Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Awal Ashaari
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Awal Ashaari”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kalau perut dah nyanyi, apa yg paling ringkas dan sedaap? #MiSedaapCup. Lebih segar sedap padat! pic.twitter.com/pHK0Q4ntug
Awal kalau makan mi cawan, x suka yg lembik lembik. Yg penting mesti Kenyal barulah be... tmi.me/1eOCm5 pic.twitter.com/CUZjWH0Xvh
Kalau korang suka Samsung Galaxy S5 jom RT twit ni #MyGS5. tiny.cc/StyleS5 pic.twitter.com/XMxWo9j0i7
Bila beli phone baru, apa yang penting? Share sikit dengan Awal. #MyGS5 pic.twitter.com/LacrCAu9xp
Awal sekarang pakai charcoal black. Macho handphone ni. #MyGS5 tiny.cc/StyleS5 pic.twitter.com/x3tAcaxui3
Ada lagi ke orang yg guna handphone sekadar untuk call dan sms je? Kalau ada pun, dah tak ramai kot. #MyGS5 pic.twitter.com/LVjhCu2qix
Awal nak pergi ambil gambar baju baby yang berwarna-warni tu dengan #myGS5 sekarang! Hahaha. pic.twitter.com/E0iWBk8R7h
Hidup ini begitu indah, jadi jangan terlepas merakamkan detik-detik berharga bersama ya... tmi.me/1eFL3D pic.twitter.com/vwk83kwLfU