Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
#teamrayamerata
Bawak adik adik keluar jalan dengan abangnya
Easy, just let go of your past & you will be completely feel the freedom without hurting other people at the first place too
Retweeted by #teamrayamerata
pergi rumah nak beraya, rumah takde! HAHAHAHAHAHAHA
Retweeted by #teamrayamerata
Faking your sadness just making it worst hahahaha. You not even happy
"You i lapar. Jom gi makan" "Wow.. Pussy hunter" Huhuhuhuhu.
Retweeted by #teamrayamerata
Tirah buy me something the day is near
Esok beli phone ajim dekat tepeng, sape ade saneeee
" Kau cari gaduh salah tempat brader , salah tempat "
Retweeted by #teamrayamerata
bila engko dah puas beraya dan nak balik tapi parents kau masih bersembang.
Retweeted by #teamrayamerata
2nd day raya aku berkenalan dengan kucing kampung aku anak dia buta nama wweaoww. terharu tengok ibu kucing ajar anak dia yang buta
"Berbadan keldai berkepala khinzir." . "Haiwan apa tu?" . "Bukan haiwan." . "Pastu?" . "Tapi seksaan bagi wanita yg tak tutup aurat mereka."
Retweeted by #teamrayamerata
How could you do this? How do you even manage to live with that guilt? You won't get away with this. RT
Retweeted by #teamrayamerata
Life raya dekat kampung ada bendang sangat best, lupa semua masalah dunia and selfie raya
Gempar!. Ditemui seorang gadis tergantung di pasaraya!
Retweeted by #teamrayamerata
terdengar azan subuh diikuti dengan nyalakan anjing yang panjang ikut harakat azan . beautiful or creepy ?
Ipoh selama eid night drive. Insyaallah selamat
When you got a date with twins and you know they boutta let you hit
Retweeted by #teamrayamerata
Tak kelakar weh kalau jumpa diorang tengah jalan 😭m
Retweeted by #teamrayamerata
When ramadhan end, the saddest part is takbir raya.
Retweeted by #teamrayamerata
Why do babies and toddlers need duit raya anyways? Beli pampers sendiri ke?
Retweeted by #teamrayamerata
"Kemas bawah katil tu, esok nak raya." "Ya mak, memang orang datang beraya tengok bawah katil." "Haaa kau menjawab menjawab."
Retweeted by #teamrayamerata
Sejam lepas. Excident di Highway Bukit Besi Terengganu. MyVi vs beruang Pandu molek belako sek kito
Retweeted by #teamrayamerata
Benda yang paling penting saudara mara berebut esok tak lain tak bukan wifi
Diva aa ni dah gila nampaknya
Raya ni nak bagi budak duit raya berdasarkan team bola yg mereka minat. Minat Liverpool bagi RM10, minat Man Utd letak rempeyek dalam sampul
Retweeted by #teamrayamerata
The smaller the circle⚫ the less snakes🐍, rats🐀 & fakes👺 you have to worry about.
Retweeted by #teamrayamerata
"asal raya je semua tukar baru" "tak semualah Biy" "apa yang tak tukar?" "hati saya tetap dekat awak biy" #RayaPickupLines
Retweeted by #teamrayamerata
Dari umur tiga tahun lagi Amran dah diajar erti kekecewaan oleh mak.
Retweeted by #teamrayamerata
Shame on u lah saiful nang... menghina bangsa n kaum sendiri... xpernah lg ak nmpk cina or india yg hina kaum sendiri.. tq for being malay
Retweeted by #teamrayamerata
Sementara itu twtfemes tengah berlumba2 buat tweet acah2 kelakar sempena raya esok.
Retweeted by #teamrayamerata
Pekerja kesayangan abah. Yg bangla buat peace tu skrg gaji dia nk dekat 5angka gaji nak dekat gaji abah dah. Hm oky 😑B
Retweeted by #teamrayamerata
Kat twitter ni tak de istilah 'Itu pon nak bagi tahu' 'Itu pon nak tweet' 'Itu pon nak cerita' Die twit apa die suka,kau nak serabut asl ?
Retweeted by #teamrayamerata
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ Ramadhan will leave us soon. Oh Allah, please meet us again next year. ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
Retweeted by #teamrayamerata
U.K. GRADING SYSTEM 75-100 A+ 70-74 A 64-69 A- 60-63 B+ 55-59 B 50-54 B- 46-49 C+ 43-45 C 38-42 C- 35-37 D 0-34 I'm jealous as fuck.
Retweeted by #teamrayamerata
is your rendang missing a chicken? cause ayam the one for you #RayaPickupLines
Retweeted by #teamrayamerata
Being in a relationship is not about kissing, dates or showing off. It's about being with the person who makes you happy.
Retweeted by #teamrayamerata
Hahaha xyh bg air sirap. Bg generator or power bank. Budak2 skrg hidup dgn benda tu je
Retweeted by #teamrayamerata




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue