Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Melena yo

852 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Mengantuk la keje arini
Dari tadi aku niat nak tidur, tapi memanjang pegang handphone. Ishhh
Mana alang? Rindu la syg..
Good night guys 🌚
Meleset sesangat ke malaysia ni sampai karangan budak ni bahaya giler 😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂�😂 t.co/xuvQ6iu5Ia
Retweeted by Melena yo
Jangan silap minum. Kelak merana.
Retweeted by Melena yo
Nak makan CheeseKut 😭
@cikeyrna hahaha kannn?! Rasa macam teruknyaaa nak kurus. Tapi dont give up 💪🏻💪🏻
Retweeted by Melena yo
@cikeyrna alaaaa jangan laaa nanti tak ada dah pipi tuuu
Retweeted by Melena yo
Bila aku ada mood nak jadi slim, malam2 pun jadi je nak zumba.
Well dressed men are always winning 👌�Ep
Retweeted by Melena yo
Kalau sibuk dengan iPhone, Urban Cafe, Berfashion macam org kaya mana tak makan Maggi je. Financial problem
Retweeted by Melena yo
Bila tiba-tiba mengidam tak tentu pasal, sebenarnya badan manusia tak cukup zat
Retweeted by Melena yo
Kalau kome takpernah kejor benda ni kome belum cukup lagend. Benda ni ibarat Santa claus versi aney la.
Retweeted by Melena yo
Jadilah seperti saya 😝Z
Nak makan Nando's
Lapo wei lapo
Cikgu skrg mmg lawa2. Tapi tak faham dtg sekolah nak mengajar ke nak selfie. Mekap tebal, tu tak cakap lg dh pakai lens tp pakai spek. Huhu
Retweeted by Melena yo
Nak beli kasut. Tapi duit tak mengizinkan 😭😭😭😭
Akhirnya semua persoalan terjawab kemanakah perginya sebahagian kecil lambang Apple 😂 aku ingat siapalah yang makand
Retweeted by Melena yo
Aku dah kemarok dengan lagu GD ft Kim Yoona - Missing you. 😭
Betul ke minyak naik 30 sen? 😭
Rashid. Rashid ada makwe. Tapi Rashid tak bersweet sweet dkt timeline kerana Rashid ada whatsapp. Rashid bijak 👍 #JadilahSepertiRashidd
Retweeted by Melena yo
Rashid thinks Malaysian politics is absolute garbage. Rashid is smart. Be like Rashid. twitter.com/khairykj/statu…
Retweeted by Melena yo
Sape rashid ni?
Aku tak paham ape yang orang suka sangat cerita Dilwale ni. Bila aku dalam panggung, well said "bila nak habis ni?".
Antara wechat dan facebook, aku lebih suka instagram sebab twitter best.
Retweeted by Melena yo
When someone tweets regarding Islam, don't assume that they are claiming to be perfect. I sin, you sin, we all do. May Allah forgive us.
Retweeted by Melena yo
Semua orang akan guna kalkulator ketika jawab exam walaupun calculation dia simple giler. Mengaku jerlah 😝d
Retweeted by Melena yo
Radio ape yasmin bukak ni? Pehal sume lagu by cover...sedap2 pulak tu
"Pergi kerja untuk dapat gaji, Gaji habis untuk pergi kerja." #onlyinmalaysia 😂
Retweeted by Melena yo
Mengantoknyaaaaww 😴
Iblis rejected one sujud. How many do we reject daily? #selfnote
Retweeted by Melena yo
Tahukah anda: Aku baru lepas ukur biskut cap ping pong. Rupanya dia bukan lah segiempat sama. Ukuran dia 63x65mm.
Retweeted by Melena yo
Bila dah bertahun tahun couple, and finally korang sah jadi suami isteri. 👨👸 Jb
Retweeted by Melena yo
can someone do this for my birthday please...💌🎂Cau
Retweeted by Melena yo
Only true Naruto fans will understand and know how sad this photo is 😔y
Retweeted by Melena yo
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Melena yo
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?