Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Megan..
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Morning peeps.
OMG! I just found the best account on Twitter!!! YOU MUST FOLLOW!! @LifelsAmazing My mind = blown 😱pic.twitter.com/9ZnorEI1Maa
Retweeted by Megan..
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
"Al-Quran is the best medicine for a sick soul."
Retweeted by Megan..
Today stats: 4 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Cuba kau jadi pm , aku nak tengok kau handle situasi yang sama mcm pm kita handle . Complain complain mcm tak matang .
Retweeted by Megan..
Sakit hati aku tengok kan manusia zaman sekarang ni. Semua nak saling menyalahkan. Ape yang korang dapat?
Katanya kawan aq jb pom dh naik air . Kat area stulang . Allahu . Smoga kejadian nie cepat2 berhenti
Retweeted by Megan..
Bodoh je orang dok hentam² PM nih. Baik korang baca surah, doa kepada Allah daripada korang buat dosa mengumpat!
"Allah hantarkan tenteranya dalam bentuk air sebagai peringatan supaya kita kembali beriman kepadaNya"
Retweeted by Megan..
Adakah 1 Malaysia akan banjir? Ya Allah
Retweeted by Megan..
"Sebelum khawin i love u i love u. Lepas khawin aku bosan bosan" - PU Yusuf
Retweeted by Megan..
Setiap penyakit pasti ada ubatnya
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
Tak malu pon berkawan dengan orang selekeh or susah, at least dorang tak hipokrit berlagak kaya. Please lah jangan berlagak sangat.
Retweeted by Megan..
"Muka lawa boleh lah, buat jahat pun orang akan tetap sokong kau sebab apa? Sebab kau lawa. Cuba kalau yang hodoh, duduk diam pon kena maki"
Retweeted by Megan..
Im not going to sleep, but Im going to close my eyes.
If ever a girl steals my man, there is no better revenge than letting her keep him. Bcs no good man can ever be stolen, unless he wants to
Retweeted by Megan..
BARU HABIS SPM, JANGAN NAK BERANGAN ORANG BESAR EH
Pls la jangan kaitkan banjir dengan politik. Takde apa-apa kaitan pun. Dah kalau Allah kata kun fayakun, maka jadi lah ia.
Retweeted by Megan..
PM kita bukan mcm Ketua Pembangkang, tahu nak menghentam sana sini shj. Dia ada tanggungjawab lain. Bukan sekadar melawat mangsa banjir.
Retweeted by Megan..
Aku rasa bersyukur sebab hidup di bumi Johor.
Thankyou babe!"@GoGosDemi: @cikeyrna congratulations!"
Kesian Dato Najib budak nowadays bahan dia kat twitter macam dia bahan kawan dia, yang lagi sedih budak sekolah lagi dah maki hamun dia 😥
Retweeted by Megan..
Budak-2 wechat be like, "Jom lah like cover saya" "Promote time, send id & pic" Damn annoying lah sia
Retweeted by Megan..
My eyes told me to sleep early than usual, but my handphone told me to dont stop to look at me
Macam-macam lahai perangai lelaki sekarang ni. Dalam bas pun jadi ke? 😑
I'm single but I ignore people like I'm taken
Alhamdulillah, pointer meningkat
Jijik la dapatkan duit guna cara² macam tu. Ntah datang dari sumber mana je.
Dont make me waiting anymore!!
sobsob 😭@nazrirazalii: @cikeyrnaa: Class on Sunday. Sucks"😪😪😪😪😪😪😴😴😴😴😴😴 hehehe"
Tah pape jela sesetengah fans malaysia ni.. PM malaysia datang sokong pun,dikutuknya PEMIKIRAN KOLOT
Retweeted by Megan..
Class on Sunday. Sucks
Malaysia menang dekat Bukit Jalil , tanpa Piala . Bukan rezeki kita . Malaysia the best . #HarimauMalaya
Retweeted by Megan..
Thailand won the game, Malaysia won our heart Menang kalah selamanya Malaysia ❤️
Retweeted by Megan..