Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Megan..
"Jubah ni mahal" "Tudung besar ni mahal" "Handsock pun, stokin lagi... " . Maka pujuklah hati. "Sebab syurga Allah tu mahal."
Retweeted by Megan..
Susah sebenarnya kerja ac mizal ni. dia kena pura-pura ketawa bila org tu habis buat lawak. mesti gaji besar
Retweeted by Megan..
Love my single life.
A black bear was found lounging in a hammock in Daytona Beach. pic.twitter.com/6zGgbvK0Hi
Retweeted by Megan..
Singa muka petak.“@rotikaya: Zero kekalkan momentum dari minggu lalu, lawak terbaik 5 bintang #MLM2014 :) pic.twitter.com/aIXG3HgkQ9
Retweeted by Megan..
Biar perkataan tu seiring dengan akhlak.
Tak faham betul, tunjuk diri baik, tapi ayat macam setan. Ape cerr?
Today stats: One follower, One unfollower and followed 2 people via uapp.ly
"cuti ni kau buat apa?" "mereput dekat rumah" pic.twitter.com/pIzapg9xR8
Retweeted by Megan..
aku ni jenis tak reti tunjuk yang aku tu kisah pasal orang. aku ni jenis layan kerek, tapi padahal sayang gila nak mati. ego tinggi
Retweeted by Megan..
Ayuh! Kita sebagai rakyat Malaysia yang cinta akan negara, mari sama sama kita report account ini!! Sebarkan!!! pic.twitter.com/abrLxtnQbG
Retweeted by Megan..
Singaporeans jangan sibuk, senyap sikit, Malaysians nak pi Bangkok layan final, sshhh. pic.twitter.com/SsG79qaWR5
Retweeted by Megan..
Sabar dan mencuba . Mungkin dapat , walaupun payah .
Retweeted by Megan..
Padan muke kena balik. Hahahaha pic.twitter.com/CCKOQ01emn
Malam ni kena kaw² dari didi. Haha sengal!!! Sume moments pasal die pic.twitter.com/GixG6wejff
Penyakit team malaysia ni ialah bila sedang mendahului, mula la buat hal.
Retweeted by Megan..
Yeah Malaysia. Well done!
Ayuh Malaysiaku !!! Bangkit Harimau Malaya ! Sanjung Nama Malaysia ! Kami Anak Malaysia ! Sokong Selama Lamanya ! Ayuh Malaysiaku !!!
Retweeted by Megan..
Saya sayang Malaysia. Jadi, buat yang terbaik ok!
Malaysia vs Vietnam. Go Malaysia!!
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
My heart start to love him. What should i do?
Kenapa perangai aku dah berubah balik. Aku taknak jadi camni. Hati, tolong yakin. Please
Hidup kalau tak sakitkan hati orang takboleh ke?
"@FactsGalaxy: 70% of women ask questions in which they already know the answer to. This is why it's best to simply tell her the truth."
Aku paling menyampah orang yang tipu aku.
Hye all. Have a good day
Hampir kesemua pengguna Iphone akan berselfie didepan cermin sebab nak tunjukkan jenama Apple nya.
Goodnight world. After a long time.
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, 4 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 5 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 3 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Last2 sape yang aku sayang? Alang jugak
Yang mengganggu fikiranku sekarang ni bukan lah double blue ticks tetapi double cheese burger 😩
Retweeted by Megan..
Aihh aku taktau la kenapa aku tak puas hati sangat ngn perempuan tu. Dah lama beb. Perangai die. Irritating
Im going crazy because the assignments
baru spm dik oii. kau tunggu lah dah masuk u nanti cemana belajar. botak kepala nak fikir.
Retweeted by Megan..
Batch aku soalan SPM susah tak kecoh pun. Nampak tak, balik² exam je terus tweet. Budak zaman sekarang..