Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Don Sairoleone

I'm at Pangsapuri Nuri in Bayan Lepas, Penang swarmapp.com/c/8J0G3PrGZ6G
Tak puas hati betul aku cina tadi kutuk dlm bahasa dia psl aku naik lif nak turun dr level 1. Aku sakit lutut la 🐽🐽🐽
Retweeted by Don Sairoleone
Jenis drive sorang ni lepas tu mengantuk ni yang buat abang rasa perlukan seorang zaujaaahh niii!
Allahuu baru sampai sini dah mengantukk (@ R&R Ladang Bikam – North Bound in Ladang Bikam, Perak) swarmapp.com/c/g5lXYUvYXC5
Allahuuu makwe starbucks belanja starbucks card!
Selamat tinggal KUALA LUMPUURR!
I'm at Tryst in Subang Jaya, Selangor swarmapp.com/c/jIvlAxbR9Da
I'm at Gold Chilli in Subang Jaya, Selangor swarmapp.com/c/8ecd2tF6F0Q
Lupa nak bagitahu destinasi bound for KUL-PEN
Ada siapa siapa nak tumpang balik Penang hari ni boleh roger abang! RT untuk bayar tol
Jenis kedai bukak pukul 11.30 ni kira melayu asli la ni?
Letting go the person we love so much is hard. But forcing that person to stay when he/she doesn't want to is worse.
Retweeted by Don Sairoleone
Allahuu dapat brekfast nasi belauk dagjng bakoo!!
Hong Kong banjir lagi takkk ni? Kalau banjir lagi abang malas nak balik
I'm at Pangsaria Condo in Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lum swarmapp.com/c/398hJUyAHqm
Apa apa pon yang penting hanyalah satu... #NuDiAtas
Retweeted by Don Sairoleone
But Nikmat tuhan yang mana kamu dustakan? #NuDiAtas
Macam ni ke rasa berkerjaaaa. Tak boleh call mak abah mengadu domba major service tak mampu nak bayar. Tak bolehh ke yaaa tuhaaaan
Kau baru dapat gaji sehari lepas then major service! BOOM! Flushhh all the wippp!
Jenis datang awal walk in service ni tak buat appointment sama je la macam kau penat bercinta but then last2 orang lain yang dapat kahwin.
Allahuu hongkong banjiiir!
LEGEND: Ronaldinho Gaúcho absolutely tearing it apart in the Indian Futsal league.
Retweeted by Don Sairoleone
Abang otw nak pergi makan char kueh teowww paling sedap dekat alam semesta nii
I don't feel anything. Maybe I don't know what to feel anymore.
Retweeted by Don Sairoleone
Korang sabajap bagi abang tidur. Bangun nanti nak kena buat delivery sekaton pine apple untuk customer.
Tadi masa abang order udang galah tambah ayam tambah telur. Semua orang beratur belakang abang tepuk tangan. Serius. Just saying
Done bungkus nasi kandaaaq udang galaahh! Mampeihh laaa! Abang dah start cuti!
Sorry that I have trust issues, but when you give someone everything and they treat it like nothing, something inside of you really breaks.
Retweeted by Don Sairoleone
Last day! Unch unch unch! (@ Intel PG8 - @myintel in Bayan Lepas, Penang) swarmapp.com/c/7lZ4nE0TuXB
I'm at Nasi Dalca Briyani in Bayan Lepas, Pulau Pinang swarmapp.com/c/dGy6nNqWtYl
Done udang galah + ayam + telur masin. BOOOM!
Breakfast nasi kandaq udang galaaahh!
It's ok to lose people, but never lose yourself.
Retweeted by Don Sairoleone
Mesin basuhh kee peti sejukkkk gaiss?
I'm at Intel PG8 - @myintel in Bayan Lepas, Penang swarmapp.com/c/0Q7d0kGa01A
Pemandangan setiap kali balik kerjaaaa
When u take kids to masjid 😂�0o
Retweeted by Don Sairoleone
I'm at Intel PG8 - @myintel in Bayan Lepas, Penang swarmapp.com/c/cZorhF5vvCQ
Makwe berpurdah ni insta gambar tengah makan. Saje je nak suruh semua orang tanya macamana suap makannnan. Hek eleh.
Benda dah start berkerja ni rasa nak kahwin tu membuak buak betei. Bila zaman duduk rumah dulu rilek je takde gundah gelanaaaa.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.