Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ZaynWalker
Want to Grow Your
Social Media, Free?
That's fake and I have nothing to do with it so don't waste your money guys ... Love you all and to the people doing this ... Get a life
Retweeted by ZaynWalker
HERE ARE JUST WHAT I FEEL THE BOYS STILL all five? : ') @IndosiarID #1DIndosiar
Aduh PLN kenapa harus mati lampu. Konsernya belum kelar kali. . . Disitu kadang saya merasa sedih @IndosiarID #1DIndosiar
Best concert, the biggest, hottest one direction. Love you much @IndosiarID #1DIndosiar
The concert was great, but one of them had to leave him. Definitely not as good as this great concert @IndosiarID #1DIndosiar
Birth Day yang ke berapa ?
Zayn,tell me it was a joke! You're not seriously leave the band right? Please tell me!Why you leave the band? @zaynmalik #AlwaysInOurHearts
Zayn Malik till today I still do not believe and do not understand why you're more choose to go from one direction to be honest I as a fan d
I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x
Retweeted by ZaynWalker
Kalo menurut gue kita orang awam enggak tau apa* soal itu jadi mending kita Diam aja @koentjoro19
Haha ah lo, masak konsernya di tanah abang =D @koentjoro19
Buat one direction Sabar aja, semoga konsernya besok aman enggak rusuh Amiin love you @onedirection
Eh lo tau enggak duluan 1D yg pesan tu GBK udah 2th yg lalu lah PSSI baru januari ni @koentjoro19
Lo udah liat berita enggak sih duluan 1D yang pesan GBK 2 tahun yang lalu lah pssi baru 2 bulan dari situ (cont) wl.gs/8PLnF
Orang yang buat hastag #OneDirectionJancuk siapa sih?
STOP ngata-ngatain 1D , coba lo yang di kata-katain gitu? Gimana perasaan lo? Seharusnya mikir! #OneDirectionJancuk
Pengelola GBK: One Direction Sudah Pesan 2 Tahun Lalu, PSSI Baru Januari detik.id/6TvxSAvia udh jlaskan (cont) wl.gs/TpLnF
RT #SaveGBK @detikcom Pengelola GBK: One Direction Sudah Pesan 2 Tahun Lalu, PSSI Baru Januari detik.id/6TvxSAvia @detiksport




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue