Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
AseraH
I'm at Uptown Shah Alam in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/6CXB2NGrX67
I'm at Perhentian Bas Sementara Sekyen 13 Shah Alam in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/5un5sJ61CSK
Eh hai (@ Pecel Lele in Shah Alam, Selangor) swarmapp.com/c/eHafNCD2Rw4
I'm at Uptown Kota Damansara in Petaling Jaya, Selangor swarmapp.com/c/7frKAeLmzSW
Kegemaraaaaan! (@ Mr. Kabab & Biryani in Putrajaya, WP Putrajaya) swarmapp.com/c/kwwsekN8Al9
Apa kaataa kita pekenaa jee.
Sedaknyaa nasi araaaaaabbb
I'm at Alamanda Shopping Centre in Putrajaya, WP Putrajaya swarmapp.com/c/2GGcvRNJ9xM
Molek molek melangkah masuk rumah, hujan bercucuran seperti mengiakan kepulangan abang.
🚙🚙🚙 @ RnR Tapah,Perinstagram.com/p/zmFaUoyAmy/SSP
I'm at R&R Sungai Perak - South Bound in Kuala Kangsar, Perak swarmapp.com/c/1HV1vSzcqCH
Hai Gerik! (@ Gerik Town in Gerik, Perak) swarmapp.com/c/jFmZ6pxyyz8
Laluan blkg Kmpleks Kjuruteraan akn dibka mulai 2/3/15 (Isn) bmula jam 8 pg-11 mlm, isn-jum shj. @MPPUiTMSA #syukur pic.twitter.com/xtOV0Gp3XZ
Retweeted by AseraH
Kecewa nya tak dapat buat fyp dengan lecturer pilihan sama teruk dengan kecewa bercinta.
Kakakaka RT @FootballFunnys: Happy birthday to Real Madrid mentalist, Pepe. vine.co/v/O2M3jrIjVAx
Gampaa apaa cepat betei budak ni cop topic.
Neves betei nak praktikal pun ada interview. Peh
Pesen baru nak belajar acane nak buat nasi goreng ni kita kena puji kawang kawang.
Makan je la ye dak?
"If someone doesn’t care about losing you: Move on. There are thousands of people that will die and kill to not lose you." ―Unknown
Retweeted by AseraH
Brim ni bila nak bank in. Abang janji lepas ni abang pegi mengundi.
Jenis dilema sama ada wajib makan ke tak sebelum tidur ni masalah. Haih
Thor woi dekat fox movies!
Lepas ni internship dan practical pelajar UiTM akan dijalankan selama setahun. Tempoh belajar akan jadi makin lama? pic.twitter.com/atYRC0UPxp
Retweeted by AseraH
Siapaaa ada pengalaman interview dengan Top Glove hooi? Mohon bantuinnnn
RT @MothersInIslam: Nobody understands you better than your mother, so please respect her.
Power betei saloon ni lepas gunting dapat limau. Peh pic.twitter.com/DvbxYpkAsx
Masalah bila nak gunting rambut adalah kita tak tahu nak potong banyak mana.
Jenis call time tengah tido ni lepas tu siap panggil datuk ni abang terkejut ni.
Jenis company call before 10 ni abang terkejut ni.
Korang tahu tak choki choki tu kalau dia jual banyak macam nutella tu boleh laku tahu.
Peh berpeluh abang main farcry tadi. Alih alih kena makan dulu ni.
Farcry 3 abang comingggg!
When i was your menggggg!
Kai ni adorable betei. Hahahaha
Benda kalau sama sama respect kerja masing masing isu ni tak timbul abang rasa. Jenis nak lebih dari orang lain ni masalahnya.
"@furrxh: Kepada adik yang jadi cashier ni, tolong faham ye yang awk tu hanya cashier dan ibarat menadah tangan je. pic.twitter.com/s0M1HdhbgE"
Retweeted by AseraH
Cashier yang bangang ni ada sesetengah je. Sama je la dengan customer ada yang jenis bangang time nak bayar campak duit acah kaya Fakta beb.
Apply brim ni sama jugak macam bercinta. Kejak lulus kejak dalam proses. Abang malas nak menaruh haraaapaaannn.
"Kenapa atok putus dengan kekasih masa muda?" "Dia grad" "Atok repeat year" "Saat tu atok tau,she deserved better"
Retweeted by AseraH
I'm at Pasir Mas in Pasir Mas, Kelantan swarmapp.com/c/f1wovD2u7j3
I'm at Surau Stadium Sultan Muhammad IV in Kota Bharu, Kelantan swarmapp.com/c/lDCjkt0hOP8
Ukur lilit pinggang dengan ukur lilit perut ni yang kita patut jaga kawan kawan.
Jenis pegi shopping seluar baru lepas tu tengok ada peningkatan ketara saiz seluar ni yang kita taknak kawan kawan. Haih.
Sedapnyaaaaaa! (@ Nasi Ayam Kampung Telipot in Kota Bharu, Kelantan) swarmapp.com/c/bGmdNuL12go
Jenis lemah lepas makan tak hisap rokok ni yang kita patut jauh kawan kawan.