Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
Amelia Nursyifah
464 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Amelia Nursyifah”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
RT “@bismakarisma: "Tidak ada balasan kebaikan, kecuali kebaikan pula." (Q.S Ar-Rahman 60)”
Buat Bismaniac yang ada di seluruh Indonesia jangan lupa follow @Kata2BISMA ya ;D disitu ada kutipan kata2 kak @bismakarisma loh xoxo
Emg salah ya kalo kak bisma pake kalung salib?selama dia gak meyakininya kan gapapa, kak bisma pasti berpegang teguh sama apa yg dia yakini.
Think positive aja sama kak bisma, pasti kak bisma tau kok mana yg baik buat dia. Kalo kalian sayang sm kak bisma please jangan bully dia.-
Yang mau masuk kelas Bismaniac, dm aku yaa?? xoxo
Sometimes I hate being a girl(?) Hoho
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 4 people via uapp.ly
When you feel like theres's no way out, love is the only way. #Aquarian
And when you've found something to die for, they'll be knocking on your heart's door.
Retweeted by Amelia Nursyifah
Ciee kutipan kata ayah @pidibaiq dikutip di Spotlite{}
The maps that lead to you. Ain't nothing i can do. The maps that lead to you. Following following to you.
2 people followed me and One person unfollowed me in the last day. Thank you uapp.ly app