Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

azwanator

wg wp power sial korang
Korang mesti mcm ni kan masa keluar pejabat harini? Jangan menipu! Kitorang tau sebab kitorang pon macam ni πŸ˜‚πŸ˜‚οΏ½twitter.com/i/web/status/8…6Dx
Retweeted by azwanator
win lah musically akak ni. comel macam cartoon πŸ˜‚4
Retweeted by azwanator
just a small thought, wishing i could be there for all you souls at once.
Retweeted by azwanator
COOL GILA DIORG NI HAIH BIASA TENGOK PAKAI JERSI SATU SET NI PAKAI BAJU FORMAL AISH 😍f
Retweeted by azwanator
Overthinking perempuan tahap sampai ke bulan be like :
Retweeted by azwanator
Dak asrama 1. Surau tempat tido 2. Dorm tempat solat
Retweeted by azwanator
Macamana diorang assume yang ular tu 'sangka telur ayam' diorang mintak statement ular tu ke twitter.com/buletintv3/sta…
Retweeted by azwanator
Budak sekolah dulu VS Budak sekolah sekolah sekarang
Retweeted by azwanator
Kenapa nak cari cari orang yang dah pergi tinggalkan kau? Takpayah. Buang masa je. Baik pergi memancing dapat ikan boleh masak 3 rasa. πŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
Retweeted by azwanator
Aku syak admin page ni perempuan and dia tak ambil paper addmath sebab tu dia kata test ni susah pada spm . Siapa s… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by azwanator
Org yg berkapel ibarat banduan. Mereka mmpunyai sela masa utk mnghantar laporan apa yg mereka lakukan. Hentikan kebangangan ini Mohon Clash
Retweeted by azwanator
Setan. First aku potong tangan dia. Pastu aku taser dekat tempat yg dia takkan dapat guna dah lepastu. Tarik kuku d… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by azwanator
Trick penalty kick, this even fooled me πŸ‘οΏ½h2
Retweeted by azwanator
Unplanned moments are the best moments.
Retweeted by azwanator
"If you are broken, you don't have to stay broken"
Retweeted by azwanator
mengamuk nampak minggu ni mok ?
Nama artis boleh retweet takkan nama yang indah ni tak boleh?
Retweeted by azwanator
I'm at KL SOGO in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/bbLirVhmAgg
mesti dapat barber yang secondhand but all is foine
i cant face this alone
When a woman tells you about her problem, that doesn't mean she's complaining It just means she trusts you
Retweeted by azwanator
Setelah berjuta kali dikecam pengguna jalan raya, hari ini beliau ke sekolah memandu.
Retweeted by azwanator
"Jangan potong kuat sangat" "saya taknak potong semua" "jangan letak gam" "jangan jahit" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚/N8RwJw2FyW
Retweeted by azwanator
Stop discrimination,Muslims aren't terrorists. Hong Hana has made it clear in the show πŸ‘πŸ» Hanatajima vgu
Retweeted by azwanator
Benda paling bodoh aku buat. Pertama Lupa pada Allah. Sedangkan dia ingat pada aku. Kedua Ingat pada manusia. Sedangkan dia lupakan aku.
Retweeted by azwanator
baru lepas station klcc nasib aku tak berenti baling mercun bola kat bebudak raver pebenda
Ha dengar apa adik ni pesan. Aaaa comel betul haha
Retweeted by azwanator
"Puan, saya ada satu soalan puan. "Pehhhh tanya soalan siott" Tanya soalan pun jadi hal πŸ˜‚πŸ˜‚Ks3
Retweeted by azwanator
Jenis jenis bunyi berdengkur, aku bagi lagi hangpa semua berdekah. Jangan lupa rt bagi orang lain dekah sama πŸ˜› M
Retweeted by azwanator
tu . sumpah . alya jawahid . tak tipu
cash drop πŸ’§ (at@TGVCinemass in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur)swarmapp.com/c/jKeYJm1luJFI
hati hati dengan keropok kacang hijau giant ! ada agenda illuminati tersembunyi
he was too smooth with it πŸ˜‚οΏ½ja
Retweeted by azwanator
so harini nabil kantoi main game dengan boss
this is going to be the wildest movie of 2017
Retweeted by azwanator
Launchpad vs Launchkey Fuhhh terbaik! merecik hawau
Retweeted by azwanator
The best #mannequinchallenge ever πŸ˜πŸ’•πŸ‘ ofcourse from niana and ranzb3uX
Retweeted by azwanator
she hid her feelings in public and went home crying, yet everyone else thought she was the happiest
Retweeted by azwanator
Yeahh i found you! Sanggup msuk AyaSofya twice sbb nk cari dia. This is Gli, the feline guardian of AyaSofya.
Retweeted by azwanator
Chapecoense players celebrating reaching the Copa Sudamericana final just 5 days ago. May their souls RIP!
Retweeted by azwanator
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.