Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Emilya..
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app
Do you ever wonder if someone reads your twitter everyday just to check up on you?
Retweeted by Emilya..
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
Nampak gemok dan pendek. 😁 #goodmorning #yesterday #throwback #ootd #vsco #vscocam #vscomalaysia #instasize #instadaily
FREE PALESTIN. #Gaza #vscocam #vsco #vscomalaysia #instadaily #instasize 💗
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
Pape pun The Maze Runner memeng best 👍
Mengantuknya lahai
Rindu kat gemok ni 😁 #vsco #vscocam #vscomalaysia #throwback #eidday #instadaily
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
Saya simple. I love my eyes. Ok tu je 😉 #vsco #vscocam #vscomalaysia #instadaily #hangout #photogrid #pink #rainbow
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
A: Kau makan kt mana? B: Jangan ketawa A: Kat mana? B: Jangan ketawa lah! A: EH BABI MANA ADA AKU KETAWA PUKIMAK! pic.twitter.com/KbHBsuG40w
Retweeted by Emilya..
whahha typo! Balik :p"@EykaaSham: @cikeyrna baluk tuu apa?"
Penatnyaaa. Nak baluk!
One person followed me and One person unfollowed me in the last day. Thank you uapp.ly app
"jangan salahkan perempuan kalau mereka sombong kerana mereka lebih manis jika mendapat gelaran 'Jual Mahal' daripada 'Perempuan Murahan' :)
Retweeted by Emilya..
ekekeke"@AddaAuuww: @cikeyrna terima kasih. Wkakak 😸"
Hati aku masih lagi berdebar-debar bila tengok kau.hurm
I ended up being a simple person.
Aku rasa iphone6 tak canggih mana selagi dia tak mampu buat seseorang tu keluar lalui fon tu :\ .
Retweeted by Emilya..
tal dapat nak jemput la yunk. Buat last2 minit .haha"@EykaaSham: @cikeyrna bila tunang,tak ajak pon.hehe"
Nampak alim je .alhamdulillah
Hoho tak main la .haha"@FarisZainnn: @cikeyrna paknon???"
Hensem betul tunang saya ☺
You know my name, not my story. You've heard what i've done, not what i've been through. Stop judging me.
Retweeted by Emilya..
Aku bersyukur dengan handphone yang aku ada sekarang..
Sikap manusia berubah-ubah. Even aku pun tak tetap dengan perangai aku. Lagikan nak buat 20facts about me? Haha kelako
Bila satu geng gadis berkumpul, tak sah kalau tak borak pasal kahwin. #typicalMalaysia
Kau pergi jua.. dari hidupku..
Best hidup single ni, tapi lagi best kalau ada someone untuk bermanja.. Kadang-kadang teringin jugak kan?
Time for quiz
Maintainance for Cardiotocographs device.. 😌 . #vsco #vscocam #vscomalaysia #instadaily #instasize #ootd #corporat #shirt #yellowgold #glovez #report
Trust is hope.. Truth is gold..
Ye, aku gilakan kau sampai aku simpan poster kau. Tapi apa yang kau faham? Lain yang kau faham tentang aku. Takpe
Good morning peeps. Ok ,time to go class. Search for knowledge! 😊 #vsco #vscocam #vscomalaysia #ootd #instadaily #instasize #black #brown
#throwback .Port Dickson Part-3. Bentuk kincir angin tu memang weirdo. Lol .haha #vsco #vscocam #instamirror #instadaily #happy #aviator #rayban #black #red #simple 😊
One person followed me and One person unfollowed me in the last day. Thank you uapp.ly app
dia perempuan kau lelaki. tak sama ok. perempuan kasar brutal mcm mana pun perangai dia, sekali kena tengking terusik juga perasaan dia
Retweeted by Emilya..
#yesterday #throwback . Port Dickson Part-2. Yang belakang tu memang sebok. Haha #vsco #vscocam #happy 😄
My 8k tweets!
Makin lama makin annoying pulak tengok kartun Winx Club nih -.-
Gambar yang tunjuk 'middle finger', hisap rokok, hisap shisha sebenarnya orang tengok jijik. Awak je yang perasan hebat. Renung-renungkan :)
Retweeted by Emilya..
When girls are mad at you they go on twitter and RT something that is the exact reason they're mad...they find it in under a minute too
Retweeted by Emilya..
Biar menyesal meluahkan, jangan kelak menyesal kerana memendam. Sekurang-kurangnya mencuba, itu yang penting!
Retweeted by Emilya..
#yesterday #throwback ! Port Dickson Part - 1, selfie satu badan 😄 #vscocam #vsco #ootd #simple #aviator #rayban #monopod
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app