Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
أشرف
302 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
Amran nak pesan : This is the reason why you must not HEAD English lesson. pic.twitter.com/24XBQDnYeZ
Retweeted by أشرف
Panggil 'aku kau' doesn't mean kasar. Kau doa dengan Allah pun panggil aku kau kan, takde panggil i you de.
Retweeted by أشرف
"@asyraaaf_rashid: @SyahirRdzrn Dah nak bersalin ke? Bukan anak kita baru 5 bulan ke?"anjings kau aku nak ambik ubat selsema laa sia
Retweeted by أشرف
Lepas jumaat ke mamak la kita 👳
CONFIRMED : Hyper Act will make a performance for Sdar Open Day 2015 #SdarOpenDay15 pic.twitter.com/L5M0xgwpiq
Retweeted by أشرف
Dah lama mengidam buat diari. Tapi tak pernah jadi. Paling lama pun satu hari. Apa nak jadi. Twitter pun jadi. Tapi tak hari hari. Cau bi
Sejak bila ada natang ni 😂😂#SBPPickUpLineine
Are your from SDAR ? Sebab saya tengok awak dah banyak SDAR dan berubah melalui kesilapan lepas . #SBPPickUpLine
Retweeted by أشرف
Awak sekolah Sdar ke? Sebab awak buat minda sy di luar sdar #SBPPickupLine
Retweeted by أشرف
Are you from SDAR? Are you from STAR? sebab saya baru SDAR yang awak ni bajet STAR 😂#SBPPickupLinee
Retweeted by أشرف
Ku lihat kembar tolu pada pagi ini. 😂😂
To all spm candidates yg dpt straight a's nanti 😔pic.twitter.com/Li5XUIFirAA
Retweeted by أشرف
" mak pergilah beli barang dulu,tak apa kami lepak sini je " 😂pic.twitter.com/kWP5HD2AOOO
Retweeted by أشرف
8 daysssss. Ayoyo
Atuk aku punya cucu angkat cakap mak angkat dia penanda kertas addmath. 90% A+ yg lain A. 😶
dato' seri najib at sdar with his father. siapa kata pm xpernah datang . haha pic.twitter.com/OGr9xVWRiI
Retweeted by أشرف
Kawan2, kenalkan di sebelah kiri ni pyrethroid. Yg sebelah kanan ialah temefos (ada yg eja temephos). pic.twitter.com/G3Qsi20yc1
Retweeted by أشرف