Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Bukan Black Mentor
Hah , one thing I love studying here is I have so much male classmate compared to before , which really suits my learning style
"@azwanturner: Rugby is everything about discipline"engko berdisiplin tk black?
Retweeted by Bukan Black Mentor
Letih and tired and penat and exhausted and lonely and sunyi *sigh*
Rugby is everything about discipline
Takde rasa langsung nak balik pasai apa ntah
Asot haritu mati 8 okaylah tu , dulu bape ratus tah sial mati overdose
the pain that never would be healed
Selalunya pasal aku punya cerita aku tak story dekat famili aku
@azwanturner dah dpt mara letew. byr balik kat abah.jgn bazir bro. jgn abis duit dgn gadjet je. hp alg pon dh 3thn ok je..
Retweeted by Bukan Black Mentor
"@hafizismailz: @azwanturner z2" awww yeah *brofist* same thinking dude
Z2 , S5 , or iphone 5s ? What's on your mind ?
Suddenly I cried remembering my mum :(
Hancur hati aku patah seribu
Hahaha dem malu , bainun dengan chulan lari sial
Lame do tak usik kau chuna
Oh lupa korang geng bebudak chulan hahaha
Chuna ni menarik perhatian aku tetibe fav aku punya tweet
Sama pendek sama bising , kuat selfie , tapi fard ayu lagi . Ni takleh control dah active dia adoi
Aku teringat fard :') ade budak sini sama macam fard
Ibu bapa sanggup membuat apa saja, asalkan anak nya gembira dan selesa walaupun dia tahu dia tidak mampu :)
Retweeted by Bukan Black Mentor
"@own1811: @azwanturner guide i plak" you punya pasal takde hal sayang , ikut I pergi gym
Aku banyak hutang budi dengan hani , hmm takpe nanti kalau meet dia aku belanja haha lame betul tak jumpa