Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
AseraH
Hai hai hai (@ Gerik in Gerik, Malaysia) swarmapp.com/c/fjzWt3ZTXHJ
Hah kalau ada siapa nak tumpang balik kl esok boleh la dm abang. Bosan jugek drive sorang sorang ni.
Down betul bila fikir esok kena drive balik dah. Down beb.
Berdebar betei abang tunggu kek cokelat masak ni. Grrrrr
Guys guys selepas berfikir panjang abang taknak hampakan korang semuaaa. Nantikan kek cokelat abang!BOOM!
Benda sejak beraya ni abang perati 6 kali nasi sehari abang makan. Bukan apa. Nak jaga hati tuan rumah.
Mampeih la jem abang balik esok. Mampeih
Sales Syawal pun abang tak dapat buat. Maaf. RT @mustakim_ismail: Abg busy buat @easycutesy. Mmg lah. twitter.com/arulasyraf/sta…
Maafkan abang wahai peminat peminat ke cokelat abang. Tahun ni abang tak dapat buat kek. Maafkan abang
Pufff pufffd (@ Restoran Nasi Lemak Tok Wan Ali in Tanah Merah, Kelantan) swarmapp.com/c/fgawHaewPSR
Benda bila balik kampunggggg
Jenis orang beraya tapi abang kena jaga anak sedara tidur. Hmmm
I'm at Pasir Mas in Pasir Mas, Kelantan swarmapp.com/c/kl1JBuSqRjv
Allahuu. 495km. 15 jaammm. Allahuu (@ Tanah Merah in Tanah Merah, Kelantan) swarmapp.com/c/0j9gUUhAWBy
Siapa yang jenis masuk emergency lane time jem ni abang automatik assume dia bangang.
Bermula lah perjalanan balik kampung abang (@ McDonald's / McCafé in Shah Alam, Selangor) swarmapp.com/c/isM1z63MUDB
Mampeih la tak tidur lagi lepas ni nak balik.
L: Awak tahu tak beza awak dengan kfc apa? P: Apa dia? L:Takde beza awak. Saya tak suka kongsi dengan orang lain. P: Awhhhhh #abangcuba
Pak it tertinggal kunci rumah dengan apam. Pak it
I'm at A&W@Petronas in Shah Alam, Selangor Darul Ehsan swarmapp.com/c/b6IKsR8E8HU
I'm at Hj Sharin Low Grand Restaurant in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/4IsYMnRiQdF
Abang dah habis keeejeeeee! Yay!
Benda paling malas masa nak balik ni adalah packing. Mana pergi isteri abang?
Balik office Isi minyak Topup T&G Basuh kereta Packing Tidur Ifthar Tidur Balik raya
Bila dah tak sabar nak start cuti raya and kau masih dekat office. gif.co/o9pg.gif
Benda daiyan ni memang sorang je adik lelaki eh? Yang lain semua perempuan
I'm at Setia Alam in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/f5o0PAIjXgs
Tak sabaaarnya nak pukul 3!
Benda bila dah terlupa nak sahur ni sensitif betei dengan perut berbunyi. Allahuuu
*Tengah scroll menu berbuka dekat office
Tahun ni takde peluang sahur dekat rumah. Isk isk isk
Abang balik pagi esok ni ada jugak sampei berbuka ni. Hmmm
Benda rasa nak menangis je kena kerja lagi (@ Top Glove Factory 9 in Klang, Selangor) swarmapp.com/c/hUi4WqbV0JP
Onde onde FTW!
Benda balik kg esok ni jem ditemani isteri sedap la jugak. Hmmm
Mampeih la NKVE dah jem. Mampeih la
Bazar terakhir abang di shah alam (@ Bazar Ramadhan Seksyen 7 in Shah Alam) swarmapp.com/c/29Za1qr8UMP
Abang pelik betei jenis pakai tudung selimpang dekat bahu. Wait apa function korang pakai tudung tu sis?
Allahuuuu RT @KFCmalaysia: Berbuka Puasa at a great value with the KFC Dinner Plate! #sogood #KFCMalaysia pic.twitter.com/rs3j7ej52k
Jenis buat definisi bf berdasarkan diri sendiri nampak sangat tak confident.
Punya la bosan sampai abang meja sebelah tunjuk video bekam dekat abang.
Ini definisi diri kau. Bukan bf yang sebenar. Puih RT @AronOsman: Definisi #bestboyfriend yang sebenar :
Maafkan abang Korang tak tahu Korang tak ramas dengan nasi Korang segan nak makan nasi
Lah makwe kk ni orang kelate keee.
Abang dah mati kutu ni.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue