Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Melena yo

Sajat pun dah dapat pangkat Dato. Tapi tak heran lah kalau dari Pahang. Hmm
Retweeted by Melena yo
Bila member kau dpt tawaran g jepun be like... #twtnarutoMY
Retweeted by Melena yo
Najib akan buat lagi banyak hutang kepada negara jika beliau menang pilihanraya akan datang.
Retweeted by Melena yo
Apakah penghulu bagi segala istighfar? Doa di bawah ni adalah penghulu istighfar. Jom cuba hafal & amal doa ni. Moga Allah ampunkan kita.
Retweeted by Melena yo
Aku ke orangnya.
Dating me is pretty simple; just text me back fast, make me laugh, and don't be a hoe.
Retweeted by Melena yo
Doa untuk ibu bapa ; ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ "Rabbighfirli waliwa lidayya warham huma kamaa rabbayani saghiira" ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ Sebarkan.
Retweeted by Melena yo
To everyone going through any struggle or pain right now, keep your head up, and keep on smiling, you'll get through it
Retweeted by Melena yo
Sweetnya cerita My Secret Romance ni. Geram lahh!!!
Tak handsome takpe, tak kaya sgt pun takpe. Janji effort tu ada,bawak makan ice cream pun dah happy. Tak semua perempuan kaki kikis tau 💕
Retweeted by Melena yo
Im ready for new job, new path.
She gets jealous, she gets mad,she gets worried, she gets curious. But thats only because she loves you so much and doesnt wanna lose you.
Retweeted by Melena yo
Sepanjang Ayda Jebat jadi penyanyi ni, kita patut berterima kasih kat dia sebab lagu-lagu dia semua sesuai digunakan untuk lagu senamrobik.
Retweeted by Melena yo
Kalau korang faham gambar ni, korang mesti nangis.😢m
Retweeted by Melena yo
Something to start your day off good
Retweeted by Melena yo
Selain daripada syaiton durjana ,Ex juga merupakan makhluk yang sering menganggu hidup kita.
Retweeted by Melena yo
Im a bad girl. Im not deserve for you.
Kelakar betul orang malaysia ni. Tapi yg last tu deep.
Retweeted by Melena yo
Tak sabo nak makan ni. Hehe
"Apa masalah motor saya bang? Dari semalam start tak hidup." Abg mekanik : Tongkat kau dah haus, kena tukar baru ni.
Retweeted by Melena yo
Dah 10 tahun hilang bawa diri. Siapa kenal dia ni sampaikanlah yg mak dia rindu sgt kat dia.
Retweeted by Melena yo
"Adik taknak pergi sekolah. Kawan adik cakap kepala adik besar. Adik malu tahu tak makk"
Retweeted by Melena yo
Tahukah anda, sekiranya Malaysia dibedil Korea Utara, negara dlm The Five Power Defence Agreement akan turut sama berperang dgn Korea Utara
Retweeted by Melena yo
sape kata kucing tak sayang bini wooi😂😂Mmz
Retweeted by Melena yo
It's hard to find all of them at once Kbye
Retweeted by Melena yo
Bagilah alasan apa pun, Rogol tetap Rogol.
Retweeted by Melena yo
Aku keliru nak gelak ke nak takut tapi sumpah creepy.
Retweeted by Melena yo
kelakar lah dia tepuk bontot kucing tu abis gegor lemaknya hahaha 😂�h1
Retweeted by Melena yo
aku? sorry. aku kuat cemburu kalau orang lain tiba tiba nak manja dengan pasangan aku. cakap awal awal ni. what is mine is mine okay
Retweeted by Melena yo
Kalau tahun depan tetiba Fattah Amin masuk final AJL, aku takkan teragak-agak nak pecahkan tv.
Retweeted by Melena yo
HAHAHAHAHA twitter tak pernah tak menghiburkan 😂😂5qS
Retweeted by Melena yo
I'm in love with the King CoCo 👑😂 Snapchat & Instagram @harvinthskinigS
Retweeted by Melena yo
"MAK, AYAH... COCO MINTAK AMPUN SBB DAH TIPU SATU MALAYSIA YG COCO NI A LOTS OF MIX WALAUPUN KITA SEBENARNYA KETURUNAN MELAYU TOTOK JE."
Retweeted by Melena yo
Tak sure rakyat msia memang suka cerita macam ni atau wartawan msia yg makin kurang cerdik dlm kata kasar bodoh.
Retweeted by Melena yo
Salah satu kematian yang dicemburui ramai wanita. Mungkin arwah sangat menjaga hubungan dengan Allah dan manusia. Al-Fatihah. 😢�5h
Retweeted by Melena yo
Ni baru real, bukan drama. Hargai sesiapa yang korang ada sekarang, mak, family, awek or sesiapa saja. Bila dah takde, takde guna menyesal
Retweeted by Melena yo
Sayang, suka dan cinta. Berbeza. Tolong hadam 👌L
Retweeted by Melena yo
Bila ada Degree mintak gaji RM6,500 tapi company tak nak hire sebab takdak pengalaman tapi anda ada pengalaman luas panjat pokok kelapa.
Retweeted by Melena yo
WILL YOU MARRY YOU? Ok ini deep. Bye nak nangis 😔c
Retweeted by Melena yo
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.