Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ZaynWalker
639 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
That's fake and I have nothing to do with it so don't waste your money guys ... Love you all and to the people doing this ... Get a life
Retweeted by ZaynWalker
HERE ARE JUST WHAT I FEEL THE BOYS STILL all five? : ') @IndosiarID #1DIndosiar
Aduh PLN kenapa harus mati lampu. Konsernya belum kelar kali. . . Disitu kadang saya merasa sedih @IndosiarID #1DIndosiar
Best concert, the biggest, hottest one direction. Love you much @IndosiarID #1DIndosiar
The concert was great, but one of them had to leave him. Definitely not as good as this great concert @IndosiarID #1DIndosiar
Birth Day yang ke berapa ?
Zayn,tell me it was a joke! You're not seriously leave the band right? Please tell me!Why you leave the band? @zaynmalik #AlwaysInOurHearts
Zayn Malik till today I still do not believe and do not understand why you're more choose to go from one direction to be honest I as a fan d
I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x
Retweeted by ZaynWalker
Kalo menurut gue kita orang awam enggak tau apa* soal itu jadi mending kita Diam aja @koentjoro19
Haha ah lo, masak konsernya di tanah abang =D @koentjoro19
Buat one direction Sabar aja, semoga konsernya besok aman enggak rusuh Amiin love you @onedirection
Eh lo tau enggak duluan 1D yg pesan tu GBK udah 2th yg lalu lah PSSI baru januari ni @koentjoro19
Lo udah liat berita enggak sih duluan 1D yang pesan GBK 2 tahun yang lalu lah pssi baru 2 bulan dari situ (cont) wl.gs/8PLnF
Orang yang buat hastag #OneDirectionJancuk siapa sih?
STOP ngata-ngatain 1D , coba lo yang di kata-katain gitu? Gimana perasaan lo? Seharusnya mikir! #OneDirectionJancuk
Pengelola GBK: One Direction Sudah Pesan 2 Tahun Lalu, PSSI Baru Januari detik.id/6TvxSAvia udh jlaskan (cont) wl.gs/TpLnF
RT #SaveGBK @detikcom Pengelola GBK: One Direction Sudah Pesan 2 Tahun Lalu, PSSI Baru Januari detik.id/6TvxSAvia @detiksport