Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Eid Mubarak
When makcik2 do this you know what it means 😏u
Retweeted by Eid Mubarak
Amazing realistic painting by Matthew W. Cornell
Retweeted by Eid Mubarak
Hari hari bagaikan setahun lamanya
Dah hari ketiga syawal, tapi aku masih takda rasa mood syawal.
Kalau dekat rumah, ternampak wayar tv serabut sakit mata tenguk dia. Boleh cuba cara ini.
Retweeted by Eid Mubarak
Bila dah takda mood, semua whatapps aku tak reply
Salam pagi raya kedua 😘
Boom Paammm Boom Paamm! πŸŽ‡πŸŽ†
Raya tahun ni macam tak go je suasana dia, Ke aku sorang je rasa camni?. πŸ‘‰πŸ‘ˆ
Retweeted by Eid Mubarak
Syaitonn dah lepas balik. Pertingkatkan iman.
Kiri sebelum romadhon. Kanan semasa romadhon. Makin puasa makin montel ni lagu mana nih cheq? 🐱h
Retweeted by Eid Mubarak
Ramai budak KKTM follow, tapi tak kenal. Wuuu
Happy Eid Day guys. πŸŽŠπŸŽ‰
Mimpi dapat iphone6. πŸ˜‚
Semoga esok sistar-sistar dipermudahkan tudungnya supaya tiada yang akan masam mencuka semasa menghidang rendang.
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Be healthy sayang.. hope you will be fine.
He got what he want. And you forgot about everything..
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Thinking about him everyday :'(
Niga nomu bogoshipo :(
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Maafkan saya sayang. Saya harus lakukan begitu. Kerana saya sayangkan awak :')
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Mahalna mahalkita Fikri πŸ’•
Counting days. Bye FF
Lelaki mata sepet, auwww cairnyaaaaaa
Asal tetiba keluar #hijabisproblem ni? For me, there is no problem if you know how to wear it properly. Come on , Islam is beautiful dear 😘
Retweeted by Eid Mubarak
"Nasib la sayang, haihhh". Keluhan sayang saya masa dia tengah marah 😚
Nak apply kerja kat mana ek? Anyone?
8 more days. You can return to your hometown.
Sleepy, headache.
Nak jimat kahwin , buat kenduri waktu subuh. Jemputan tak ramai . πŸ‘Œ
Retweeted by Eid Mubarak
Useless. Heartless.
Sebelum kau nak berlumba haram bagai tu, kau ingat rupa budak ni dulu. "Kerana sebijik Myvi, rosak Myvi se-Malaysia"
Retweeted by Eid Mubarak
Because its too much. Bukan aku ni jeles membabi buta.
Good morning 😚
#np Exo Next Door Episode 8
Satu shop ni, rasanya dah makan lima bulan buat #giveaway, tapi sampai sekarang tak nampak kelibat pemenangnye πŸ˜’
Online shop yang buat #giveaway ni memang pelanggan tertarik. Tapi tu lah, entah betul ke tidak giveaway nya πŸ˜’
Nak left group tapi..... " tak baik memutuskan silaturrahim sesama manusia" Maka mute la setahun....
Retweeted by Eid Mubarak




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue