Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Awal Ashaari
actor director tv presenter 1,426,013 followers
Apa yang best sangat #myGS5 ni korang tanya? Tengok video ni bit.ly/CameraS5
  9h
Bila dah tengok video ni, tunggu apa lagi? Pergi kedai Samsung dan dapatkan #myGS5! Baru power! bit.ly/CameraS5
Harap-harap korang fahamlah apa yang saya nak sampaikan dalam video ni bit.ly/CameraS5 #myGS5
Petang petang ni pekena Mee mamak mcm best kan? #rbc #awalatwork fb.me/2dPoLeORB
Petang petang ni pekena Mee mamak mcm best kan? #rbc #awalatwork
Seronok pulak bila bercakap pasal kamera Samsung Galaxy S5 ni. Awal memang kagum dengan kehebatannya! Kalau nak... fb.me/3d51pFPbq
Saksikan saya dan @LiyanaJasmay ajarkan features yang ada dalam kamera #myGS5 di link ni bit.ly/CameraS5
Kalau nak lagi best, korang boleh tengok video ni bit.ly/CameraS5. #myGS5
Seronok pulak bila bercakap pasal kamera Samsung Galaxy S5 ni. Awal memang kagum dengan kehebatannya! #myGS5
Awak.. Kawan dah sampai ni.. Hujan hujan ni seronok tido dalam gebor.. #jdt #rbc #awalatwork fb.me/6G2IwYad4
Awak.. Kawan dah sampai ni.. Hujan hujan ni seronok tido dalam gebor.. #jdt #rbc #awalatwork
Heading south. #rbc #awalatwork
Morning kicks! #valentino
Senheng Merdeka Sales ‘Kaw Kaw’ offer hanya 4 hari sahaja! Harga special untuk peti sejuk Side-by-Side, penghawa... fb.me/3O8bdz84d
As Samsung S5 Ambassador, Awal nak share yg #myGS5 ni ada fungsi selective focus, HDR, photo studio dan sebagainya! Menarik sangat fungsi ni! Dengan fungsi selective fokus, kita dapat fokus pada objek utama dan kaburkan latar belakang dan dengan photo studio pula kita boleh buat gambar collage. Tak
Selalu bila kita pakai smartphone, mesti kita akan download macam2 apps untuk jadikan gambar lebih menarik kan?... fb.me/6FKT24UKK
A "fruitful" meeting with these crazy bunch. Thanks Hat for ahhh-mayyy-zing shopping experience. LOL! @ferhatnazri @ashnista @aliffh
A birthday shoutout to Mr jetsetter, @aliffh have fun in Monte Carlo!
Sebelum Syawal berlalu pergi, kami ingin sekali lagi memohon Maaf Zahir & Batin diatas segala kesilapan dan... fb.me/2Qg2ZrNTp
Sebelum Syawal berlalu pergi, kami ingin sekali lagi memohon Maaf Zahir & Batin diatas segala kesilapan dan kekurangan. Semoga kita sentiasa dirahmati, InshaAllah. #schawal #schawalbaby
Brunch @domemy. Bon Appetit! #foodporn