Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

azwanator

This dog blowing bubbles is seriously the cutest thing ever😭�Ao
Retweeted by azwanator
gurau kak , kasar sikit haha
dahh boleh tido dengan amannnn
I might look calm, but in my head I've punched you in the face three times.
Retweeted by azwanator
get over with it
social media is not a privilege like before
This is more than just "instinct". This is complex thought in my opinion.
Retweeted by azwanator
Dah boleh stop care pasal orang kot. Bukan orang peduli pun.
Retweeted by azwanator
Prmpuan patut lebih bersyukur kalau dpat lelaki yg mcm Noh tu, bukan lelaki yg duk nk kejar relationship goals dgn yg bukan halal
Retweeted by azwanator
Rindu, tapi tulah taknak macam terdesak sangat.
Retweeted by azwanator
When Zlatan met the Incredible Buffon. #ITA   #SWE  (Via: @JOE_co_uk)
Retweeted by azwanator
Northern Ireland fans singing Sweet Caroline. Amazing atmosphere!
Retweeted by azwanator
kalau dh tawar hati buat la mcm mne pun takkan sama mcm dulu
Retweeted by azwanator
Throwback to when Emmanuel Eboué pretended to understand North Korea's tactics. 😂O
Retweeted by azwanator
buas kawan aku sorang ni , dah mengandung alhamdulilah
Bila kat blkng isteri step terror....sekali isteri dtg LAIN JADINYA HAHAHAHAH COMEL GILA SAMTILLA❤️❤️
Retweeted by azwanator
@azwanturner haha ni lg celaka ttiba petik nama huda. Knp tak petik je noi,lian,cikgu jijah,miss pun,rahimah sura,dgn sir rahim sekali haha😂
Retweeted by azwanator
tau dah zionis ni culik barang baik
BEST PICS IN GROUPING STAGE: 1. Kung Fu Soccer 2. Boateng's Breakdance Clearance 3. Soccer Dancers 4. CR7 Airways
Retweeted by azwanator
20 yr old Rafeqa Gharaba kidnapped by Israeli soldiers today. Please RT. Don't be silent when these things happen.
Retweeted by azwanator
Korang ingat tak zaman2 sekolah rendah, bila dah nak cuti raya memang wajib sehari tu tulis card untuk kawan2 ☺🙃☺�3w
Retweeted by azwanator
sad plan nak balik tak jadi2 lagi
Even the world class player have his bad day. Gg ronaldo.
Retweeted by azwanator
Tak goal pulak penalty? Aduhhh
Retweeted by azwanator
'Love guide you untill you become a best person'
Retweeted by azwanator
"A son, after many years of leaving home, decided to come back and seek forgiveness from his Mom." I'M CRYING 😭😭49J
Retweeted by azwanator
Kadang kadang rasa macam syok sendiri bila asyik aku je kena start conversation dulu.
Retweeted by azwanator
Durian Bakar Rasa Dia memang pergh sedap Wey Hanya ada di Bazar ramadhan Gong Badak, Kuala Terengganu Jom try !
Retweeted by azwanator
Ketika masalah datang, Allah tak minta kita memikirkan jalan keluar sehingga penat. Sebaliknya, Allah meminta kita bersabar dan solat😇
Retweeted by azwanator
Di saat kita mengetahui sesuatu yg akan membuat kita sakit hati dan terluka, berhentilah untuk mencari tahu tentangnya lagi 💁
Retweeted by azwanator
Apa jadi kalau Azwan Ali jdi hos rancangan 999? SLM. HARINI AKU NK BAWAK ENGKORANG SERBU PORT BELEN BELEN NERAKA JAHANAM NOKSS!
Retweeted by azwanator
Takut nak sayang orang . Nanti kena tinggal . Haaa ☹️
Retweeted by azwanator
Walaupapun jadi, jaga aib kawan2. Itupun kalau kita masih anggap dia kwn. Sbb dlm berkawan ada limit jugak smpai kita hilg rasa nk berkawan.
Retweeted by azwanator
Mereka kata orang yang takde teman ni dia memilih. Silap bro. Aku bosan dgn hubungan suka2 ni & aku simpan diri aku untuk yg benar2 terima.
Retweeted by azwanator
Masih ingt lagi x ostrich yg berlari 70km sejam di lane kanan di federal?Dia dh slamat ok jgn risau Ig: @RajaNadia
Retweeted by azwanator
It takes someone very special to help you get over someone very special
Retweeted by azwanator
end of conversation i guess ? welp
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.