Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
arif46
603 followers
Jarene ngapusi yange kuwi demi kebaikan? Berarti kowe nggawe nyaman de,e seko apus-apusmu. CINTA!
Mergo seng nandur kuwi bakale ngunduh, dadi seng awale seko apus-apus bakale diapusi genti suk mbuh pas wektune.
Jarene wes ikhlas de,e karo seng liyo, kok iseh ngomong "nek Tuhan bakale mbales, karma bakal mbales" Mbok wes meneng apik.
Nyatane jenenge sayang banget kuwi, nggawe goblok, awakdewe jane mudeng nek mung didadekke pelarian, mung mikir "aku bakal dadi tujuane"
Terkadang seng dadi pelarian, kuwi isoh dadi perjalanan bareng de,e dinggo tekan tujuan.
Kowe ramudeng sayangku neng kowe gedene sepiro?, kuwi luweh seko sayangmu neng de,e...
Dikhianati, diapusi, raenek kabar, ditinggal turu, masalah cilik digede-gedeke. Kuwi hal biasa pas kowe yang-yangan
Nek enek uwong seng nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales, ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya
Lungo ninggalke kowe kuwi loro ya, luweh loro lungo ninggal kowe neng kowene malah menengke.
Kowe ramudeng to lorone pas aku mbok kecewake? Saiki nyoba nuliso "kecewa" neng tembok, trus tatapno sirahmu neng kono.
Nek wes dilarani wong liyo, oraperlu nglarani awakmu dewe. Nek kowe radisayang wong liyo, sakora-orane kowe sayang karo awakmu dewe.
Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.
Nek yangmu kerep ngomong "percoyo o karo aku" neng ternyata malah raisoh dipercoyo, kuwi saate kowe kudu rapercoyo.
Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike
Cinta kuwi dudu dendam, ora perlu mbales cuek mergo de,e cuek neng kowe, nek kowene wae raisoh cuek karo de,e.
Seng yang-yangan ragelem dipublikasike mergo alesan ndak dilokke pamer kuwi tenan? Opo mung pengen njogo perasaan yange sijine?
Dadio pasangan seng isoh nggawe yangmu lali karo masa lalune, mergo wes nyaman tenan karo kowe.
Cinta kuwi nyat ra apik diumbar-umbar ya, neng sak ora-orane dipublishke. Ora pamer, tapi mung pengen diakui wae.
Nek pas lagi karo aku, ojo mbahas masa lalu ya. Nyat ketoke aku ora popo, neng lorone ora kiro-kiro. De
Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan... Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..
Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange..
Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..
Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?
Nek yangmu malah seneng kowe berubah dinggo de,e, kuwi berarti de,e egois mung mikir awake dewe ora mikir awakmu
Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.