Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
AseraH
Duit backup abang semester ni dah habis ey ey ey. *nangis
Kun anta jenih beriya macam tu baik tak payah. Perempuan ni baik buat tutorial pakai tudung bawal je senang.
Misi jangan tidur selagi tak siap fyp.
Jenih abang sebagai pak su ni kena acah acah garang supaya anak sedara tidur ni abang tak suka.
Final year project repoortt abang daataaaanggg!
I'm at Kedai Nasi Lemak Khalid swarmapp.com/c/h8o32PR8TZr
BREAKING: Liverpool and Dortmund have reached an agreement over the transfer of Marco Reus. They have agreed its never going to happen.
Retweeted by AseraH
IWUUJIIII RT @AronOsman: Panas betei Kelate ni. Rasa macam nak pekena aiskerim Aba !
Lena teruk betei tidur dekat rumah ni. Dari pukul 6 petang semalam sampai pukul 1 tghari ni baru bangunnn. Pehhh
girls, if your boyfriend post your picture on his instagram. u should feel lucky. takdelah nampak mcm dia nk jaga hati seseorang kan ☺️
Retweeted by AseraH
I'm at Assam Laksa Kopitiam in Kota Bharu, Kelantan swarmapp.com/c/9yTw3HQh9Tu
IWUUUUJIIIII! @ Sultan Ismail Petra Airport Arrival Hall instagram.com/p/3avy97yAg8/
Flight delay ni abang kecewa betei
I'm at Kuala Lumpur International Airport 2 (KLIA2) - @MY_Airports in Sepang, Selangor swarmapp.com/c/98FX5aikmF6
I'm at Restoran Darussalam in Subang Jaya, Selangor swarmapp.com/c/kjoy5LQ5rBX
Abang tak sabar betei nak nak jumpa Nur Aisya Humaira ni. Aummm!
Kepci kepci! Abang datang!
Kelakar jugak chappie ni. Herherher
Guys guysss! Siapa ada contact jurueletrik area shah alam? Rumah abang blackout Area shah alam. Tolong RT guys.
Abang nak baaaalikkkkk
Allaaaahuuuuu RT @zaidpeja: @arulasyraf tuhan tak menguji hambanya melainkan hambanya itu mampu menghadapi ujian itu, Allahu
Kenapa blackouuuttt yaaaa allaaahhh Abang tak sempat save lagiii
Ya allahhhh apa dugaan tengah buat fyp tiba tiba blackouuuuut!
The Lazarus Effect!
Walaupun minyak naik banyak mana pun, bukan penghalang abang balik bertemu mak abah.
Ni kalau minyak naik bulan 6 ni abang ambik keputusan jual kereta beli basikal lepas tu buat sewa.
Daiyan dah putus ni kita buat apaa guysss? Doa yang terbaik untuk dia
Dee dah putusssss! RT @audiAzhar: Harapan buat @arulasyraf yg tak takut menghampiri wanita pic.twitter.com/VP5xwrnjkb
I'm at KL Festival City Mall in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/4wygEGaULR3
Saaaakk maaaai (@ SAK TOMYAM in Shah Alam, Malaysia) swarmapp.com/c/3arHKHkgBHY
Peh daiyan trisha ada dekat shah alam malam ni. Peh.
Dah jadi suami orang dah @hafizmusleh13 . Dulu time form 5 nak pergi tandas pon kejut aku. Tahniah bos! #SolidaritiArasAtasBlokC
Retweeted by AseraH
Jenis jari tersepit celah pintu kereta ni boleh bawak ke ICU beb kalau ikut perasan mula mula kena tu.
I'm at Sri Niara Seafood Restaurant in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur w/ @farisisaiman swarmapp.com/c/j3RQpiqxKjC
I truly pray that our mothers are rewarded in Jannah with all the luxuries they couldn't have in this world.
Retweeted by AseraH
Uitm nak menangis beb.
I'm at Teh Tarik Place in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/5sBBlOZCa9F
Lepas makan ni better kutip pahala tidur sebelum jumaat.
I'm at Faculty of Mechanical Engineering (UiTM) - @FKMUiTM in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/kCaAs4TnqHf
Jenis bila lalu tol batu tiga ni jenis ragu ragu balance touch n go ada berapa ni yang abang pak it.
Berjanji dengan budak puaka sama je berjanji dengan pokok tepi highway utara selatan. Pak it.
I'm at Nasi Lemak SS223 Petaling Jaya in Petaling Jaya, selangor swarmapp.com/c/5yjtB7Yyh1S
Even one of the world's best-paid managers can't resist a bargain at the famous MBK mall in Bangkok. #Mourinho #CFC pic.twitter.com/da4ng7fl0L
Retweeted by AseraH
Kenapa perlu cari awan berbentuk kalimah Allah untuk lihat kebesaran Tuhan, sedangkan langit tu sendiri dah tunjukkan kebesaranNya?
Retweeted by AseraH
I'm at Michi hair studio in Shah Alam, Selangor swarmapp.com/c/fxpL9ObXbk1
Pak it la rambut ni. Ayuh kembali rambut pendek
Auuummmm! (@ Pecal Lele, Padang Jawa in Selangor, shah alam) swarmapp.com/c/1aUUZuh71Qb
Jenis bangun terus pegi test tak sempat lunch ni jangan buaat kawaaaaan kawaaaannn




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue