Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Blackie.
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Blackie.”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
@azwanturner hahahahahahahaha nak sambung tp mcm tk senonoh rasanya hahahahahahaha
Retweeted by Blackie.
Dad called , reinforcement datang lagi 5 hari . dah macam upgrade town hall 8 😂😂😂 . btw thanks bah
Pls sayang mak korang macam korang sayang maut "bae" korang . jaga relay dengan mak sebaik korang nak relationship goals korang tu .
I misses you so bad mom , its been a while since I left Ipoh
Harap mak sihat semua jaga makan minum semua ya , siapa tak sayang mak dia . habis final nanti nyah balik jaga mak pulak :')
Adik ini bersedih keatas kematian kucing sayangannya. Allah lebih sayangkan dia adik, abang pun tumpang simpati. pic.twitter.com/UOmpNP8A2t
Retweeted by Blackie.
Lepas rindu resah semua dapat cakap dengan mak :') ya Allah dah lama tak rasa sebak macam ni
Baru je shiro haritu berkias dekat maharaja lawak 2014 jangan amik dadah
Aizat exist kantoi meth sia. Hahaha
Ni komen yang @SafwanSeth share semalam pasal suami yang beri alasan isteri tak cantik masa mula kenal dulu pic.twitter.com/fIigVQASfz
Retweeted by Blackie.
Ramai kengkawan aku dah start cutting nasi , aku bila ntah , badan dah macam buyong ni
Dah sampai masa buang kau dari hidup aku. Yaa.
Retweeted by Blackie.
You're so lucky if you have the person you want.
Retweeted by Blackie.
Bajet artis tu ceknan , haram semua budak seratas dia delete
Aku ada scnd nickname : bj bro hahaha bj bukan bij hahahaha
Takyah nak buat ayat sedih la jan , hang dah la hasut aku suruh beli diablo 3
@azwanturner hahaha kurangghasammm . Alhamdulillah sihat walafiat . Engko sihat ke bj ? Haha
Retweeted by Blackie.
Kalau tweet dengan mijan mention mesti ada at least 2 tweet mention berlainan
Mijan ni dia ada protocol until semua benda , nak masuk internet , nak makan , nak on dota diablo Skype semua ada protocol
bosan betul minah lawa dok sibuk ugly in pictures even uglier in real life padahal lawa nak mampos. tak reti bersyukur ke apa.
Retweeted by Blackie.
Bulan 12 ni jangan lupa daftar br1m ye kawan kawan , duit free boh abe najib sedekah katanya kesian tengok kita
Welcome to the new age
"Take these broken wings and learn to fly"
Retweeted by Blackie.
"@psychologicaI: If your friend is too prideful to apologize for doing you wrong, that person is not your friend."
DJ snake & lil Jon - turn down for what // #np
Bhahaha "@WorIdStarFights: LMFAO THIS NIGGA WAS FIGHTING A GHOST 😂😂😂vine.co/v/OBOE3qQPatuObt"
I need to stop getting attached to people so fast, because attachments lead to expectations and expectations lead to disappointments.
Retweeted by Blackie.
First women in space: "Houston, we have a problem." What? "Never mind." What's the problem? "Nothing." Please tell us. "I'm fine."
Retweeted by Blackie.
Hahaha itu sumpah bodo sial last rt
Bitches be like "i suka kawan dgn lelaki sebab less drama" And more cock pic.twitter.com/R6HzFTQ1xd
Retweeted by Blackie.
Aku selalu kene pinggir dgn adik beradik aku. Aku xsure knp. Aku suke layan mak sbb korg xsuke. Salah aku ke?
Retweeted by Blackie.
kalau ada sleeping bag ni aku dah tidur dah ni.
Retweeted by Blackie.
no shave november. no money november. no motivation november. no future november.
Retweeted by Blackie.
Tengok hunger games haritu tergantung jalan citer . harap this one takdelah tergantung lagi
tau tak ulat beluncas kalau ada orang halang jalan dia, dia cakap apa? caterpillar
Retweeted by Blackie.
Don't feel sorry for yourself. Only assholes do that.
Retweeted by Blackie.
aku rindukan kau tapi dalam masa yang sama aku mula tawar hati dengan kau. aku harap aku masih lagi sayangkan kau
Retweeted by Blackie.
Snoop dog ni kalau update insta mau sampai 10 dia post sekali
No Bae November is going well so far. Like No Bae October, No Bae September, No Bae August and so on
Retweeted by Blackie.
Sape dah torrent :( nakkkk
Your age doesn’t define your maturity, your grades don’t define your intellect, and rumours don’t define who you are.
Retweeted by Blackie.
Thats why i warned you dont lie to me.. Im not good at handling lies as i might flip you over.. Goodnight..
Retweeted by Blackie.
Seronok bila tengok awak cemtu , dengan saya maybe awak tak dapat
New bae : farcry 4 💓
Baguslah kalau dah muncul rasa baru dekat orang lain
A certain type of perfection can only be realized through a limitless accumulation of the imperfect.
Retweeted by Blackie.
As long as there’s such a thing as time, everybody’s damaged in the end, changed into something else. It always happens, sooner or later.
Retweeted by Blackie.
Chance encounters are what keep us going.
Retweeted by Blackie.