Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Awal Ashaari
actor director tv presenter 1,406,604 followers
Okay masuk raya ke 4, Daddy dah takde idea nak buat #ootd #aidilfitri utk #babyschawal so korang pandai2 lah ;)
Okay masuk raya ke 4, Daddy dah takde idea nak buat #ootd #aidilfitri utk #babyschawal so korang reka kan lah :) fb.me/2NhdlykBP
Okay masuk raya ke 4, Daddy dah takde idea nak buat #ootd #aidilfitri utk #babyschawal so korang reka… instagram.com/p/rGhN73Pm2m/
Ouch, haha. @mrdantan
Masuk 3 Syawal, kita pakai chevron pink. Baru nampak hipster. Ikat tepi makin ketat sebab Baby L banyak makan... fb.me/2N6whslxu
Masuk 3 Syawal, kita pakai chevron pink. Baru nampak hipster. Ikat tepi makin ketat sebab Baby L banyak makan lemang & kuah lodeh. #ootd #babyschawal #aidilfitri
Awal amat bersyukur dapat beraya dengan keluarga…kongsilah gambar masa Beraya anda di @Solvil et Titus MY untuk... fb.me/1rhfM0N4a
Thanks @taufiknong diatas baju melayu Teluk Belanga yang cukup selesa dipakai oleh bapa2 yang 'bertarung' dengan... fb.me/2GSxziBjX
Thanks @taufiknong diatas baju melayu Teluk Belanga yang cukup selesa dipakai oleh bapa2 yang 'bertarung' dengan anak mereka di hari raya hahaha. Thanks #taufik&tailor
This Raya feels so different. I wonder why.. #aidilfitri #alhamdulillah fb.me/1anK3x0rf
This Raya feels so different. I wonder why.. #aidilfitri #alhamdulillah
Normal scenario this raya. #schawalbaby #aidilfitri
Raya kedua Mummy & Daddy bagi pakai Pucci. Inspired la tapi.. Tetap ikat ditepi untuk kasi effect 'cute' :) #ootd... fb.me/35qmxhIt2
Raya kedua Mummy & Daddy bagi pakai Pucci. Inspired la tapi.. Tetap ikat ditepi untuk kasi effect 'cute' :) #ootd #schawalbaby #aidilfitri #emiliopucci
#Repost from @elyaashaari - us. #latepost #syawal14
You're too young for Rizalman darling. Pakai lampin ikat tepi pun dah nampak cute. #schawalbaby #ootd #aidilfitri
You're too young for Rizalman darling. Pakai lampin ikat tepi pun dah nampak cute. #schawalbaby fb.me/1VDoGc7tY
You're too young for Rizalman darling. Pakai lampin ikat tepi pun dah nampak cute. #schawalbaby instagram.com/p/q-2wDoPm1y/
Photoshoot raya di perkarangan Masjid #aidilfitri
Thanks for saving me that spot brother. Salam Eid Mubarak. #aidilfitri fb.me/6MntiN1G4
Thanks for saving me that spot brother. Salam Eid Mubarak. #aidilfitri
Saf 2. Alhamdulillah #aidilfitri