Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Melena
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Sayang ke? Bila awak buat keputusan untuk kepentingan awak sendiri je?
Remove unpleasant odor in smelly shoes or gymbags by placing dry tea bags in them.
Retweeted by Melena
Everyone wanting to fight with me today. Okay
Bad day -Justin Bieber
tak boleh move on betul bila teringat paul walker . dengar lagu berulang ulang. teringat pulak masa menangis dalam wayang. kahkahkah
Retweeted by Melena
Single bus aren't coming in 1 hour? Are you sure??! 😒
Tired because of OT. With bus that aren't coming, its freaking damn.
Get RM8 off every ride when you use promo code FEELGOODAPR in JB! Promo valid until 30 April. bit.ly/rm8feelgood pic.twitter.com/JHyBa8YTsW
Retweeted by Melena
Alaa nak jadikan hak kekal abadi tp yg seksi tgk juga. Ini ada yg perfect kalau lalu yg seksi depan mata mau semua tulang nak ckp bergetor.
Retweeted by Melena
Seriously, hidup tanpa lelaki lagi senang.
Well, lelaki 💁
Minggu ni nak jerit sekuat hati!
Bila nak habis la praktikal ni. Makin lama makin malas.
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
KKTML banyak berubah dah sekarang.
Galaxy s6 cas 10 minit boleh guna untuk 4 jam. Bye iphone
Retweeted by Melena
My dream house will be in white.
Super Cozy Elegant Home combines Craftsmanship with Rustic Elements pic.twitter.com/UBjQS6l2cm
Retweeted by Melena
Haha. Kelako la dengan Ganu Kimchi ni
Siapa malas belajar tapi berangan nak berjaya ? 😂 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
Retweeted by Melena
suka pakai Twitter sbb sembang ngan diri sendiri tak rasa bodoh pun cause everyone is doing the same thing. Hahaha
Retweeted by Melena
Penat melayan kawan2 gila mental ni. Haha 😂
Cause you're, you're transformer.
Exo Next Door Episode 4 dah release!, 😏pic.twitter.com/6pNPg70rmuu
Pergi kerja,tak pakai make-up, cuma beralaskan bedak carrie junior, sebab nak lihat, ada ke orang suka bila aku muka natural camni?
One of the neighbours kids down the road is singing 'See you again' from F&F7...pls dont😂
Retweeted by Melena
Umur 24tahun dikata gatal sebab kahwin awal . Umur 19tahun kahwin dikatakan bagus sebab elak maksiat. Erm erm. Mana satu ni 😒
Jiwang karat? Tak masuk tak masuk. Heartless 😱
Freaking tired.
I. Just. Wanna. Travel. The. World.
Retweeted by Melena
Benda paling best kat twitter ialah kat sini kita judge orang tu melalui tweet dia. Kalau perempuan tu tweet meroyan, mesti dia ada pakwe.
Retweeted by Melena
Fuhh, takpa erna. Bakar kalori.
The feeling when you come back home after work, and you have to clean a mess 😑
Busu rindu Muhammad Aniq Zhafri 😂pic.twitter.com/ftGniKzzlww
Balik Muo 😌
And I'll go to sleep and see you in my dreams, the only place left where you and me exist.
Retweeted by Melena
Exo Next Door
Hanya tinggal kenangan.