Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Amighul
Jika awak mampu berjanji, tunaikanlah. Jika tak mampu berjanji, jangan lukakan hati orang dengan setiap janji awak.
Retweeted by Amighul
Aku ni jenis simple je. Kau respect aku, aku respect kau. Kalau kau tak boleh buat macam tu. Jangan dekat dengan aku Simple
Retweeted by Amighul
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Retweeted by Amighul
Hash baru aku perasan yang korang dua yang bermusuhan sejak sekolah tu nama boypreng korang same kahkahkah
So... what color was that f**king dress? 9gag.com/gag/ap02jDD?re… via @9GAG
"@YanaCornetto: Untunya ibu dia. Untungnya ayah dia β™₯ pic.twitter.com/HDLMhEpOuq" indahnya mata tengok 😩
"What color is this dress?" FUCK OFF!
Retweeted by Amighul
Kesian tgk budak umur baru 15 , dah ada enviroment clubbing , menari2 utk sambut tahun baru. Arus dunia melalaikan manusia sejagat
Retweeted by Amighul
130 sudah , ayuh siap siap moh ke masjid πŸ’‚
Keyboard ni manjang agungkan mijan , dia auto hurup besaq bodo
@azwanturner areee cap hg tau aku batu ja lepas tejaga mimpi jumpak hg.. Hg tengah merempat kat jalan pastu salahkn aku asal x tolong hg..
Retweeted by Amighul
Ganjing dalam mandarin = bersih
Melepas , hanjing betul
Someone pls explain dekat aku asal banyak sangat mercun malam ni ? Terkejut beruk aku mercun bola lama tak dengar
Aku nak belajar main piano ah at least boleh la main 1-2 lagu jadilah
Muse - Butterflies & Hurricanes #np perfect harmonization πŸ‘
Orang putih ni pantang dengar nama ada Al je dia anggap terrorist. Tapi ada satu Al yg diorang anggap kawan. Alkohol. emm emm
Retweeted by Amighul
Penatlah sampai bila nak rasa macam ni
Let's go our separate ways
Aku kalau lapar ni moody nak mampus , semut yang tak lepas panjat tu aku baling atas siling bagi dia belajar kasi pandai
Kawan tu semua orang boleh jadi , tapi tak semua orang boleh jadi sahabat yang tahu dan boleh terima perangai kita seadanya
Sebab cinta manusia lebih rela jaga hati kekasih dari ibubapa sendiri. yang celik pun dah buta lagikan yang rabun.
Retweeted by Amighul
Moodynya lahai baru bangun ni , lapar lah kot
Tak kan ada sesiapa yg boleh halang kalau aku nak merokok. Tapi jika aku merokok, aku tak akan ganggu mereka.
Retweeted by Amighul
Harini kena ganti class mandarin , karang tak pasal naik lagi counter attendance dekat ecitie
Mak, nak beli mainan " "Jangan mengada, kau tu dah besar ." "Mak, nak kawin " "Jangan mengada, kau tu kecik lagi" Confius betul. πŸ’"
Retweeted by Amighul
Its alive ! Kembali berjalan dan berjasa sehingga kau mampu, dah usha tajam fz150i hitam tu , soon baby sooon. πŸ’ΈπŸ’ΈοΏ½pic.twitter.com/7KTMAQxDYzxDYz
Good vibes keeps your stress away 🎧
Nak favourite tweet awak. Terfavourite awak. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHMMM πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Retweeted by Amighul
mintak maaf pasangan bahagia yg ada couple sekalian, tapi emmmmmmmm korang takde whatsapp ke πŸ˜“#tanyajekkk
Retweeted by Amighul
Kat universiti ni, apa yang perlu kita jaga, carry marks. Kelas kena attend, asignments hantar, cari teamwork yang bagus. Okay dah tu.
Retweeted by Amighul
I'm at Universiti Kuala Lumpur City Campus in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur w/ @haiqal_haziq @azwanturner swarmapp.com/c/8zCLKWfYJ79
Retweeted by Amighul
"@AnaShakie: Black-mana mungkin.ailebiu black" tengkiu 😘
Black-mana mungkin.ailebiu black
Retweeted by Amighul
Masalah lelaki : 1-duit. 2-makwe Masalah perempuan : 1-duit. 2-tudung penyek. 3-kasut tak matching. 4-handphone takda line. 5-pakwe. 6-dll
Retweeted by Amighul
Habislah diet aku , kenapa cake banyak sangat long pic.twitter.com/wxAM28H33h
hydayatie sedondon kita πŸ™ˆ thanks mok 😊 nanti jumpiaq kita lepiaq kita kenai kenai lagi noh .instagram.com/p/zZF-C8CUn_/eC
it's unattractive to be uneducated
Retweeted by Amighul
As a sibling aku rasa leftout gila , tapi takpe kalau semuanya lancar, alhamdulillah
@azwanturner hi azwan hahahaha ni aku panggil
Retweeted by Amighul
Takde orang panggil aku takpe , tak kesah
Todia terlepas