Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
JENG ♔
390 followers
Bila saya sayang awak, saya tetap sabar dengan awak walaupun awak tak text saya and tak call saya. Saya selalu tersenyum walau hati menangis
Retweeted by JENG ?
#np counting stars - one republic :8)
damn you suck! -_-
ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ ﷲ =)
dah nak form 4. malas nya :O huih
(┌П┐ˆ ⌣ˆ)┌П┐ yeah ~
haih, penat keje dkat cc tiap-2 hari. btw okey gak dpat untung maa :')
Korang Kena Ingat, Awal Tahun Hari Jadi Gue, 7 Jan 2013, Selasa Jgan Lupa Bwak Tepung ngan Telur, Kita Buat Kek Sama2 :3 #SajaNakPromot :3
Retweeted by JENG ?
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
jadik ke tak reunion nih?? menyakitkan hati jee -_-
Alhamdulillah, akhirnya ..
x smpai setahun pon,, tapi ia sngat terkesan pada saya.. :'(
Retweeted by JENG ?
aku akan tetap kejar kau, hmm walaupun aku tahu ianya sakit, hmm
2014, hidup baru, azam baru. hmm
klau boleh, aku nak lupakan segalanye. hmm
hampeh je aku kejar kau. hmm
kau biarkan aku jatuh seorang diri. hmm
perempuan memang ego. hmm
perit woi, perit. kau buat aku cemni. hmm
hanya Allah saja yg tahu perasaan aku. Hmm
sakitnya hati nie, hmm
3 people followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Sori.. aku mmg dh unblock kau kat fb.. tapi aku belom sedia nk jdi kwan kau
Retweeted by JENG ?