Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
AseraH
I'm at Teh Tarik Place in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/5sBBlOZCa9F
7h
Lepas makan ni better kutip pahala tidur sebelum jumaat.
I'm at Faculty of Mechanical Engineering (UiTM) - @FKMUiTM in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/kCaAs4TnqHf
Jenis bila lalu tol batu tiga ni jenis ragu ragu balance touch n go ada berapa ni yang abang pak it.
Berjanji dengan budak puaka sama je berjanji dengan pokok tepi highway utara selatan. Pak it.
I'm at Nasi Lemak SS223 Petaling Jaya in Petaling Jaya, selangor swarmapp.com/c/5yjtB7Yyh1S
Even one of the world's best-paid managers can't resist a bargain at the famous MBK mall in Bangkok. #Mourinho #CFC pic.twitter.com/da4ng7fl0L
Retweeted by AseraH
Kenapa perlu cari awan berbentuk kalimah Allah untuk lihat kebesaran Tuhan, sedangkan langit tu sendiri dah tunjukkan kebesaranNya?
Retweeted by AseraH
I'm at Michi hair studio in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/fxpL9ObXbk1
Pak it la rambut ni. Ayuh kembali rambut pendek
Auuummmm! (@ Pecal Lele, Padang Jawa in Selangor, shah alam) swarmapp.com/c/1aUUZuh71Qb
Jenis bangun terus pegi test tak sempat lunch ni jangan buaat kawaaaaan kawaaaannn
Abang dah habis test beb. 🎉🎊🎉🎊🎉🎉
I'm at Faculty of Mechanical Engineering (UiTM) - @FKMUiTM in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/ensCJus7Tml
Mohon baik baik sahaja malam ini.
Abang ada test malam ni. Mohon tak dapat sumbang duit pun doakan abang cukup la.
Pak it laaahhh
Jenis msg tak reply ni kita redhaa je laaaa.
Demam minggu minggu terakhir ni menakutkan betei,
Bila demam ni baru la rasa betapa nikmat nya telan air liur tanpa sakit tekak
I'm at Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/19PrzX3hcke
Abang nak umumkan yang abang tarik diri marathon 12km weekend ini bagi mengelak kan khabar angin yang kurang enak melanda abang lately.
Pak it demam. Abang nak makan apa benda abang nak. Pak it
Tak sedak betei la demam tengah sibuk gini.
Sibuk runner sana sini. Run ke akhirat jangan lupa pulak ye dak.
Terperangkap dekat pusat kesihatan uitm time hujan ni bukan lah sesuatu yang boleh kita banggakan beb.
RT @MPPUiTMSA: Apples' Day. Food trucks available!! Let's come. Everyone is invited on 21st May 2015 pic.twitter.com/WkrdQ5zjf7
I'm at Pusat Kesihatan, UiTM Shah Alam in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/8IDPFneGpwH
Cari parking dekat uitm dia susah dia sama macam mencari cinta dekat dunia ni. Pehh
I'm at Perhentian Bas Pekeliling in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/hjNsmoVgRCa
I'm at Restoran D'Laman in Gombak, Selangor swarmapp.com/c/baTIzubO5p3
Korang tahu apa thrill nya kalau makwe pendek? Thrill dia bila nak cari makwe korang dekat rak rak buku dalam kedai buku. Pehh
I'm at AEON Alpha Angle Shopping Centre in Wangsa Maju, Kuala Lumpur swarmapp.com/c/cickmEh61rL
Abang dah cakap kalau kejar akhirat Perlahan lahan gol akan datang.
Morsi kena gantung? Apa nak jadi beb dengan dunia ni. Haih
I'm at IKEA Restaurant & Cafe in Petaling Jaya, Selangor swarmapp.com/c/4IE1QnKUS6W
Aummmm!! (@ The Humble Chef Cafe in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur) swarmapp.com/c/0zg99NZBCxL
I'm at 1 Utama Shopping Centre (New Wing) in Petaling Jaya, Selangor swarmapp.com/c/e6jZinmL7fG
Allahuuuu (@ Masjid Asy-Syakirin in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur) swarmapp.com/c/lkoZUcItVPf
I'm at Suria KLCC in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/lNPTucZAn0i
I'm at Perhentian Bas Pekeliling in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/bDj1QKxROH9
Uitm ny bagus tau, dia selalu keluar result hari jumaat. Kalau kene heart attack pun and will died in bless day. :D
Retweeted by AseraH
Kita akan ada kawan yang tahu datang dalam hidup time dia susah je. Time tu abang nasihat korang kena keras hati. Bia ke lantaaakk
I'm at Willy Satay in Shah Alam swarmapp.com/c/0hLjxaPGKUF
Apa menu makan malam yang ideal malam ni kawan kawan?
Masalah paling real masa nak makan tengahari ialah nak pilih kombinasi lauk dengan kuah yang ideal.