Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Megan..
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Megan..”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, 4 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 5 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 3 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Last2 sape yang aku sayang? Alang jugak
Yang mengganggu fikiranku sekarang ni bukan lah double blue ticks tetapi double cheese burger 😩
Retweeted by Megan..
Aihh aku taktau la kenapa aku tak puas hati sangat ngn perempuan tu. Dah lama beb. Perangai die. Irritating
Im going crazy because the assignments
baru spm dik oii. kau tunggu lah dah masuk u nanti cemana belajar. botak kepala nak fikir.
Retweeted by Megan..
Batch aku soalan SPM susah tak kecoh pun. Nampak tak, balik² exam je terus tweet. Budak zaman sekarang..
Nak makan Yong Tau Fu..........
Hahaha adoi kelako la
Macam bengong main quiz kat wasap. Gelak sorang2 aku .ekeke
A world is not a wish-granting factory
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
AKU SAYANG JOHOR.
RT siapa sayang Johor ! Fav siapa sayang JDT !
Retweeted by Megan..
Ni mesti penangan aku tak beli mafla JDT nih. Sebab tu tak ong.
Aku bukan orang Johor atau Pahang tapi malam ni aku nak JDT menang sebab aku bangga dgn cara TMJ bangun kan semula bola sepak negeri Johor!
Retweeted by Megan..
Today stats: One follower, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar.
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Majoriti iphone user akan selfie di cermin untuk nampakkan iphone mereka. iRedha
Retweeted by Megan..
Dia taktau orang sayang die. Tau nak fikir buruk je .em 😢
Takde betine lain ke ko nak text ,hah alang? so irritating!
Finally..My low-cut Converse dah sampai. Happy!!!! pic.twitter.com/Tfojmg2vIW
Today stats: 2 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Bila ada perlawanan bola, Wechat jadi krik krik dan twitter jadi pemberita
Thankyou my babe because wishing me happy birthday ❤ pic.twitter.com/efmSi4ShAe
@cikeyrna stay pretty ? Hmm hmm okay laaa okayy laaa . Stay pretty okayy . Hahaha .
Retweeted by Megan..
@cikeyrna selamat hari lahir cik eno..ermmm..tu je kot..hadiah takde..k bai
Retweeted by Megan..
Happy birthaday sayangg . May Allah bless you . Always stay chillax . Loveyouu so much ! @cikeyrna
Retweeted by Megan..
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
tahu nak cari kesalahan orang je macam lah kau perfect sangat puih💁
Retweeted by Megan..
Final Year Project