Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
blvck.
'Kenapa nak hantar asap?' HAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAH pic.twitter.com/xQNGwgL1QD
Retweeted by blvck.
Script tak baca lagi hahahahaha kayu la aku nanti bhahaha
No time for the wicked
Check out my @Ookla Speedtest result! What's your speed? speedtest.net/my-result/4293… #speedtest
Lunch babeh (@ Restoran Beringin in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur w/ @azwanturner @EzatAzwanAzid @AimnBkhari) swarmapp.com/c/9kdkewaGQme
Retweeted by blvck.
I will be the first to say that. I was wrong.
Retweeted by blvck.
SALAM ESOK RUNNING MAN SHOOTING DEKAT SARAWAK NI RUNNING MAN REAL EH BUKAN LARI DIVA AA NERAKA KO BOOM
Retweeted by blvck.
Ayah, nak RM50 duit belanja "Zaman ayah dulu RM10 dah cukup" Zaman ayah dulu menteri pepandai.
Retweeted by blvck.
Learn this my friends . let it go and learn. be grateful to Allah s.w.t because only He knows what is better for us pic.twitter.com/d90j7FOQon
Aku mencari pemilik game gta v untuk buat komuniti maya
@azwanturner x, Find out Tips Tricks to get GTA V Online 10.000.000 Money & RP. Check Detail Secrets on my Bio Profile
Retweeted by blvck.
1 hari lagi then GTA V ONLINE baby
Bila dapat group dengan budak bawah umur ni rasa macam tua gila babinya aku ni , rasa macam pakcik kena belanja ais krim mat cool kalau ada
"Arbucks" dalam bahasa localnya pondan. Coffee untuk pondan . rasanya macam aku minum nescafe neslo… instagram.com/p/1XVlfRCUoV/
Aku nak mati dengan cara : -Ketika aku sedang sujud -Melakukan Sunnah -Sentiasa ingat Allah -Lidah sentiasa zikir dan baca al-Quran Amin
Retweeted by blvck.
Lelaki kalau gaduh rilek lagi lepak mamak share rokok rembat lighter. Tapi kalau perempuan bergaduh sampai anak 7 pun belum tentu nk berbaik
Retweeted by blvck.
pay attention to those ppl who didn't clap when u win. pay attention to those so-called-friends who wants u to fail & suffer. pay attention.
Retweeted by blvck.
Saya benci mu , harini saya pakai baju chelsea. I belong with the blues pic.twitter.com/BbiVJ63CEg
Retweeted by blvck.
Mungkin Sultan Nazrin Shah nak rasa sendiri ape yang seronok beno deme lepak Ktm tu ramai ramai. Mohon Tuanku bawak roller blade. Hehehe
Retweeted by blvck.
Dlm tuider kemain hebat speaking london. Tulis discussion lab, "from experiment, we understand what we do it, we follow put circuit all
Retweeted by blvck.
"@OMGtrolls: when u finish doing your make-up but u realise it looks terrible pic.twitter.com/cmoqg5p2KF"
Hos : Apa komen DS Najib berkenaan DS Rosmah yang boros berbelanja? Najib : Saya tak mengenali Rosmah.
Retweeted by blvck.
Tahukah anda, gaji dewan rakyat naik dari rm11ribu kepada rm16ribu sebulan. Pelik betul. Duit rasuah tak cukup ke? Bincangkan.
Retweeted by blvck.
Selama ni aku tak pernah tengok dari perspektif kau
Perempuan ni kalau bercinta, cinta separuh mati. biasanyalah. Tp tu la, once dia dah tawar hati, kau doa-lah masih ada cinta lagi.
Retweeted by blvck.
Nak mampos agknya IS ni nk serang Msia. Dia ingat Hang Tuah dh lama mati senang2 nk attack Msia. Dia xtahu Ayda Jebat hidup lg.
Retweeted by blvck.
Untung kau dapat dia weh. Kau layan dia macam sampah pun dia tetap tunggu kau and buat apa je demi kau. Please hargai dia.
Retweeted by blvck.
Aku harap kau baik baik sahaja di sana dalam dakapan orang . senyum selalu
Itu yang aku risau , aku risau lupa
We all have a story we will never share with others.
Retweeted by blvck.
Bolehh karang aku kasi id dengan password , main la sampai cacat
Selamat ulang tahun wahai pemimpin wanita dunia dan akhirat siti fattimah azzahhra binti sayidinal imam rasulullah.saw
Retweeted by blvck.
"Tak guna bercinta kalau tak setia." Same goes to : "Tak guna mengaku islam kalau tak Solat."
Retweeted by blvck.
60gb woi hahaha dah la steam buat bandwith limit dekat downloads sejak gta v nak keluar ni
Aku rasa macam nak hibernate sampai 14 april mana boleh main lagi tapi aku dah siap preload
Weird dream , mungkinkah aku ni divergent ?
Nak buat last group ws . RT for random group ws :)
Retweeted by blvck.
Jat pasang goblet of fire , oh emma watson lama kita tak bersua muka
Perempuan sekarang makin high standard ke macam mana ?
Misanthrope - A Human who hates all of mankind as a whole but is not necessarily against having friends.
Retweeted by blvck.
K aku nak tengok citer sedih , stand by me doraemon . aku harap aku tak nangis macam frust menonggeng
Lamanya tak tengok totally spies dengan powerpuff girls hmm
Perempuan ibarat lighter, sedar-sedar dalam poket member sendiri. #SebabJodohituRahsiaAllah
Retweeted by blvck.
I didn't change, I grew up. There's a difference.
Retweeted by blvck.
90's: "Ali salam aku jap" "Hm okay" "Aku nikahkan kau dengan Joyah bt Payah" *cuba lepaskn tgn* "woi taknak!" Kawan2:"SAH"
Retweeted by blvck.