Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Awal Ashaari
Let's go tandem? #ipoh
Night walk by the river. #ipoh
See you two in few hours, Inshallah. #laraalana #tetibaipohrasamcmjauh
Thank you MARA Negeri Perak and #Inspirasiwanita2014 team. Daddy yg kerja penat, #laraalana yg dapat hadiah.... fb.me/1IJfyb7Px
Thank you MARA Negeri Perak and #Inspirasiwanita2014 team. Daddy yg kerja penat, #laraalana yg dapat hadiah. Thanks for having me! #awalatwork
Hosting Inspirasi Wanita, Live Love & Laugh #mara #awalatwork fb.me/731ikuqg9
Hosting Inspirasi Wanita, Live Love & Laugh #mara #awalatwork fb.me/4pEyzYlH6
Hosting Inspirasi Wanita, Live Love & Laugh #mara #awalatwork
It's always been you, Yves.
@glamlelaki Oct' 2014. #awalatwork
First time kerja with make up artiste @emmyagung (which i think he's an OCD) and it was nice seeing you Fadzil.... fb.me/7afvotneU
First time kerja with make up artiste @emmyagung (which i think he's an OCD) and it was nice seeing you Fadzil. #awalatwork
Shoot with @glamlelaki team earlier today. Thanks mr editor, @azreezalhafidz & @ryanmohamad #awalatwork fb.me/6LIgVzarY
Shoot with @glamlelaki team earlier today. Thanks mr editor, @azreezalhafidz & @ryanmohamad #awalatwork
Bila beli phone baru, apa yg korang utamakan? Selain spesifikasi, pada Awal rupa phone tu mestilah cantik. Bukan... fb.me/1AZeQmdSK
Kalau korang suka Samsung Galaxy S5 jom RT twit ni #MyGS5. tiny.cc/StyleS5 pic.twitter.com/XMxWo9j0i7
Pendapat korang tentang paras rupa Samsung Galaxy S5? Lawa tak? #MyGS5. tiny.cc/StyleS5
5 minit kemudian.. #laraalana
Upside down! #laraalana
Dengan #MyGS5 Awal yakin korang akan nampak stylo habis! #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Mana je kita pergi, tak kisahlah pasar atau majlis rasmi, mesti bwk phone! #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Handphone dah jadi sebahagian dari tatagaya. Rasanya semua setuju.#MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Start the day right with a good breakfast at @domemy :)
Jadi, kalau korang nak nampak bergaya, cuba pakai Samsung Galaxy S5! #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Samsung Galaxy S5 ni cukup kriteria sebagai phone yg cantik. 4 warnanya ada ciri tersendiri! #MyGS5
Pendapat Awal, rupa paras phone tu sgtlah penting. Tak cantik, org tak beli. Betul tak? #MyGS5
Macam mana dengan rupa luarannya? Penting ke? #MyGS5 bit.ly/mygs5features
Bila beli phone baru, apa yang penting? Share sikit dengan Awal. #MyGS5 pic.twitter.com/LacrCAu9xp
Zaman sekarang memang penting padankan phone dengan baju #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Pendapat Awal, if pakai yg warnal charcoal Black ni, senang nak padankan dgn apa2 baju.#MyGS5
Awal sekarang pakai charcoal black. Macho handphone ni. #MyGS5 tiny.cc/StyleS5 pic.twitter.com/x3tAcaxui3
Warna-warnanya ialah charcoal BLACK, shimmery WHITE, copper GOLD & electric BLUE. Semua cantik! #MyGS5
Samsung Galaxy S5 ada pilihan 4 warna. Yang mana satu korang paling suka? #MyGS5
Jadi pilihlah smartphone yang akan membuatkan anda nampak bergaya mcm Samsung Galaxy S5! #MyGS5
Bayangkan sehari tanpa smartphone di zaman sekarang ni. Huru-hara jadinya! #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Awal nak share sikit tentang pilihan warna Samsung Galaxy S5. Ada 4 pilihan warna iaitu charcoal BLACK, shimmery... fb.me/3hwLXC2Bg
Pada Awal zaman sekarang ni phone dah jadi sebahagian besar hidup kita #MyGS5 tiny.cc/StyleS5
Zaman sekarang ni dah serba maju. Macam-macam kita dah boleh buat dengan hanya guna smartphone. #MyGS5
Ada lagi ke orang yg guna handphone sekadar untuk call dan sms je? Kalau ada pun, dah tak ramai kot. #MyGS5 pic.twitter.com/LVjhCu2qix
2008 and 2014 how time flies! #eh15 #awalatwork
Which is your pick? ;) #Repost from @EHMalaysia - Get your copy soon. EH! Oct 2014- Collectors Edition... fb.me/3hhJbvJI7
Which is your pick? ;) #Repost from @ehmalaysia - Get your copy soon. EH! Oct 2014- Collectors Edition #ehmalaysia #eh15 #magazine Photographed by @aaronlkm Makeup by @tiarzainal @shengsaw @najeebazami @kf_bong Hair by David Shaw & @bibian226
Get your copy now people! #Repost from @EHMalaysia -EH! OCT 14 is out! Istimewa ulang tahun ke-15. #eh15... fb.me/1GVmOVm0O
Get your copy now people! #Repost from @ehmalaysia - EH! OCT 14 is out! Istimewa ulang tahun ke-15. #eh15 #ehmalaysia #magazine Cover 2- @dianadanielleb @iamlisasurihani @tizzaqyah @awalashaari @dayangsayangkamu
Thanks for having me and congrats on the launch!#awalatwork #theflexx fb.me/2XS2FMJu2