Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Blackie.
paras rupa sebenarnya tidak menentukan perangai seseorang itu
RT @hakeempoi: @own1811 0195612368 poi jual no fon meh amik
korn - right now
sakai mimpi aku pagi tadi , stuck till now, the best ever bruh
KOЯN // freak on a leash #np
i found my queen in my dream , so maybe i should wait for it not rushing it.
ahhh terlampau banyak benda jadi time tido tadi , im smiling :) good moring :)
nak fly pergi pahang tetibe bangun ade dekat amsterdam
terima kasih tuhan berikan aku mimpi yang sangat abstrak
#nw zankyou no terror episode 6
done celebrate lil bro birthday, grow up faster fatso so ill have a partner to chat with later
kahkahkah RT @farisvoulters: Because normal passport photos are to mainstream. pic.twitter.com/vaN3JPMZI1
aduh akak akak sado kfc membahan aku belakang black mentor la , kiss lah ape lah nasib baik akak akak semua dah terlajak umur hahaha
dressed up well and get flirted on kfc bhahaha
kejam do aku dengan chuna ni hahahaha
guitar tune lari , sape ntah memain dengan tune aku
today's lil brother birthday , ajim gemuk
tak guna jugak aku jogg bagai kalau breakfast 3 bungkus nasi lomak
my xperia back glass broke while jogging just now, no big deal tho but WHY DEKAT AREA LENS ?. natural selection at its finest.