Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Awal Ashaari

Menyabung - nanti mak mati. (Kata orang dulu dulu)
Salam! Temui kami esok bersempena dengan pembukaan #GiantSetapak ! Few lucky shoppers will get the chance to meet Boboiboy, Datin and me! Be there or be square! #awaldigiant #laradigiant #boboiboydigiant
Sayonara Japan. Till we meet again. #laraedition Sweater from @aa.w.al #schawalara
Thanks @rahayurashid for all the photos. You can quit your job and be my personal photographer now 😂
Oh, ada anak bini rupanya. #schawalara @aa.w.al
Terlebih feel dah. #awalatease @aa.w.al
Feel lagi. @aa.w.al
Fefeeling. @aa.w.al
Perghhh. Harus diberi pujian ni. Dah nak dekat 10 hari sejak @elyaskitchen hantar haritu, tak masuk dalam fridge pun #makshomemadedendeng still sedap dan fresh lagi! Memang sesuai buat yang nak travel oversea! Saya bagi 5 ⭐️ Camane nak order? contact @elyaskitchen #reviewikhlas #reviewtakberbayar
Bila dah masuk hari ke 8 kat Jepun ni, mula lah tekak ni rindukan masakkan Mak. Nasib baik @elyaashaari bekalkan #makshomemadedendeng from @elyaskitchen ni. Terubat sikit rindu kat Mak 😂
Visited Yakult Ladies Centre in Yokohama pagi tadi dan cukup bangga melihat bagaimana wanita mencari pendapatan untuk menyara hidup mereka. #yakultmalaysia
Pengalaman beli barang kat Japan ni, cashier yg polite dan efficient, bila bayar, masukkan je duit dalam cash register tu, baki keluar sendiri so confirm tak short! The best part barang banyak mcm mana pun, dia kasi satu plastic bag je.. pandai-pandai la nak angkut barang bawak balik. Dahsyat techno
Penat Daddy pikul stroller datang Jepun ni, taknak dia naik..
Love from Tokyo. #schawlara
Dinner with @yakultmalaysia team. Thank you, burp!
Dah pandai naik bas haha.
The trusted brand. @yakultmalaysia
Queue for one ride 😳
Universal Day! #schawalara
#schawal in Samurai Village.
Selesai Zohor di Masjid Kobe.
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.