Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Blackie.
Stuck on Soja and Rebelution
Kahkahkah yang last tu epic hahaha "@MeanMijer: Okay ni kelakar. Cilake punya noh. Kahkahkahkah! (3 photos) pic.twitter.com/dQ20xDA7Ou"
Sedar tak sedar, Malaysia kini semakin mengikut jejak langkah dan budaya Amerika. Mmmm murica'
Aku je steady, kemon black kemon cap cap
Nanak jumpa jejaka-jejaka dan gadis-gadis Generasi 26 jugak. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Retweeted by Blackie.
Thank you so much bro for the hospitality, youre the best bro ever @EzatAzwanAzid
Suara kemain besaq, macam butoh pak heng
Pondan belakang aku ni makin menjadi jadi gedik dia, aku belanja penampaq arab satu kali kang
Fucker pondan belakang aku ni muuahh muuahh phone dia kuat kuat pulak dalam bas la bijak
Macam ramai je esok bbq ni
Reserved middle finger from me bruh "@Anjingnators: Ni pon anjing jugak. Tp x haram pegang. Cute ni, baka chihuahua pic.twitter.com/X1QYH3aizc"
Nak tuit pasal anjing ke jdt hmm
Retweeted by Blackie.
Ish bebudak zaman sekarang ni 420 always
3 rangers πŸ’‚πŸ’‚πŸ’‚ cousins yang takkan terpisah. Sakai sem#throwbackack @ Scars On Broadways - Seriousinstagram.com/p/uICQMAiUn6/KvXc
Kawan kawan saya sakai
Asal iphone je kaya. Asal gym je sado. Asal usha je suka. Asal lawa je hot. Asal hensem je playboy. Asal bodoh je kau.
Retweeted by Blackie.
thanks bro "RT @EzatAzwanAzid: @azwanturner botak dan bergaya"
@azwanturner eh eh hai black ✌️.. Hahahah aku banyak spare bahan2 nak kena kan kau ni >.< . Gurau2 black. Jgn ambik hati hahaha
Retweeted by Blackie.
ade ke shoot gambar lembu hitam pastu cakap aku hahahaha kuajo natang ni
tengah pikir ape aku nak ranjau si ipan @IRFAANREEZA ni , lu tunggu jap binaweng ahahahha
Pergh. Black sembang pasal sembelih lembu bhai. Alhamdulillah. Hahahahaha.
Retweeted by Blackie.
Kalau macam dulu, sanggup tunggu sampai pukul 11 semata mata nak tengok orang surau sembelih. But now macam dah takda
you'll think extra hard when youre high trust me , everything becoming extra interesting
@azwanturner kalau betul patung tu camtu macam cute je tak seram pun
Retweeted by Blackie.
"@imSyanim: Kritikal si annabele ni πŸ˜‚οΏ½pic.twitter.com/mWEoXjlyB5B5"ahahahhahahahahhahahahahha cant stop laughing πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Retweeted by Blackie.
"Sebelum nak stalk someone , hati kena pergi gym dahulu."
Retweeted by Blackie.
Annabell in real life vs annabelle movie 2014. inilah media. RT jika anda rasa Annabelle in real life lagi cute pic.twitter.com/0jjHCFTTqP
dont try to push someone that they dont want to do
@azwanturner hahahahah don't try to act cute. Breath cam biasa cukup
Retweeted by Blackie.
betul ke aku dah buncit ?
@azwanturner picture doesn't lies dudeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Retweeted by Blackie.
asal lu punya text semua words mesti ada capital eh kude ? nanti aku reply okay ? a lil bit busy
@azwanturner hahaha saya memang semula jadi macam ni awaa . Awaa jangan macam macamm . Sekeh karang hahaha
Retweeted by Blackie.
@azwanturner haha lancau penakut.. Tu ikhmal doh, tak reti duk diam.
Retweeted by Blackie.
Sebab terlampau free and takde kerja, gua usha #nw ryujin juwara. Because why not? Hahaha
Ye mungkin perut aku buncit sikit
@azwanturner ni apa gemuk je twitcon bangg . Ni makan apa ni sihat sangat ni
Retweeted by Blackie.
β€œ@azwanturner: PEGANG KEPALA TANPA RASA RISAU RAMBUT GUGUR”ni iklan rambut ke apa hahaha
Retweeted by Blackie.
PEGANG KEPALA TANPA RASA RISAU RAMBUT GUGUR
SEKARANG AKU DAH BOLEH BELAH ANGIN