Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
arulasyraf
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for arulasyraf”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Come on real madrid!
Woi daiyan pegi bercuti dengan bf dia woi!
You only need two close friends in which you can trust and dedicate yourself to. Having too many friends can lead to depression and stress.
Retweeted by
Mohon bangun 4.30 nanti. Please. Goodnight.
RT @Troll__Football: That Moment when Real Madrid fans come to know Di Maria has handed in a transfer request pic.twitter.com/1XBSNFnafR
Malam ni game real madrid woi!
Snorkeling! #demimabul
dino dino bambinooo!
Percayalah cakap abang yang bila surat atas nama korang sampai kat rumah, korang takkan sempat bukak. Konpem mak ayah bukak dulu baru bagi.
#Demimabul #lastgambar #janji #kakaka
TOTAL WAR ROME 2
Maseehhh RT @FareezAR: sabar jap.aku nak pergi beli kfc dulu.nanti kita sembang eh.
Woii! Spain supercup wooi pagi esok! Real madrid woi!
Tapi bukan ke di saat ini kejadian seperti ini kita perlukan seorang pemimpin bagi memimpin.
Ini la ciri seorang pemimpin! RT @paultan: MRT Corp CEO resigns over RRI site incident paul.my/1rRoLdD
Lunchiiii (@ Mr. Kabab & Biryani in Cyberjaya, Selangor) swarmapp.com/arulasyraf/che…
I'm at Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/arulasyraf/che…
Kita sebagai lelaki kena faham yang perempuan beli baju ni tak pernah cukup sama macam lelaki hisap rokok. pic.twitter.com/EaludLlsKc
Acah acah handle hijabster. (@ Misslilyshop.my Boutique in Wangsa Melawati, Kuala Lumpur) swarmapp.com/arulasyraf/che…
Fak terrr!
Kakaka pressure betul aku tengok hashtag #DemiPerhentian ni.
Gampaaa ape perempuan ni dalam uia pun drive kemain laju.
Its raining beb.
Mula untuk kembali aktif bercinta. Kakakaka
Kakakakaka apaam apaaam
I'm at International Islamic University Malaysia (IIUM) in Gombak, Selangor swarmapp.com/arulasyraf/che…
Abang suka betul bau cat.
Jenis abang keyakinan diri rendah la yang buat keputusan breakfast nasi kandar instead of roti canai kosong. Benda semua ketentuan illahi.
Ya Aaaalllaaaaaaahh... #demimabul
I'm at Kuala Lumpur International Airport (KUL) - @MY_Airports in Sepang, Selangor swarmapp.com/arulasyraf/che…
Can I have your daughter for the rest of my life?
Yaa aaallaaaaaahh.
Daiyaaaan up video baru wooooii
Guys guys! Des ada buat group mabul lagi satu. Kakakaka @Amir_Haneef @afhammohd @audiAzhar @farisisaiman
Biar lah kali ini hp abang mati tanpa sebarang tenaga. Abang sudah tak kisah. Abang penat memberi. Abang penat menambah.
Perasaan kena balik semula ke realiti ni macam cilake sebenarnye
Retweeted by
Touch down! (@ Kuala Lumpur International Airport (KUL) - @MY_Airports in Sepang, Selangor) swarmapp.com/arulasyraf/che…
Bye bye sabah ;( (@ Tawau Airport (TWU) in Sabah) swarmapp.com/arulasyraf/che…