Awak kat mana Awak kat mana Awak kat mana Kat semi - final dah kita😎 #SINvsMASS
Retweeted by Blackie.
SALAM 3-1 AKU TANYA SINGAPURA APA KHABAR. EAT THAT FUCKERS
Retweeted by Blackie.
Puas dah jerit macam syaiton terbakar last goal tadi
APA KHABAR MANJOIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!! INDRA PUTRA MAHAYUDDIN !!!
Retweeted by Blackie.
HAHAHAHA SINGAPORE SEKARANG SIAPA SHHHHHHHHHHHHHHHHH
Retweeted by Blackie.
Sejak tak main ragbi ni, taraf pikap aku pun dah jadi lembab. Dulu masa main, orang xhabis cakap pun aku dah paham....
Retweeted by Blackie.
"@fardluna: Tlg lah unmention aku :( aku banyak kali tertipu dengan notification twitter hm . Harapan ~" hahaha sorry ah kawan kk dah habis
Hi saya sedang mencari dragon ball. Jika anda jumpa, sila call 1300882525 pic.twitter.com/Zo3K4QUHfy
Retweeted by Blackie.