Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Ashura
My heart broken
Why im still missing him?? ๐Ÿ˜” . My mr weirdo..
"shopping or pakwe?" "shopping" "makan or pakwe?" "makan" Ketahuilah lelaki bahawa kau dekat tempat paling last dalam list perempuan ๐Ÿ˜‚
Retweeted by Ashura
Rindunyaaa ๐Ÿ˜”
Kecoh tentang Nad Zainal artis yang bermasalah!
Someone please ๐Ÿ˜‚L
you want 100k on instagram, i want 100k in my bank account. We are not the same.
Retweeted by Ashura
Geramnya tgk online shop ni. Tu la, pergi follow banyak2 buatpe. Padan muke
Degree ke master ke kalau takda pengalaman kerja, syarikat tak amek
Erti redha.. Kadang, kita masih fikir positif tentang seseorang tu.. Walaupun kita dah tau hal yang sebenar..
Retweeted by Ashura
Aku benci dengan lelaki yang senang nak ucapkan kata sayang. Phui
Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies.
Retweeted by Ashura
Mana sayanggggg
Aku dah bosan dengar alasan dan drama lelaki
Ciri-ciri resume untuk fresh graduate.
Retweeted by Ashura
Aku rasa yang macam endon ni yang kau suka? Brr
Suka hati je cakap muka aku macam endon. Kau dah pehal?
Aku kena tipu dengan family aku sebab benda alah ni ๐Ÿ˜’twitter.com/ipansu/status/โ€ฆe
Rindu sayanggggg
Always miss you f
Maafkan aku.
Kau tahu bila perempuan dah mula berubah hati risiko yang akan kau dapat ialah "kena tinggal" jadi tlg hargai sebelum terjadi ๐Ÿ˜
Retweeted by Ashura
Bakal2 hadapi sakit kanser akan datang, lepas tu merayu dalam bersamamu hulur kan tangan ringankan beban ๐Ÿ˜‚.b
Retweeted by Ashura
"Ok tk tudung aku?" "Ok cuma labuhkan sikit je" "Opss lupa.Thanks beb" "No prob la.Kan dah janji nak pegi Syurga sesama" "Syg kau" ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„
Retweeted by Ashura
Rupanya TL aku ni penuh dengan haters JDT...tapi...pedulik ape aku ๐Ÿ˜’
ni diari aku waktu umur 10 tahun. arwah ayah aku reply ๐Ÿ˜”๏ฟฝYH
Retweeted by Ashura
Aku tak heran JDT kalah ke apa, yang penting perut aku kenyang.
Pentingnya solat pada tubuh kita, jaga relationship kita dgn Allah, Dia jaga tubuh badan kita.
Retweeted by Ashura
Baik takpayah pasang kan ๐Ÿ˜‚
Abah pasang aircond kat bilik, aku tak guna pun. Tak tahan sejuk ๐Ÿ˜จ
UiTM je pandai, Ipts je orang kaya, Kolej komuniti je bodoh, Universiti Islam je ustaz/ustazah. MENTALITY ORANG MALAYSIA ๐Ÿ™‡
Retweeted by Ashura
Jika lafazkan "Take Care" Kita minta dia untuk menjaga dirinya. Jika kita kata "Fi Hifzillah" Kita berdoa minta Allah jagakan dia.
Retweeted by Ashura
Kena pkai crmin mata hitam , masa depan cerah sangat silau
Retweeted by Ashura
Baru-baru ke dah lama yang twitter pun dah jadi pusat bisnes online? Ke aku yang ketinggalan? ๐Ÿ˜…
Rindu bila dia kata muka sama dengan orang yang nyanyi tmmu ๐Ÿ˜ข
Nampak sangat orang melayu ambik dia sebagai artis kerana rupa ๐Ÿ‘Ž
Aku tak faham orang yang ambik farah mendoza ni jadi artis. Sosial gila life dia
Orang rabun ja faham. The struggle is real ๐Ÿ˜žG
Retweeted by Ashura
Okay asslamualaikum
Susah aku nak percaya lelaki. Semuanya palsu.
Well lelaki ๐Ÿ™‰
Suka aku dari dulu? What the ****. Menipu semata-mata




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue