Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Awal Ashaari
Selamat Hari Merdeka, Malaysia. #merdeka
Dah tengok video ni bit.ly/CameraS5 mesti korang faham kenapa Awal teruja sangat. #myGS5
Dulu Awal ada share pasal fungsi fast auto focus #myGS5 ni kan? Ingat tak? Tak ingta tak apa, jom kita tengok... fb.me/1Glkgfs51
Kepada korang yang masih berbelah bagi nak beli #myGS5 tu, tengok je video ni #myGS5 bit.ly/CameraS5
Bila ada menarik tiba-tiba berlaku, taklah kita terlepas nak ambil gambar. Ye tak? #myGS5 bit.ly/CameraS5
Kalau tak ingat, cuba tengok video ni #myGS5 bit.ly/CameraS5
Dulu Awal ada share pasal fungsi fast auto focus #myGS5 ni kan? Ingat tak? #myGS5 bit.ly/CameraS5
RT kalau korang dah tengok video ni. #myGS5 bit.ly/CameraS5
Bila dah cuba, mesti korang pun teruja macam Awal! #myGS5 bit.ly/CameraS5
Kalau korang tak yakin, pergi kedai Samsung berhampiran dan try pakai semua features yang Awal ajar. #myGS5
Rasanya semua yang diperlukan dalam kamera ada dalam #myGS5 ni! #myGS5 bit.ly/CameraS5
Apa yang best sangat #myGS5 ni korang tanya? Tengok video ni bit.ly/CameraS5
Bila dah tengok video ni, tunggu apa lagi? Pergi kedai Samsung dan dapatkan #myGS5! Baru power! bit.ly/CameraS5
Harap-harap korang fahamlah apa yang saya nak sampaikan dalam video ni bit.ly/CameraS5 #myGS5
Petang petang ni pekena Mee mamak mcm best kan? #rbc #awalatwork fb.me/2dPoLeORB
Petang petang ni pekena Mee mamak mcm best kan? #rbc #awalatwork
Seronok pulak bila bercakap pasal kamera Samsung Galaxy S5 ni. Awal memang kagum dengan kehebatannya! Kalau nak... fb.me/3d51pFPbq
Saksikan saya dan @LiyanaJasmay ajarkan features yang ada dalam kamera #myGS5 di link ni bit.ly/CameraS5
Kalau nak lagi best, korang boleh tengok video ni bit.ly/CameraS5. #myGS5
Seronok pulak bila bercakap pasal kamera Samsung Galaxy S5 ni. Awal memang kagum dengan kehebatannya! #myGS5
Awak.. Kawan dah sampai ni.. Hujan hujan ni seronok tido dalam gebor.. #jdt #rbc #awalatwork fb.me/6G2IwYad4
Awak.. Kawan dah sampai ni.. Hujan hujan ni seronok tido dalam gebor.. #jdt #rbc #awalatwork
Heading south. #rbc #awalatwork
Morning kicks! #valentino
Senheng Merdeka Sales ‘Kaw Kaw’ offer hanya 4 hari sahaja! Harga special untuk peti sejuk Side-by-Side, penghawa... fb.me/3O8bdz84d
As Samsung S5 Ambassador, Awal nak share yg #myGS5 ni ada fungsi selective focus, HDR, photo studio dan sebagainya! Menarik sangat fungsi ni! Dengan fungsi selective fokus, kita dapat fokus pada objek utama dan kaburkan latar belakang dan dengan photo studio pula kita boleh buat gambar collage. Tak
Selalu bila kita pakai smartphone, mesti kita akan download macam2 apps untuk jadikan gambar lebih menarik kan?... fb.me/6FKT24UKK
A "fruitful" meeting with these crazy bunch. Thanks Hat for ahhh-mayyy-zing shopping experience. LOL! @ferhatnazri @ashnista @aliffh
A birthday shoutout to Mr jetsetter, @aliffh have fun in Monte Carlo!
Sebelum Syawal berlalu pergi, kami ingin sekali lagi memohon Maaf Zahir & Batin diatas segala kesilapan dan... fb.me/2Qg2ZrNTp
Sebelum Syawal berlalu pergi, kami ingin sekali lagi memohon Maaf Zahir & Batin diatas segala kesilapan dan kekurangan. Semoga kita sentiasa dirahmati, InshaAllah. #schawal #schawalbaby
Brunch @domemy. Bon Appetit! #foodporn
#tigothekat pun nak jadi boss jugak.
Adik Putra Muhammad Ilyas memerlukan sejumlah RM500k untuk pembedahan hati. Bantuan kita walau sekecil RM1, dapat... fb.me/2jBlK1pbF
Adik Putra Muhammad Ilyas memerlukan sejumlah RM500k untuk pembedahan hati. Bantuan kita walau sekecil RM1, dapat meringankan penderitaan anak kecik ini. InshaAllah. #danauntukilyas
Like a Bawse 😼 #lunathekat
Im starting to fall out of love. Pfft.
#Repost from @lisasurihani_23 - One cray pose for the road! #Schawal @awalashaari @schaalyahya
Finally get to see Acik & Tisha in real life! Baby Lara cant wait for her first outing with the both of you :)... fb.me/6YMBfxOsr
Finally get to see Acik & Tisha in real life! Baby Lara cant wait for her first outing with the both of you :) #schawalbaby
Korang berdua tak tidur eh malam tadi? Thanks for visiting auntie @fouziahgous & Uncle @zhafyusof #babyschawal fb.me/3UltBHNRX
Korang berdua tak tidur eh malam tadi? Thanks for visiting auntie @fouziahgous & Uncle @zhafyusof #babyschawal
Siapa yg cipta lagu 'singing in the shower latilatalata' ni patut dikurung dalam bilik air! pfft!
These two are going to be famoooous this Merdeka! #awalatwork #PETRONASMerdeka #AWalkThroughTime #tanahairku
Hey guys, jom checkout @meliumoutlet Merdeka Flash Sale hingga 31 Ogos 2014. Luxury brands at affordable prices! Follow @meliumoutlet atau layari www.mo-outlet.com/flashsale/"