Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
AseraH
Fuhh rasa macam ketinggalan tak tweet pasal currency.
Retweeted by AseraH
Ni kalau dah beristeri ni mahu boleh bersangka buruk ni 7.30 tak balik lagi ni.
Allahu tak sampai rumah lagi.
Kambing guyss!
Makan kambing ke kita lepas kerja?
Powe jugek tweet terpulang tadi. Kakakaka
Mohon banyakkan berlatih. RT @AronOsman: #TipsMasukU Kalau kau fuck you , kau masih belum terlambat follow aku.
#TipsMasukU Terpulang lah mahu jadi apa Mahu jadi Deanlist Atau Mahu Dismiss
#TipMasukU Terpulang lah mau jadi apa.
#TipsMasukU jangan bagi muka dekat pak guard!
#TipMasukU solat jangan tinggal. Kekasih biar satu. Setia. Seminggu 7 kali call mak abah tanya khabar. Belanja ikut kemampuan.
1 jam RM30 negot till letgo RT @AronOsman: @arulasyraf tak. Nak suruh ajar main dota.
Noob. RT @FareezAR: @arulasyraf register steam free ke?hahaha
Melutut now. Kakaka RT @FareezAR: @arulasyraf tunjuk ajarku sifu, sedut!
Benda sedap betei kalau dapat berdota sehari suntuk ni. Peh. Weekend i'm commingggg!
I'm at Ayam Penyet Jalan Paip in Klang swarmapp.com/c/grspmMaGpww
#TipsMasukU maaf abang pun tak habis U lagi. Maafkan abang.
Projek intern abang hampir siap. Nantikan. Kakakaka
Hilang harapan nak main bola padang bila venue bertukar.
Demi awak saya datang (@ Top Glove Factory 9 in Klang, Selangor) swarmapp.com/c/8w7Tq0lWuOj
Pressure betei tengok ranking fantasy ni.
Rindu nya ma tok. 😔
Guys Abang minta maaf ada salah silap selama ni. Maafkan abang guys
Tashaaabaaaaaaa nyaa nak balik main dotaaaa
Abang sebenarnya cari nahas lagi berwelding hari ni selepas MC dua hari akibat welding.
Where else (@ Top Glove Factory 9 in Klang, Selangor) swarmapp.com/c/0UZWKcQMYev
Mak abang pesan. "Jaga solat tu macam jaga mak"
Abang rasa macam abang dalam scene mesyuarat kampung pisang.
emcee yang tengah berucap ni macam pak jabit abang tengok.
Real betei abang kena ikut open house golongan pencen ni.
Sape ada dekat bangi woi!
Yopeeenn youuuseee (@ Bangi Golf Resort in Bangi, Selangor) swarmapp.com/c/kD41XTZxwg0
Benci pulak abang tengok dp sendiri ni. Benci betei pakai baju kerja.
Sedak jugek kalau stay up tengok game chelsea ni. Captain abang ada beb.
Pak it la game malam ni semua tak menjadi. Pak it
Alah benda suruh orang rilek pulak. Padahal sape yang tak rilek mula mula tadi. Jenis baru buat twitter lepas tu... is.gd/Zw2wDj
Peh abang dah serah kan tudung abang dekat kakak putrajaya. Pehh. Harap laku
Leww ada fans terengganu butthurt keee. Kakakakaka
Lewww pahang kena 3 keeeee?? Kakakakaka
Rilek je kelantan saat ke 40 dah gol. ABANG ULANG SAAT KE 40!
Maaf kane 0 RT @akhusni: @arulasyraf rooney 2 kane 1
Kelantan pun kelantan jugak. FPL abang lagi penting!
Benda tengah tengok game Man U ni lepas tu orang tukar game derby Kelantan pulak. Pak it apa.
Benda sokong MU ni sebab fantasy premier league je. Jangan salah faham.
Cantik gila Villaku Residence ni. Peh
RT @GeniusFootball: This is what Ángel di María is capable of
Real beb sakit mata.
I'm at KFC - @KFCMY in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/a5E5YKuPqq9
Allahuu segala kenangan sekolah rendah.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue