Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
tempah mende
aduh silap la ajar bapak aku guna tubemate , habis satu youtube dia nak download
Bila kejut housemate yang tidur sepanjang hari untuk berbuka puasa pic.twitter.com/2jjx7NwtfR
Retweeted by tempah mende
[POP] Selepas 'Suamiku Mr Arrogant', adaptasi bestseller Thai 'Suamiku Mr Burit' bakal temui penonton slot Akaksiaa. pic.twitter.com/1Du42SWdBN
Retweeted by tempah mende
Resepi Nasi Minyak: 1. Awak 2. Saya 3. Gaul secukup rasa di malam pertama
Retweeted by tempah mende
Terputus hubungan dengan manusia masih boleh dicari ganti. Terputus hubungan dengan Tuhan, cepat sambungkan sebelum Mati. #JanganSentap
Retweeted by tempah mende
dah la abam nak bersiap pergi tarawikh kboi
the moment that you still remember that you typed or speak out loud to your friend "tawarikh" not "tarawikh"
I hope my twitter timeline be like everyone talking about what happen around them. What happens currently. Ini hari2 quotes2 ulang2.
Retweeted by tempah mende
maap le kome baghu ade mase nok online wei. nok stolk kerash pun idok sempat. ate udoh die "hai" oghang lain. makan hati je le berbuke
Retweeted by tempah mende
banyaknye sera hahaha
Hahahahaha sumpah la do aku tak tahan tengok #videozulin ni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂�pic.twitter.com/Wl0yXZJlTD://t.co/Wl0yXZJlTD
Retweeted by tempah mende
You deserve to be loved. You deserve to be acknowledged. Anybody who tells u that u deserve bad things for being male, is absolutely wrong.
Retweeted by tempah mende
Just wondering how's mickey doing in ipoh pic.twitter.com/eAeOLyQBul
bila nasi dah jadi bubur apa pun tak boleh buat dah selepas waktu imsak
bile nak cs go dengan classmate ni ? sembang kelaut semua
tm guy pls sampai rumah aku cepat cepat , nak sepak tenet pututs putus ni
lanje jelah bluetick kau tu pun tak heran
jadi harini puasa makhruh aku mimpi jodoh yang tidak bermuka lagi
bapak aku kantoi ponteng kerja lepak kedai makan , aku stop beli rokok sat dia dah blah hahahahaha
When your about to get Mad and you realize it's Ramadhan pic.twitter.com/UwyTGR40J8
Retweeted by tempah mende
ingatkan rumah aku sorang tenet pututs putus , selama memang internet prob time puasa ni . uji betul kesabaran aku bulan puasa ni
There's always room to be a better person. ALWAYS.
Retweeted by tempah mende
When everybody around the globe is fed up with White people. pic.twitter.com/D39WS4M6Yd
Retweeted by tempah mende
Berbuka dgn kawan ke boyfriend? " berbuka dgn kurma je huhu " #huhuramadhan
Retweeted by tempah mende
Cara nak leave group whatsapp dalam keadaan cool dan tanpa mengecilkan hati sesiapa. pic.twitter.com/54nZIXQNLd
Retweeted by tempah mende
Nak tweet jaga-jaga, ayat kena cover-cover. Sebab dekat twitter ni ramai barua yg suka terasa dgn tweet yg takdak kena mengena dgn dia.
Retweeted by tempah mende
@azwanturner me too.. i cant remember who the hell that copy the game and told us that we can play it for free..
Retweeted by tempah mende
Darjah 1 = 2001 Darjah 2 = 2002 Darjah 3 = 2003 Darjah 4 = 2004 Darjah 5 = 2005 Darjah 6 = 2006 Hanya batch 1994 sahaja.
Retweeted by tempah mende
@azwanturner he say that he wont be available until next week.. why with urrouter.. mine also 5 years still got nora danish condition
Retweeted by tempah mende
yooo which one of yall lit my homie PJ on fire smh wheres the love at fam pic.twitter.com/W2VgNzjlig
Retweeted by tempah mende
my name will never be on a coke bottle
Retweeted by tempah mende




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue